- 26 Aralık 2015
- 12.292
- 20.204
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.181
Her zorluğun sonu böyle güzellikle bitsin inşallah canım benim şimdi tadını çıkarma vakti. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun sonu mutlulukla bitsin inşallahÖyle vallahi kuzum. Ben kimyasal geçireli 1.5 sene olduüstüne hiç olmadı o yüzden modum falan çok düşüktü herşeyi saldım çok kilo aldım
Amin kuzum inşallahAnladım canıminşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim adet günüm bugünAmin kuzum inşallahsenin kaç gün gecikmen?
Amin kuzum amin inşallah, sağlıkla devam etsinHer zorluğun sonu böyle güzellikle bitsin inşallah canım benim şimdi tadını çıkarma vakti. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun sonu mutlulukla bitsin inşallah
Kan vermedin dimi kuzum?Benim adet günüm bugün
Yok canım ya burası sıkıntılı 8 haftalık olmadan kan almıyorlar bereket haftaya cuma tatıle gıtcemde orda baktırcam ❤Kan vermedin dimi kuzum?
Dur bakalım kırmızı görene kadar umut varÖyle işte
Anlıyorum seni. Annelik bu ilte. Önce çok isteriz olunca sa korku endişe beraberinde gelir bir şey mi olacak diye. Ama sen korkma içini ferah tut Rabbim ona nefes verecek olduktan sonra her türlü ol desin yeter ki. Bence her şey çok güzel olacak kuzumAmin kuzum amin inşallah, sağlıkla devam etsinöyle çok korkuyorum ki kimyasal değil dedi değer artışı bakcaz dış olur mu diye dedi sonra inşallah kese görcez diye anlattı
İnşallah vardır kuzum silik görünüyorDaha test yapmam dedikten 2 saat sonra ben
Aşırı silik gördüm yineeee
Bi an kendimi gördüm sankiDaha test yapmam dedikten 2 saat sonra ben
Aşırı silik gördüm yineeee
İnşallahİnşallah vardır kuzum silik görünüyorsabaha daha net olacak inşallah
Niye bu kadar sabırsısızBi an kendimi gördüm sanki
Kesinlikle bugünü de değerlendirin. Değerlendirme sonrası yat 1 saat kalça altında yastıkla amaKızlar bence dün pikti bugün çatladı az önce yine test yaptım sabahkinden bir tık daha açıktı rengi. Bugün de değerlendirebilirsek güzel olur aslında. Son iki test ilk beş dakikada çektim. Sonra unutmuşum bakmayı 20 dakikayı geçti şu ilk iki test de. Ama daha açık renk geldi bana sabaha göre
Bak body fikrini çok beğendim bu ikili benim favorim çok alemlerBu süper olmuş. Herkes kendine bir topik body si bulsun ve modu düşeni önce kendi body si bir silkelesin kendine getirsin
Yürümekte yanlış yaptın galiba koşacaktınAhahaaa yaaa noldu nerde yanlış yaptim
Olmadın demi hadi bence gidip al ben senden çok merak ettimAllahını seven test göndersin hala işteyim nöbetçi eczane geleceğimden daha uzakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?