- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 18
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.261
Tamam yarın bütün herşeyi soracağımAyyy çok sevaba girersin canım
Alma alma az ye dayan birazAhahah valla benim acil gebe kalmam lazım verdiğim 10 kilonun 2 sini geri aldım hiç iyi değilim
Aynen eksik soru kalmasın sonra benimde aydınlat burdaTamam yarın bütün herşeyi soracağım
Bugün de melisamız bizi aydınlattı.İlk üç ay ve son üç ay tedavi yapılmıyor diye biliyorum bebeğim. Ya hamilelikten önce yada 2.trimesterde gitmek gerekmiş
Ay bende öyle diyorum sonra içemesem mi diyorum bir gel git yaşadım ama parol al dedim eşime gelirken bi de kuaförüm ben bu gün hiç gidemedim dükkana dükkan yarın yığılacak toparlanmam lazımKız iç ağrı kesici daha yumoş döllenmemiş bile
Hayırlı olsun bebişinizAynen eksik soru kalmasın sonra benimde aydınlat burda
Kız bi cipsim var içkim kumarım yok onuda ellemeyin hahahaAlma alma az ye dayan biraz
15 mg mış bendeki vitamindeCanım benim o
Zinco diye bir ilaç verdi eşime de bana da.
1 ay korunun çinko zararlı bebeğe dedi
Hatta genetik raporumdada yazıyor çinko gebelik planlaninca bırakılmalı diye
Seninkinin içindeki oranı bilmiyorum
Benimki saf çinko 50 mg
Sağol canım hiç birşey kullanmadım canım valla geçen ay kimyasal düşük yaşadım eşim korunuyordu sonra ben onu kandırdım yumurtlamanın songunuydu ona tehlıke yok içeriye olsun dedim ama hiç yatmadım dırek duşa gittin valla ne etki etti bende bilmiyorum canımHayırlı olsun bebişiniz1.5 sene olmadı demişsiniz ne kullandınız acaba 1.5 senede ne etki etti acaba
Ay valla az önce yedim yeme dedim yapma dedim kendime dinletemedimKız bi cipsim var içkim kumarım yok onuda ellemeyin hahaha
En güvenli tedavi ayları dediğin gibi 2. trimester canim.
Ben size söylemedim dün sabaha kdar adet olmuşum gibi ağrı çektim sabah kalktım 3 tane sivilcem çıkmış ulan vücud benle oyun oynuyorsunAy valla az önce yedim yeme dedim yapma dedim kendime dinletemedim
Çokkk zarifffKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Kız zayıfcacık sınnnnn maşşalh gelinlikte ben beğendimKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Sivilce çıkması hamile değilsin anlamına gelmiyorBen size söylemedim dün sabaha kdar adet olmuşum gibi ağrı çektim sabah kalktım 3 tane sivilcem çıkmış ulan vücud benle oyun oynuyorsun
Ay gerçekten mi, kiraladım diye arkadaşlarım burun kıvırmıştı. Hep içimde bir ukte kalmıştı.Çokkk zarifff
E biz de kiraladık. Millet satın mi alıyormuşAy gerçekten mi, kiraladım diye arkadaşlarım burun kıvırmıştı. Hep içimde bir ukte kalmıştı.
Orada 63 kiloydum. Benim kas ve kemik yapım çok fazla. O yüzden kiloyu belli etmiyorum. Şimdiki halim de bundan bir kaç kilo fazla gibi zaten.Kız zayıfcacık sınnnnn maşşalh gelinlikte ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?