- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.201
Canım çok bişey yapma gün içinde dinlen pek bilgim yok aslında kahverengi hakkında ama kırmızı ve pembe kötü diye biliyorum bilen kızlar cevap verecektir dikkat et kendineKizlar biraz once tuvalette gittiğimde kahverengi lekelenme oldugunu farkettim sıkıntılı bir sey mi 5 haftalik
Tamamen silikleşsede 2 defa da olsa bir boş bir dolu devam et canım bugünüde degerlemdirmeye çalış benceKızlar bence dün pikti bugün çatladı az önce yine test yaptım sabahkinden bir tık daha açıktı rengi. Bugün de değerlendirebilirsek güzel olur aslında. Son iki test ilk beş dakikada çektim. Sonra unutmuşum bakmayı 20 dakikayı geçti şu ilk iki test de. Ama daha açık renk geldi bana sabaha göre
Ayyy mutlu oldum
Hele bennNiye bu kadar sabırsısızbazen halime üzülüyorum
Azcık daha dayan annesi bi gelsin neler neler alırsınKızlar bana bişiler oluyor ilk defa bebek kıyafeti, hastane çıkış, örtü, çanta ıvır zıvır gibi eşyalara bakmaya başladım. İçim eriyor bakarken. Bugüne kadar hiç bakmamıştım. Almak istiyorum bişiler
Ben artık tamamen hazırım evren duy beniMeleğimi bekliyorum.İnşallah Ağustos ayında alacağım güzel haberi
Birazcık olumlama yapalım
Öyle hissetmen çok normal canım yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz hepimiz ama napalım öyle böyle kavuşacağız İnşAllah bir gün yavrularımızaSevindiğim kadarda çok korkuyorum biliyomusun
Evet evet biz dinozorlar bir araya toplandıkKız beni niye unutuyorsun benim tatlı yumoşumda iki gün önce çatladı
Hepsini alacaksın en güzellerinden bebeğim. Ama acele etme lütfenKızlar bana bişiler oluyor ilk defa bebek kıyafeti, hastane çıkış, örtü, çanta ıvır zıvır gibi eşyalara bakmaya başladım. İçim eriyor bakarken. Bugüne kadar hiç bakmamıştım. Almak istiyorum bişiler
Ben artık tamamen hazırım evren duy beniMeleğimi bekliyorum.İnşallah Ağustos ayında alacağım güzel haberi
Birazcık olumlama yapalım
İnşallah canım rabbim yaşatmasın aynılarınıÖyle hissetmen çok normal canım yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz hepimiz ama napalım öyle böyle kavuşacağız İnşAllah bir gün yavrularımıza
Canım ben düşük yaptığım da kan taze kansa eğer ondan kork demişti telefonla doktorla gördüğümde ama kahrengi eski kan gibiyse yerleşme kanamasıdır demişti takip et lekeyiCanım çok bişey yapma gün içinde dinlen pek bilgim yok aslında kahverengi hakkında ama kırmızı ve pembe kötü diye biliyorum bilen kızlar cevap verecektir dikkat et kendine
İnşallah ya zaten öyle yapıcam bugün olmazsa yarın olur sonra bir boş bir dolu yine devam ederiz inşallahTamamen silikleşsede 2 defa da olsa bir boş bir dolu devam et canım bugünüde degerlemdirmeye çalış bence
Amin kuzum inşallah güzel ilerlesinAnlıyorum seni. Annelik bu ilte. Önce çok isteriz olunca sa korku endişe beraberinde gelir bir şey mi olacak diye. Ama sen korkma içini ferah tut Rabbim ona nefes verecek olduktan sonra her türlü ol desin yeter ki. Bence her şey çok güzel olacak kuzum
Karanfil yağı dene muhakkak canımKızlar bana yardımcı olur musunuz
Şaş 3 Temmuz bat 31 Temmuz çatlatma iğdesinde 6 gün sonra ovi de pik gördüm ve bu gün diş çektirmek zorunda kaldım ama ağrı kesici kullanmaya korkuyorum çok ta ağrım var ne yapsam bilemedim ve beni de ekler misiniz
Normalde karanfil yağı kullanırım ama açık yaraya sürülür mü bilemedim zor bi çekim oldu doktor yararak aldıKaranfil yağı dene muhakkak canım
Aaaa bırakır mıyız hiç burayıııAaa bu akşam kimseler yok burdaaaa
Hamileliği ilk günlerinde kullanılan ilaçların bebeğe zararı olmadığını okumuştum. Yine de parol içebilirsin belki. Bazen kadınlar 2 parol birden içiyolar. Ekliyorum kuzum. Hayırlı haberini alırız inşallah.Kızlar bana yardımcı olur musunuz
Şaş 3 Temmuz bat 31 Temmuz çatlatma iğdesinde 6 gün sonra ovi de pik gördüm ve bu gün diş çektirmek zorunda kaldım ama ağrı kesici kullanmaya korkuyorum çok ta ağrım var ne yapsam bilemedim ve beni de ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?