- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.841
Günde 1 kere yapıyorumsen ara ver testlere canım regl günü yap artık sen test stoğu mu yaptın ne günde kac tane yapıyorsun iyice psikolojin bozulacak bırak boşver biraz
Şu pozitif çıkıpta yanlış gösteren testlerden nefret ediyorum ya valla bune şikayet etcem hepsini ama daha var bata bellide olmaz canımKızlar bu sabah innovita da oncomed de negatifinnovita iki gun pozitifti ama yalancı pozitifmis demek ki 3 gün kaldı artık regl bekliyorum
Sorma valla ama günde 1 normal önceden günde 4 yapardım bu ıyı Halim
Valla canımı sıkıyor bu olay artık yaŞu pozitif çıkıpta yanlış gösteren testlerden nefret ediyorum ya valla bune şikayet etcem hepsini ama daha var bata bellide olmaz canım
ben clife kullandım ondada hayıt vardı bi işe yaramadı ben bu seferben hayıt macunu aldım bakalım adetle başlanıyormuş onu kullanıcam herhalde aniden bir fikir değişmezse :))
omepa q10 var birde gyonopl diye bir vitamin kullandıklarm
Akıntın başlamış zaten sana işareti yollamışKızlar günaydın Ovulasyon testine devam ediyorum yakında yumurtlama olur mu bugün akıntım başladı Eki Görüntüle 3276533
Aman aman çok illet bişey valla ya gözüm kapalı test arıyorum evdeSorma valla ama günde 1 normal önceden günde 4 yapardım bu ıyı Halim
Hayıt macunu tam olarak ne işe yarıyor canımben hayıt macunu aldım bakalım adetle başlanıyormuş onu kullanıcam herhalde aniden bir fikir değişmezse :))
omepa q10 var birde gyonopl diye bir vitamin kullandıklarm
sizi gidi alamancılar
Cidden şikayet etmek lazım bu ay olmazsa bir sonrakı ay olucak modunu düşürmek yokValla canımı sıkıyor bu olay artık yainşallah ama umudum pek yok açıkçası canım
Ben danimarkadayım ama bızım para orda değerli oradaki gibi burda değilsizi gidi alamancılar
omepa ya bende başladım geçen ay onu bana ovu testi satan kadında önermiştiben clife kullandım ondada hayıt vardı bi işe yaramadı ben bu seferNiqu dediklerini kullanayım oda omepa q10 bide bi tane daha vardı ikisini de alayım bide bal çörek otu kürü de yapayım bu ayda hepsini kullanayım ne olursa artık
Paraya işiyoruzAman aman çok illet bişey valla ya gözüm kapalı test arıyorum evde
yapma tatlım dediğimi yapGünde 1 kere yapıyorum
Valla Türkiye de yaşıyorumsizi gidi alamancılar
Hemen yapar dediğiniyapma tatlım dediğimi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?