2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar birşey sorucam adetim bitikten 4 gün sonra sağ kasığımda bir sızlanma hissettim cumartesi öğlen biz cuma akşamı ve cumartesi akşamı değerlendirdik acaba yumurtam mı catlamıştır uygulamaya göre takip ediyorum oda daha 3 gün sonra diyor bundan sonraki günleri değerlendirelim mi sizce bilemedim
Canım bunu buradaki hiç kimse bilemez. Çatlamış da olabilir çatlamamış da olabilir. Bazen yumurta gelişirken de ağrı olabiliyor. Bilemedim. Ovulasyon testi yapabilirsin her gün emin olmak için.

Kahveye döndü rengi bazen peçeteye geliyor bazende gelmiyor . Anlamadım düşük yapıyor olsam ağrıdan duramazdım heralde demi
Oooohooooooo sen şu an düşük müşük ne diyon bacım?

Kendini yiyip bitiriyorsun başka hiç bişi değil. Sana topiği yasaklıyorum. Gidiyorsun ve dinleniyorsun açıyorsun güzel bir dizi film izliyorsun.

Kızlar valla burada durdukça bazılarınızda gözlemledim bunu. Kafanızı dağıtın. Hamile olsun ya da olmasın.

hayırlısı olsun canım regl gelmezse yine yaparsın bende öyle yapacam sanırım ikimizde yine agustosa devam edecez 😅😅
benm zaten umudum yoktu beklediğim tarihte leke olmayınca dün aksam test yaptım hafif silik çıktı yada bana öyle geldi :KK48: yada test yanlıştı bu sabahta yapınca netleşti olmadığı :)
aynen canım yılmadan devam :KK66::anneadayı:

Kuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecek 🙏

YEni Bat için ne yazayım?

Kuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecek 🙏

YEni Bat için ne yazayım?
23 Ağustos yazabilirsiniz

benm zaten umudum yoktu beklediğim tarihte leke olmayınca dün aksam test yaptım hafif silik çıktı yada bana öyle geldi :KK48: yada test yanlıştı bu sabahta yapınca netleşti olmadığı :)
aynen canım yılmadan devam :KK66::anneadayı:
benimde umudum yok canım regle odaklandım bu ay ne kullansam diye düşünmeye başladım😅

Oooohooooooo sen şu an düşük müşük ne diyon bacım?

Kendini yiyip bitiriyorsun başka hiç bişi değil. Sana topiği yasaklıyorum. Gidiyorsun ve dinleniyorsun açıyorsun güzel bir dizi film izliyorsun.

Kızlar valla burada durdukça bazılarınızda gözlemledim bunu. Kafanızı dağıtın. Hamile olsun ya da olmasın.
acaba arada senden seans mı alsam :KK48:

benimde umudum yok canım regle odaklandım bu ay ne kullansam diye düşünmeye başladım😅
ben hayıt macunu aldım bakalım adetle başlanıyormuş onu kullanıcam herhalde aniden bir fikir değişmezse :))
omepa q10 var birde gyonopl diye bir vitamin kullandıklarm

Back
X