- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.161
Kuzum benim adetim 28-34 gün arası değişir. Pcos var bende. Dün ki tahlili 32.günde verdimAy ne güzel maşallahadet kaç gün gecikti senin canım
Aklımda kuzum. Ben hayata küstüm o yüzden öyleydimHamilelikle bebeğin için tamamen sağlıklı ve ölçülü beslenerek de kilo verebilirsin bebişim. HEm daha sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmiş olursun, her şeyi yeme sakın. Ayrıca her gün yürüyüş yap doktorun da onaylarsa.
Off ne bilim ya neden olmuyir o zamannnO nasıl doktormuş öyle. İLk defa 2 ila 4 ay veriyorum diyenini duyuyorum. Dur Bismillah yeni başlamışsınız. Sen içini ferah tut.
Hangi ilacı kullanmıştın canım sen bende inofolic combi hp kullanıyorum ama 4.kutudayım bir etki göremedim daha
Anladım canımKuzum benim adetim 28-34 gün arası değişir. Pcos var bende. Dün ki tahlili 32.günde verdim
Aklımda kuzum. Ben hayata küstüm o yüzden öyleydim
İçeriği aynıymış aslında inşallah faydası olur teşekkür ederimEki Görüntüle 3275105
Kuzum ilaç bu
Bugün deneyip 1,5 sene sonra hamile kalan arkadaş nasıl kaldı peki?Off ne bilim ya neden olmuyir o zamannn
Keşke internetten sipariş verseydin yaAllahını seven test göndersin hala işteyim nöbetçi eczane geleceğimden daha uzakta
Bana link atsanıza kuzum ya alayım bu ay uğraşıp duruyorum her ay. Çatlama üzerinden 12 gün geçti.Keşke internetten sipariş verseydin ya
Vallaha bende gördümmmmDaha test yapmam dedikten 2 saat sonra ben
Aşırı silik gördüm yineeee
Valla hangisini kullanıyo kozlar pek bilmiyorum aşkım ben huhuuu Kozçeşme bir hamilelik testi linkisi alabilirmiyizBana link atsanıza kuzum ya alayım bu ay uğraşıp duruyorum her ay. Çatlama üzerinden 12 gün geçti.
Her zaman ki gibi umarım bu sefer doğru çıkarVallaha bende gördümmmm
Kaç gün var bataHer zaman ki gibi umarım bu sefer doğru çıkar
6Kaç gün var bata
Uuuuu az kalmış erken gebelık testin yokmu
Bu test erken gebelik testiUuuuu az kalmış erken gebelık testin yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?