- 9 Mart 2022
- 8.277
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.861
Daha büyük stres oluyorum ben zaten adetime 2 gün kaldıyapma tatlım dediğimi yap
Sabah test yaptım. Gölge dahi yok :)
@Merve3553 den etkilenip yumurtlamanın 7. Günü test yapayım demiştim
valla canm sanırım kaınlık hormonlarını düzenliyor yumurtalık rahme faydası var diyorlarHayıt macunu tam olarak ne işe yarıyor canım
valla canım hepsini kullanalım ölmeyiz ya en kötü kist olur oda regle atılır bu ayda hepsini yapalım olmazsa artık bırakacam bi süre takip etmicem yoruldum agustos benim için son ay olacakomepa ya bende başladım geçen ay onu bana ovu testi satan kadında önermişti
hayıtla beraber çörek otu yağı var bakalm bir deneyeceğim iyi gelir mi gelmez mi
İnşallah canımCidden şikayet etmek lazım bu ay olmazsa bir sonrakı ay olucak modunu düşürmek yok
Soğan kürü herkese yaramaz diyorlar ya mesela kist yapıyormuş bazı insanlarda o yüzden hiç denemedim. Bu hayıt macununda da öyle bir durum var mı yoksa tamamen faydalı bir şey mivalla canm sanırım kaınlık hormonlarını düzenliyor yumurtalık rahme faydası var diyorlar
danimarkada uzak kuzum ya inş ailen falan da ordadır ben uzaklarda hiç yapamamBen danimarkadayım ama bızım para orda değerli oradaki gibi burda değil
Yok ailem bursada yadanimarkada uzak kuzum ya inş ailen falan da ordadır ben uzaklarda hiç yapamam
Evet erken dimi hafta sonu abimler geldi. Yengemin hamilelik şüpheesi vardı hastaneye gittik kan verdi HCG 476 çıkınca ondan da etkilendim sanırımKız dur 7. günde daha çok erken
Canım akıntım başladı ama testte pik değil belki beni hatırlarsın pik olduğun da eşimi çağırıcam demiştim bir sonraki testi akşam mı yapayım yoksa ertesi gün mü hemen büyüyebilir miAkıntın başlamış zaten sana işareti yollamış
benm femara kullanırken kist oldu erken yumurtlama olduvalla canım hepsini kullanalım ölmeyiz ya en kötü kist olur oda regle atılır bu ayda hepsini yapalım olmazsa artık bırakacam bi süre takip etmicem yoruldum agustos benim için son ay olacak
Ayyy banada başta çok farklı gelmişti koz bunlar çıplak giriyo denize ben ilk gördüğümde şok görüncedanimarkada uzak kuzum ya inş ailen falan da ordadır ben uzaklarda hiç yapamam
paramız degersiz olsada vatanımda vatanım derim olan parayıda testlere vitaminlere harcıyoruzValla Türkiye de yaşıyorum
işte sanırm buda kişiden kişiye dğişiyor kimisine iyi geliyor kimisine gelmiyor ama genelde söylenen kadınlara iyi geldiği bu tabi sadece gebelik için değilSoğan kürü herkese yaramaz diyorlar ya mesela kist yapıyormuş bazı insanlarda o yüzden hiç denemedim. Bu hayıt macununda da öyle bir durum var mı yoksa tamamen faydalı bir şey mi
bende antalyada görmüştüm banada şok olmuştuAyyy banada başta çok farklı gelmişti koz bunlar çıplak giriyo denize ben ilk gördüğümde şok görünce
ben uyarım da kendi bilir artıkHemen yapar dediğiniyapamaz ben biliyorum
Canım ben olsam rahim filmi sonrasında bi yumurta takibi gerekirse femara klomen tarzı bir şey (sen hiç kullanmadın diye biliyorum) sonra aşılama yapardım. Sanırım özelde yeterli sayıda doktor kalmadığı için böyle olmuş. Ben asistanın ultrason yapmasını istemem açıkcası bu durum hiç hoşuma gitmedi başında böyle yapan bir doktordada aşılama denemem benim fikrim bu yönde. Doğu fertil direk tüp bebek merkezi zaten aşılamanın orda olması en azından iyi bence ama orayı arayıp fiyat sorabilirsin bence belki daha uygun bir şey söylerler.Kızlar
Bugün özel hastaneye (zercan kali) gittim.
Çok kalabalıktı.
Asistanı ultrasonla baktı kısa süre, sanırım görüntü alıyor hocanın bilgisayarına düşüyor. Oda yorumluyor.
Geçmişimi anlattım, hormon testi istedi, 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çekelim, ardından da aşılama yapalım dedi.
Bende daha önce yumurta takibi felan yapılmadı, çatlatma mi denesek dedim. Oda 32 yaş üstü direk aşılama tavsiye ediyorum dedi.
Haftaya bugün rahim filmi çekilecek. Diğer adet dönemim de aşılama.
Eşim de ne alaka, önce rahim filmi çekilip duruma göre neden karar vermiyor belki tıkanıklık var açılacak ondan sonra gebelik oluşacak diyor.
Tekrar doktor yanına gittim, eşimin söylediğini anlattım. Rahim filmi çekelim de öyle konuşalım dedi.
O kadar kısa sürdü ki görüşmelerimiz, çok kalabalıktı. Malum deprem bölgesi birkaç doktor var sadece ozellerde onun yoğunluğu oluyor ama o kadar para verince ilgi istiyor insan. 750 muayene 900 test parası verdik.
6.5 rahim filmi, 10 bin de aşılama olacakmış.
Aşılamayı doğu fertil'de yapacakmış. Doğu fertil'de olması biraz güven verdi, şimdi de aklıma geldi direk doğu fertile gidip orada aşılama yaptırsam daha uygun olur mu acaba ?
savascii @TASUU @fnd_50
Çok farklılar ama alıştım artık normal geliyo hele bir giyinişleri var hatta giyinmeyişleri normal hayattabende antalyada görmüştüm banada şok olmuştu
Özelden atıyorum bı tane buldum canım bi bakar mısınişte sanırm buda kişiden kişiye dğişiyor kimisine iyi geliyor kimisine gelmiyor ama genelde söylenen kadınlara iyi geldiği bu tabi sadece gebelik için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?