- 9 Mart 2022
- 8.276
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.481
Var sende ben eminimYaaa ikizler candır eğlencelidir de işte kıymet bilinmiyo
Kız galiba yükselen aslan gibi ama bilmiyorum anlamıyorum pek o işlerdenolabilir anam hepimiz insanız neticede
Aaaa şimdi olduuu
Niquu tam tahmin ettiğim gibisin çok zarifHer kesi görmesem bile tamam koyuyorum
Geçen ay yumurtlama zamanı iki defa yapabildik hergğn mü yapılıyor bu anlamadım gitti denk gelmiyorTabi haklı adam aaaaa ne kadar çok o kadar iyi
Ayy kuzum zar zor yaptım ya sanki zor yüklendiNiquu tam tahmin ettiğim gibisin çok zarifzoom yapmaktan gözlerim birbirine girdi ama
Olsun kuzum diğerinde gördüm az çok yüzünüAyy kuzum zar zor yaptım ya sanki zor yüklendi
Yaaaa ne kadar güzelsinnnHer kesi görmesem bile tamam koyuyorum
Sağol canım sende öylesin ama ben güzel diğilimYaaaa ne kadar güzelsinnn
Hemen başlamam lazım bebeğim gece gündüz demeden çalışıcam İnşAllahKuzum evden çalıştığın için annenler gittikten sonra bir kendine gel ve hemen işlere başla.
Sağol canım benimDoğum günün kutlu olsun diyelim o zaman canım
Bence de. Kan değerimde folik asit düsüktü bitene kadar kullanayım sonra sizinkiler gibi bisey alayım en iyisi:) teşekkür ederim:*Folbiol ile folbetake nin folik asit miktarı yüksek normalde 400lük olması lazımmış. Hem de tek folik asit var içinde. Benimkinde folik asit yanında bikaç şey daha var. Multivitamin gibi olanları da var galiba. Vitaminden zarar gelmez bence al:)
Şimdi inceledim de bu aşırı kapsamlıymış. İçinde herşey var. Sanırım bundan alıcam hem folik asit de olması geŕeken kadar dozajdaİmom omega kullanıyorum bn
AmanınnBen ovu testi de kullandım ateş takibi de yaptım ateş takibi konusunda iyiyim. Hiç yanıltmadı. Mesela paylaşacağım tabloya iyi bak. 14. Gün ateş en düşükte 36.2 ertesi gün 0.3 lük artışla 36.5 oldu 14. Gün ile 15. Gün arasında bir yerde yumurtam çatladı bunu ovu testinde de gördüm ama ovu testine her zaman güvenmem bazen doğru sonuç vermeyebiliyor ya da muallakta bırakabiliyor ama ateş takibi candır. Yumurtanın çatladığı gün en düşük ateşte olursun sonraki üç ateş yüksek olur. Tabloda da bu çizgiyi 14. Güne çekti zaten. Ateş takibinden bahsedeyim istersen, her gün yataktan çıkmadan aynı saatte dil altından ateşini ölçüp ff App programına kaydediyorsun. Ben her gün sabah 7 ye alarm kuruyorum o vakit ölçüyorum. Aylardır yaptığım için ateşim hakkında bilgi sahibi oldum. Mesela yumurtlama öncesi günlerde 36.2 36.3 36.4 hep bu civarda oluyor ateşim. 36.5 36.6 36.7 36.8 36.9 bunlar da yumurtlama sonrası ateşim. Eğer yumurtlama sonrası ateşin regl gününe kadar yüksek seyrederse büyük ihtimalle hamilesin. Ama regl gününe birkaç gün kala ya da tam regl günü ateşin düşerse adet geliyor demek. Benim regl olacağım gün 36.4 e düşüyor ateşim. Tamam diyorum adet geliyor. Bu arada yerleşme düşüşü dediğimiz ateşi de yaşayabiliyorsun. 7-11. Günler arasında bir düşüş yaşarsa ateşin sonra tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olabiliyor. Bu arada herkesin ateşi kendine özgüdür. Mesela senin en yüksek ateşin 36.3 olabilir en düşüğün 35.8 gibi olabilir. Örnek sadece.
Sağol canım teşekkürler güzel sözlerin içinYaaa kızlarrrrr
Ben görmedim sizi çok üzüldüm ama yaa
Akşam hastaydım mesajları okuyamadım diye geriden geliyordum kaçırdım o sırada
Yorumları okuyunca daha çok kıskandım gözüm o güzellikleri görmedi diye
Bir tekNiqu cuğumu gördüm çok şükür tam zihnimde canlandırdığım gibi maşallah
Asjusum çok sağolllnice güzel senelerin olsun iyiki doğmuşsun kuşummmm
Yok gelmediAsjusum çok sağolll
Bu arada geldi mi senin regl
Belirtilerim var diye sabah test yaptım ama birşey çıkmadı bata 6 gün var erken gebelik testi yoktu elimde kaset testle denedim birşey çıkmadı umarım bata kadar çift çizgiye donerGüzel kızlarım sizlerin Bat larınız da yaklaştı. Aranızda erken regl olan var mı? YA da belirtisi olup erkenen test yapacak olan
@Bhsa @difembahyaa @gunduzcicek @bliiss @Merve3553 @Mervesavas28Gizem2021
Ben de bikaç şey sorsam olur mu?Ben ovu testi de kullandım ateş takibi de yaptım ateş takibi konusunda iyiyim. Hiç yanıltmadı. Mesela paylaşacağım tabloya iyi bak. 14. Gün ateş en düşükte 36.2 ertesi gün 0.3 lük artışla 36.5 oldu 14. Gün ile 15. Gün arasında bir yerde yumurtam çatladı bunu ovu testinde de gördüm ama ovu testine her zaman güvenmem bazen doğru sonuç vermeyebiliyor ya da muallakta bırakabiliyor ama ateş takibi candır. Yumurtanın çatladığı gün en düşük ateşte olursun sonraki üç ateş yüksek olur. Tabloda da bu çizgiyi 14. Güne çekti zaten. Ateş takibinden bahsedeyim istersen, her gün yataktan çıkmadan aynı saatte dil altından ateşini ölçüp ff App programına kaydediyorsun. Ben her gün sabah 7 ye alarm kuruyorum o vakit ölçüyorum. Aylardır yaptığım için ateşim hakkında bilgi sahibi oldum. Mesela yumurtlama öncesi günlerde 36.2 36.3 36.4 hep bu civarda oluyor ateşim. 36.5 36.6 36.7 36.8 36.9 bunlar da yumurtlama sonrası ateşim. Eğer yumurtlama sonrası ateşin regl gününe kadar yüksek seyrederse büyük ihtimalle hamilesin. Ama regl gününe birkaç gün kala ya da tam regl günü ateşin düşerse adet geliyor demek. Benim regl olacağım gün 36.4 e düşüyor ateşim. Tamam diyorum adet geliyor. Bu arada yerleşme düşüşü dediğimiz ateşi de yaşayabiliyorsun. 7-11. Günler arasında bir düşüş yaşarsa ateşin sonra tekrar yükselirse yerleşme düşüşü olabiliyor. Bu arada herkesin ateşi kendine özgüdür. Mesela senin en yüksek ateşin 36.3 olabilir en düşüğün 35.8 gibi olabilir. Örnek sadece.
Ben kaçırdım balım yaa. Senide çok merak ediyorum. Ya kızlar nolursunuz akşam geç vakit ayarlayalım gündüzleri kaçırıyorum iş güç yemek akşam geç vakit herkes burda olur. Ayarlarsanız etiketleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?