2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaaa kızlarrrrr
Ben görmedim sizi çok üzüldüm ama yaa
Akşam hastaydım mesajları okuyamadım diye geriden geliyordum kaçırdım o sırada

Yorumları okuyunca daha çok kıskandım gözüm o güzellikleri görmedi diye

Bir tek Niqu cuğumu gördüm çok şükür tam zihnimde canlandırdığım gibi maşallah

Bence de. Kan değerimde folik asit düsüktü bitene kadar kullanayım sonra sizinkiler gibi bisey alayım en iyisi:) teşekkür ederim:*
İmom omega kullanıyorum bn
Şimdi inceledim de bu aşırı kapsamlıymış. İçinde herşey var. Sanırım bundan alıcam hem folik asit de olması geŕeken kadar dozajda
Amanınn seni çok uğraştırdım canım hakkını helal et valla bu kadar detay bilmiyodum sen bayaa kapsamlı takip etmişsin hiç bilmiyodum Ben bu ateş olaylarını. Ben de havanın sıcaklığına bağlar geçerdim. Ya da yumurtlamada işte kasık ağrısı vs olurmuş yumurtlama dönemiymiş meğer ben normale bağlar geçerdim. Neler varmış neler

Sağol canım teşekkürler güzel sözlerin için

Ay sizi okurken kafam dağılıyor günlerdir ağrı çekerken helak oldum sizden özenip bende gebelik testi sipariş verdim yarın kargoya verilir herhalde baklım

Ben de bikaç şey sorsam olur mu?
1.Temassız ateşölçerle olur mu?
2.Yataktan kalkmadan ölçmüş olmak lazım galiba ama diyelim 2 saat önce kalkmıştık yine de ölçebilir miyiz?

Ben kaçırdım balım yaa. Senide çok merak ediyorum. Ya kızlar nolursunuz akşam geç vakit ayarlayalım gündüzleri kaçırıyorum iş güç yemek akşam geç vakit herkes burda olur. Ayarlarsanız etiketleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…