2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ohhh hamarat hatunBende iyiyim iş görüşmesine gitmiştim alındım hatta ama eşim son anda vazcaydı yine evdeyim bi süre anlaşılan

Bak ne güzel düşünmüşsün sonradan, senden de bu beklenirdi zaten, evet belki biraz zorlanacaksınız belki hayatınız çok lüks olmayacak ama her şeyden önce en önemlisi insanın huzurunun olması, bunu bence büyük ölçüde bizim hayata bakış açımız belirliyor, etrafımda psikolojisi bozuk o kadar çok insan var ki, inan psikiyatristten bugün randevu alayım desen yoğunluktan Eylülden önceye randevu bulamıyorsun, onun için benim hayat felsefem şu: Hayatla ilgili dua ederim, elimden geleni yaparım sonra yine dua ederim ve Allah'a bırakırım, her zaman için olanda hayır vardır, neticede hepimiz imtihan dünyasındayiz yaşıyorsak her zaman için riskler var, yani belki yarın öbür gün yine zam yapabilir ev sahibiniz ama belki de yapmaz, yaşamadan bilinmez, her şeye rağmen orada oturmaya devam edecekseniz ev sahibiyle ilişkilerinizi iyi tutmanızı öneririm, kendinizi ifade edin nasıl zorlandiginizi söyleyin bunu bilsin, yine de içinizde ona karşı kin biriktirmeyin derim, selam verin selam alın halini hatirini sorun, aynı çatı altında yaşayacaksınız, enerjiniz düşmesin, hayatta her şeyi kontrol edemiyoruz, karşımıza bazı sorunlar her zaman çıkabilir ama çok da endiselenmemek lazım, dua ve tevekkül, sonrasında kafa rahat oluyor

Eşin yanında değil mi canım? BEn de izmir de yaşıyorum. İstersen yarın sabahı bekle. Yarın gidip kan verip netleştir önce. Şimdilik kimseye söyleme bence.

İzmir de yaşıyorum. Var bebeğim çevremizde bizzat aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız, onlar danıştılar ve dün buluştuk anlattılar bize. Yani aynı binada olma faktörü beni çok geriyor her gün yüz yüze denk gelecek olmak. Yoksa yapılacak şey belli. Kabul etmemek, şikayet etmek ve davalık olmak. Bir de kiralık daire baktım burada 12-13 ten başlıyor evler. Yani bilmiyorum bakalım. Şu 1-2 güne netleşir sanırım zihnimizde bişler.

Eşin yanında değil mi canım? BEn de izmir de yaşıyorum. İstersen yarın sabahı bekle. Yarın gidip kan verip netleştir önce. Şimdilik kimseye söyleme bence.
Eşim iste çalışıyor kan verdim ben çarşamba günü ama çıkmadı daha sonucu yarın cikcak olmazsa bı daha veririm ya

A Afratafrac senin attığın linkten alıcam. Daha yeni alıcam. Eşim boşver adet geçince alırız dediği için benim de hevesim pek kalmadığından almamıştım ama şimdi alıcam dayanamıycam Kargo poşetinin üstünde gebelik testi falan yazıyor mu?

Valla cok guzel yerde ılıskı de olmus yükselme de olmus geriye Rabbim’in ol demesi kalıyor kankam Geri sayım başlasın kankam
Totem yapıyorum benım hastane randevumun olduğu gün kese görmeye gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…