- 24 Ağustos 2022
- 4.158
- 12.976
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.461
Yaaa kuzum benim inşallah o ay bu aydır doğru diyosun çocuk uğruna kuruttuk yara ettik hep oralarıHiç bir şey olmaz kuzum allahın izni ile ona göre ilacını kullanırsın enfeksiyon varsa ilişkide kuruluktan oluyor malum kanama çocuk yapcaz diye allah ne verdiyseyumoşların da çok güzel büyümüş burda bi arkadaş 28mm yumurtası çatlamıştı hamile kalmıştı ve çok şanslısın canım arkadan gelen yumurtan da bir haftaya çatlar bu ay hamilesin inşallah
Canım benim güzel kalbinden öperim çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir bir nebze rahatladım sizler sayesinde iyi ki varsınızGecmis olsun canimcm. Ciddi bisey degildir bence ya. Enfeksiyon olsa bile antibiyotik gibi bir tedavisi vardir en nihayetinde. Hem bebis öncesi bir kontrol edilmis olur yollar. Belki engel olacak bir durumu tesbit etti doktor kimbilir. Olumsuz düşünme o yuzdenyumurtana da insallah guzel sonuclar elde edersin bu ay
MAŞALLAH CANIM GAYET NET GÖRÜNÜYOR BURDAYIM DİYOR PEMBİŞ PEMBİŞ
Valla ben iki gün önce doğuma bile girdimAy bende sabaha karşı rüyamda test yapıyormuşum hemen çift çıkıyormuş eşimde yanımda oluyormuş bende süpriz yapamadım diye dertleniyormuşum. Kalktığımda çok huzurlu uyandım sanki gerçek gibiydi şimdi bir tık üzgünüm. Rüyalarımız gerçek olur inşallah :)
Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin kuzungümbür gümbür cikiyor demekki var olan. Boyle testleri gorunce silik testlerdeki umut arayışıma üzülüyorum
canım ne zamandır deniyordun bu ay farklı bişey uyguladınmıCanım bizim günler aynıydı emin ol aynı duyguları yaşadık hepimiz bekledik çizgileri bu sefer de umutsuzca yaptım çıkmayacak ki dedim yumurtlamadan 7 gün sonra beta yükselmeye başlıyor 2-4-8 olarak yükseliyor 20 ya da 40 işte çıkıyor bu arada kaset testte de çıktı ilk 1. Dk çıktı pembe çizgi sonra bunu yaptım garantilemek için kızlar bilginiz olsun adet tarihi önemli değil erken yumurtladım önemli olan yumurtlama günü ovülasyon takibi yaparsanız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim maşallahhh
İyiiym canım bende güzel gidiyor önümüzdeki hafta ikili tarama testine bakıcaz inşallah. Sen nasılsın var mı belirti test yaptın mı?İyiyim canım sen nasılsınHamilelik nasıl gidiyor
Yaa ikili test zamanına mı geldiniz maşaAllah sizeİyiiym canım bende güzel gidiyor önümüzdeki hafta ikili tarama testine bakıcaz inşallah. Sen nasılsın var mı belirti test yaptın mı?
Tebrik ederim masallah gayet net bir test. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sorma ya hafta bir görmeye başladım.Geçen hafta da çocuklarım varmış 3-4 yaşlarında erkek bu çocuklar bana benzemiyor diye ağlıyordum.Her hafta görünce bu bi işaret galiba diyorum hüsran.Ben neyse de çevreden de sürekli kız geçen seni hamile gördüm rüyamda şöyle böyle diye her ay biri söylüyor mutlaka.Geçen günde eşimin iş arkadaşı görmüş öyle pek samimide değiliz ne alaka malum mu oldu dedimValla ben iki gün önce doğuma bile girdim
Evet hayırlsıyla onuda bi atlatsaydık rahatlıcamYaa ikili test zamanına mı geldiniz maşaAllah sizebende dün test yaptım 13.gün yani. Bir test silik çıktı ama boyası akmış hatalı gibi. Sonrasında 3 saat sıvı almayıp predictor yaptım o da filtre ile çok az belli oluyor o yüzden net bir durum yok şu anda. Olsaydı net çıkardı diye düşünüyorum artık Bak testleri de atayım. Predictorun üzerindeki ovülasyon testi onu bile yaptım
İnşAllah her şey yolunda olacak canım benimEvet hayırlsıyla onuda bi atlatsaydık rahatlıcamAyy gördüm gördüm inşallah vardır ya
Evren sana farklı kanallardan tüm mesajları gönderiyorSorma ya hafta bir görmeye başladım.Geçen hafta da çocuklarım varmış 3-4 yaşlarında erkek bu çocuklar bana benzemiyor diye ağlıyordum.Her hafta görünce bu bi işaret galiba diyorum hüsran.Ben neyse de çevreden de sürekli kız geçen seni hamile gördüm rüyamda şöyle böyle diye her ay biri söylüyor mutlaka.Geçen günde eşimin iş arkadaşı görmüş öyle pek samimide değiliz ne alaka malum mu oldu dediminşallaah inşallaah diyorum :))
Amin canım benim inşallah inşallah hep böyle güzel sağlıklı haberler verelim birbirimizeİnşAllah her şey yolunda olacak canım benim
Umarım öyledir.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Henüz erken negatifi erken görünce bir sonraki ay gelmiyor bi türlü bekliyorum bakalım hayırlısı.Evren sana farklı kanallardan tüm mesajları gönderiyor
Teşekkür ederim çiçeğim aminYAaa ben bu topicte neler kaçırmışım hiç bildirimde gelmemiiiiişcanım benim çok çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
İnşallah canım rabbim hepinize nasip etsin dualarımdasınızdeğil değil, bariz sağlıklı bir bebiş bu. İyi düşünelim iyi olsunBen hamilesin diyorum artık, hiç valla
Çok teşekkür ederim amin inşallahYaaa çok sevindim hayırlı olsun bebeğimmm öyle düşünme pozitif ol sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah
Testlerde net sonuç vermiyor ki hep bir belirsizlikAmin canım benim inşallah inşallah hep böyle güzel sağlıklı haberler verelim birbirimizeseninde güzel haberini duymak istiyorum artık yarın regl tarihin ben bugün bile yapardım 2 3 tane