2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

omepa ya bende başladım geçen ay onu bana ovu testi satan kadında önermişti
hayıtla beraber çörek otu yağı var bakalm bir deneyeceğim iyi gelir mi gelmez mi
valla canım hepsini kullanalım ölmeyiz ya en kötü kist olur oda regle atılır bu ayda hepsini yapalım olmazsa artık bırakacam bi süre takip etmicem yoruldum agustos benim için son ay olacak

valla canm sanırım kaınlık hormonlarını düzenliyor yumurtalık rahme faydası var diyorlar
Soğan kürü herkese yaramaz diyorlar ya mesela kist yapıyormuş bazı insanlarda o yüzden hiç denemedim. Bu hayıt macununda da öyle bir durum var mı yoksa tamamen faydalı bir şey mi

valla canım hepsini kullanalım ölmeyiz ya en kötü kist olur oda regle atılır bu ayda hepsini yapalım olmazsa artık bırakacam bi süre takip etmicem yoruldum agustos benim için son ay olacak
benm femara kullanırken kist oldu erken yumurtlama oldu
birde bunu deneyelim bakalım 2 3 aydr ovu testi faln yapmıyorum bir deneyelim bakalm 1 2 ay daha zaten sonra nasipse tüp bebeğe başlıcam

Soğan kürü herkese yaramaz diyorlar ya mesela kist yapıyormuş bazı insanlarda o yüzden hiç denemedim. Bu hayıt macununda da öyle bir durum var mı yoksa tamamen faydalı bir şey mi
işte sanırm buda kişiden kişiye dğişiyor kimisine iyi geliyor kimisine gelmiyor ama genelde söylenen kadınlara iyi geldiği bu tabi sadece gebelik için değil

Canım ben olsam rahim filmi sonrasında bi yumurta takibi gerekirse femara klomen tarzı bir şey (sen hiç kullanmadın diye biliyorum) sonra aşılama yapardım. Sanırım özelde yeterli sayıda doktor kalmadığı için böyle olmuş. Ben asistanın ultrason yapmasını istemem açıkcası bu durum hiç hoşuma gitmedi başında böyle yapan bir doktordada aşılama denemem benim fikrim bu yönde. Doğu fertil direk tüp bebek merkezi zaten aşılamanın orda olması en azından iyi bence ama orayı arayıp fiyat sorabilirsin bence belki daha uygun bir şey söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…