- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.821
Canım bunu buradaki hiç kimse bilemez. Çatlamış da olabilir çatlamamış da olabilir. Bazen yumurta gelişirken de ağrı olabiliyor. Bilemedim. Ovulasyon testi yapabilirsin her gün emin olmak için.Kızlar birşey sorucam adetim bitikten 4 gün sonra sağ kasığımda bir sızlanma hissettim cumartesi öğlen biz cuma akşamı ve cumartesi akşamı değerlendirdik acaba yumurtam mı catlamıştır uygulamaya göre takip ediyorum oda daha 3 gün sonra diyor bundan sonraki günleri değerlendirelim mi sizce bilemedim
Doktor baktımı canım naptınKahveye döndü rengi bazen peçeteye geliyor bazende gelmiyor . Anlamadım düşük yapıyor olsam ağrıdan duramazdım heralde demi
maşallah diyeyim resmini büyütemedim izin vermiyor sistem ama cok güzelsin gözlerinde renkl, galiba allah nazardan saklasınBak şimdi
Oooohooooooo sen şu an düşük müşük ne diyon bacım?Kahveye döndü rengi bazen peçeteye geliyor bazende gelmiyor . Anlamadım düşük yapıyor olsam ağrıdan duramazdım heralde demi
Sağol canım renkli aaa profile girilmeyi kapatmıştım galıba geçenmaşallah diyeyim resmini büyütemedim izin vermiyor sistem ama cok güzelsin gözlerinde renkl, galiba allah nazardan saklasın
Ne güzel çıkmış pembe pembe
sağlıkla kucagına al canım barız ben burdayım diyor belirtilerin varmıydı canım bu ay özellikle yaptıgın farklı bişey oldumu
bencede tatlım senin çişte bişey var bizi de deli ettiTamam benim çiste problem var ama pembe çıkmadı ki böyle ay çok saçmaaaaa
Tebrikler kuşumTeşekkürler kızlar bat dün yada bugündü uygulamalar farklı gösteriyor
benm zaten umudum yoktu beklediğim tarihte leke olmayınca dün aksam test yaptım hafif silik çıktı yada bana öyle geldihayırlısı olsun canım regl gelmezse yine yaparsın bende öyle yapacam sanırım ikimizde yine agustosa devam edecez
Kuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecek
YEni Bat için ne yazayım?
23 Ağustos yazabilirsinizKuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecek
YEni Bat için ne yazayım?
Bide beni düşünbencede tatlım senin çişte bişey var bizi de deli etti
benimde umudum yok canım regle odaklandım bu ay ne kullansam diye düşünmeye başladımbenm zaten umudum yoktu beklediğim tarihte leke olmayınca dün aksam test yaptım hafif silik çıktı yada bana öyle geldiyada test yanlıştı bu sabahta yapınca netleşti olmadığı :)
aynen canım yılmadan devam
acaba arada senden seans mı alsamOooohooooooo sen şu an düşük müşük ne diyon bacım?
Kendini yiyip bitiriyorsun başka hiç bişi değil. Sana topiği yasaklıyorum. Gidiyorsun ve dinleniyorsun açıyorsun güzel bir dizi film izliyorsun.
Kızlar valla burada durdukça bazılarınızda gözlemledim bunu. Kafanızı dağıtın. Hamile olsun ya da olmasın.
Adet günümde yaniKız daha çatlamadan sonra 8 gün geçmiş. Daha çok erken test yapmışsın3 gün sonra tekrar yap testi
sen ara ver testlere canım regl günü yap artık sen test stoğu mu yaptın ne günde kac tane yapıyorsun iyice psikolojin bozulacak bırak boşver birazBide beni düşün
ben hayıt macunu aldım bakalım adetle başlanıyormuş onu kullanıcam herhalde aniden bir fikir değişmezse :))benimde umudum yok canım regle odaklandım bu ay ne kullansam diye düşünmeye başladım
Bize para bol geldiğine yapıyoruz rahat batıyosen ara ver testlere canım regl günü yap artık sen test stoğu mu yaptın ne günde kac tane yapıyorsun iyice psikolojin bozulacak bırak boşver biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?