- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.501
Neeeee
Kız tarafımısın erkek tarafımıBu arada ben sizi tanıyorum ama söylemek istemedim
Canım ben görmedim seni çok üzgünümSeni de görelim bebeğimmmm eminim sen de çok güzelsindirbu topikteki tüm kızlarımız çok çok güzel çok güçlü maşallah
İkimizi aynı anda tanıyamazkii sen danimarka ben türkiyeEyvah eyvahhh
Canım ben de yaaa kaçırdımÇabuk bakın sileyim
Birincisi temassız güvenilir sonuç vermez. Dil altından ölçülmesi gerek ya da vajina içi ama dil altı daha sağlıklı olduğu için dil altı daha çok tercih edilir.Ben de bikaç şey sorsam olur mu?
1.Temassız ateşölçerle olur mu?
2.Yataktan kalkmadan ölçmüş olmak lazım galiba ama diyelim 2 saat önce kalkmıştık yine de ölçebilir miyiz?
Seni mi kırcam koyayım burdaysanCanım ben görmedim seni çok üzgünüm
Helal olsun ne demek şu uğurda çok mücadele ediyoruz yardımcı olmak çok isterim olmuşumdur inşallah neler var neler Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını almamıza yardım ederBence de. Kan değerimde folik asit düsüktü bitene kadar kullanayım sonra sizinkiler gibi bisey alayım en iyisi:) teşekkür ederim:*
Şimdi inceledim de bu aşırı kapsamlıymış. İçinde herşey var. Sanırım bundan alıcam hem folik asit de olması geŕeken kadar dozajda
Amanınnseni çok uğraştırdım canım hakkını helal et valla bu kadar detay bilmiyodum sen bayaa kapsamlı takip etmişsin hiç bilmiyodum Ben bu ateş olaylarını. Ben de havanın sıcaklığına bağlar geçerdim. Ya da yumurtlamada işte kasık ağrısı vs olurmuş yumurtlama dönemiymiş meğer ben normale bağlar geçerdim. Neler varmış neler
Urdayım kuzumSeni mi kırcam koyayım burdaysan
Gördün inş kaldırdımUrdayım kuzum
Yaaaa gördüm ben de tam bir english teacher havası varSeni mi kırcam koyayım burdaysan
Teşekkür ederim bebeğimYaaaa gördüm ben de tam bir english teacher havası var
Şuan ki resim miGördün inş kaldırdım
Rica ederim canım benim ne demekTeşekkür ederim bebeğimsanırım öyle herkes görünce anlıyor ne öğretmeni olduğumu
Kız koydum kaldırdımŞuan ki resim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?