- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 18
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.221
Fırtına öncesi sessizlik gibi kimse konuşmuyo bunakşamAaaa bırakır mıyız hiç burayııı
Diş doktorum a da hamile kalmaya çalıştığımı söyledim çekmez diye düşünüyordum bu diş hamile kalırsam büyük döküntü olur dedi çektiHamileliği ilk günlerinde kullanılan ilaçların bebeğe zararı olmadığını okumuştum. Yine de parol içebilirsin belki. Bazen kadınlar 2 parol birden içiyolar. Ekliyorum kuzum. Hayırlı haberini alırız inşallah.
O zaman bol bol tuzlu suyla çalkala ağzını biraz yakıcak ama yerinin iyileşmesini hızlandıracakNormalde karanfil yağı kullanırım ama açık yaraya sürülür mü bilemedim zor bi çekim oldu doktor yararak aldı
Niye dikiş atmadı?Normalde karanfil yağı kullanırım ama açık yaraya sürülür mü bilemedim zor bi çekim oldu doktor yararak aldı
Aa tuzlu su hiç aklıma gelmemiştiO zaman bol bol tuzlu suyla çalkala ağzını biraz yakıcak ama yerinin iyileşmesini hızlandıracak
Yakıyo ama hafifletiyo baya ağrıyıAa tuzlu su hiç aklıma gelmemişti
Niye dikiş atmadı?
Atmadı vallaNiye dikiş atmadı?
İyi yapmış doktorun, hamileyken daha fazla artıyor diş sorunları. Bebek annenin deposundan beslendiği için vitamin eksikliğin artıyor.Diş doktorum a da hamile kalmaya çalıştığımı söyledim çekmez diye düşünüyordum bu diş hamile kalırsam büyük döküntü olur dedi çekti
Atmadı valla
Hamileyken kanal tedavisi yapılıyomumpekii bi zararı varmıİyi yapmış doktorun, hamileyken daha fazla artıyor diş sorunları. Bebek annenin deposundan beslendiği için vitamin eksikliğin artıyor.
Mecbur kalirsa yapılır bana sormadın ama ben eşime soruyorumHamileyken kanal tedavisi yapılıyomumpekii bi zararı varmı
Ben bu gün siş tedavisine başladım baya dolgularım falan var kaplamalarım hamile kalırsam ne yapacağız dedim doktorunla konuşacağım dedi ama ne konuşacak bilmiyorumHamileyken kanal tedavisi yapılıyomumpekii bi zararı varmı
Eriyen sünger koymuştur tahminimce. Bazı diş çekimlerinde dikişe gerek duymuyorlar kendi kendine eriyen sünger koyuyolar.Niye dikiş atmadı?
Ben ortaya sordum kuzum eşin sağlıkçımıydıMecbur kalirsa yapılır bana sormadın ama ben eşime soruyorum
Ay benimde kanal olan dişimin dolgusu düştü ağrı var büyük ihtimal kanalı rekrarlıcaklarBen bu gün siş tedavisine başladım baya dolgularım falan var kaplamalarım hamile kalırsam ne yapacağız dedim doktorunla konuşacağım dedi ama ne konuşacak bilmiyorum
Bu arada 2 hafta önce ben de dişçiye gitmiştim hamile kalmadan önce dişlerimi temizlettim güzelce. 1 tane çürüğüm oluşmuş ona dolgu yapıldı.Ama hamileliğimin başı olsaydı ve çok ağrısaydı yine giderdim mecbur.Diş doktorum a da hamile kalmaya çalıştığımı söyledim çekmez diye düşünüyordum bu diş hamile kalırsam büyük döküntü olur dedi çekti
Diş hekimiBen ortaya sordum kuzum eşin sağlıkçımıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?