2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar size bir önerim olacak aşağı yazıyorum hep beraber uygulayalım inşallah

Ben de bikaç şey sorsam olur mu?
1.Temassız ateşölçerle olur mu?
2.Yataktan kalkmadan ölçmüş olmak lazım galiba ama diyelim 2 saat önce kalkmıştık yine de ölçebilir miyiz?
Birincisi temassız güvenilir sonuç vermez. Dil altından ölçülmesi gerek ya da vajina içi ama dil altı daha sağlıklı olduğu için dil altı daha çok tercih edilir.
İkincisi her zaman aynı saatte ölçmek daha doğru ve daha güvenilir sonuç verir. Ona uygun saat belirleyip o saatte ölçüm yapmak daha iyi olur. İki saat öncesi uyandıysan uyuyup tekrar iki saat sonra ölçüm yapabilirsin karşılaştırma yaptığında fark oluyor mu ateşinde bunu da tespit edersin ama en az 5-6 saat uyumak daha doğru sonuc veriyor.

Helal olsun ne demek şu uğurda çok mücadele ediyoruz yardımcı olmak çok isterim olmuşumdur inşallah neler var neler Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını almamıza yardım eder

ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN
MUHARREM AYINA ÖZEL DUA

ŞARTLARI:
Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..
Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..
Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli
Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..
Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..
Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tv Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..
İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..
ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
4.774 Defa Okunacak:

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾

"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn." (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Ben bugün den yapmaya başlıyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…