- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.241
Tabi bi dolu bi boş yap canım bu akşamında değerlendirbi de ben Salı pik oldum dün şeffaf akıntım geldi Salı dolu çarşamba boş geçti bu günü de değerlendirsek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi bi dolu bi boş yap canım bu akşamında değerlendirbi de ben Salı pik oldum dün şeffaf akıntım geldi Salı dolu çarşamba boş geçti bu günü de değerlendirsek mi
Valla onu bilmiyorum. Her hangi bir özel diş doktorunu arayıp sormak lazım sanki randevu alacakmış gibiHamileyken kanal tedavisi yapılıyomumpekii bi zararı varmı
Kız sen niye sürekli bana sormadın diyon mesajlara cevap verirkenMecbur kalirsa yapılır bana sormadın ama ben eşime soruyorum![]()
Ay bu iyiliği bana kim yapacak pekiValla onu bilmiyorum. Her hangi bir özel diş doktorunu arayıp sormak lazım sanki randevu alacakmış gibi![]()
Yaa ne bilim atlamış gibi olmiyim diyeKız sen niye sürekli bana sormadın diyon mesajlara cevap verirkenBoşver ver cevap gitsin. Burada biri alıntılanınca aslında o soru herkese soruluyor. Ben de öyleyin, konu açılmışken o kişiyi alıntılıyorum ama cevabım ya da sorum herkese bebeğim. Eğer aklında bir tedirginlik oluşuyorsa diye sölim dedim.
Diş ağrısıyla nasıl olacak bilmem ama değerlendireyim değerlendirmedim günler aklımda kalıyor sonraTabi bi dolu bi boş yap canım bu akşamında değerlendir
aaa kesinlikle değerlendir bugünü debi de ben Salı pik oldum dün şeffaf akıntım geldi Salı dolu çarşamba boş geçti bu günü de değerlendirsek mi
Ohooo burda biz ordan oraya atlayıp uçuyoruz demekkiYaa ne bilim atlamış gibi olmiyim diye![]()
Allah onun sabrını verir bacım sen bismillahhh de gerisi gelir saatlerce sürmücek ya sonuç olarakDiş ağrısıyla nasıl olacak bilmem ama değerlendireyim değerlendirmedim günler aklımda kalıyor sonra![]()
Hamileliğin en başındayken git yaptır yaptıracaksan. Bebeğin daha anneden vitamin tüketmediği sıralar bu sıralar.Ay benimde kanal olan dişimin dolgusu düştü ağrı var büyük ihtimal kanalı rekrarlıcaklar
Valla benim doktor eşimin yakın arkadaşı ona sordurayım bakalım yarın beni oturtup diyerek çektiği için birşey soramadımAy bu iyiliği bana kim yapacak peki![]()
Tamam madem onu ben aradan çıkartayım canımHamileliğin en başındayken git yaptır yaptıracaksan. Bebeğin daha anneden vitamin tüketmediği sıralar bu sıralar.
Kuzum ben cumartesi yumurtladım 14 gün sonrası cumartesi yani daha var. Ben her ihtimale karşı kadın doğumcuma randevu aldım adetimin 3. Güne. Ağustosta bomba gibi geliyorumOlmadın demi hadi bence gidip al ben senden çok merak ettim![]()
Ayyy çok sevaba girersin canımValla benim doktor eşimin yakın arkadaşı ona sordurayım bakalım yarın beni oturtup diyerek çektiği için birşey soramadım
Dur aşkım daha belli değil niye ağustosa odakladın kendiniKuzum ben cumartesi yumurtladım 14 gün sonrası cumartesi yani daha var. Ben her ihtimale karşı kadın doğumcuma randevu aldım adetimin 3. Güne. Ağustosta bomba gibi geliyorum![]()
İlk üç ay ve son üç ay tedavi yapılmıyor diye biliyorum bebeğim. Ya hamilelikten önce yada 2.trimesterde gitmek gerekmişHamileliğin en başındayken git yaptır yaptıracaksan. Bebeğin daha anneden vitamin tüketmediği sıralar bu sıralar.
Kız iç ağrı kesici daha yumoş döllenmemiş bileDiş ağrısıyla nasıl olacak bilmem ama değerlendireyim değerlendirmedim günler aklımda kalıyor sonra![]()
bunu bı doktordan öğrenmek lazımİlk üç ay ve son üç ay tedavi yapılmıyor diye biliyorum bebeğim. Ya hamilelikten önce yada 2.trimesterde gitmek gerekmiş![]()
Ahahah valla benim acil gebe kalmam lazım verdiğim 10 kilonun 2 sini geri aldım hiç iyi değilimDur aşkım daha belli değil niye ağustosa odakladın kendini![]()