- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.141
Bu seferde hormonlarım beni ele geçirdi galibaAferim canim
Ahahah sakın haBu seferde hormonlarım beni ele geçirdi galiba
GelmicekkkkkBende yine kahverengi akıntı var belli hasta olucam
Gelmiyor ztn devamı yokk aaaa sinir oldum gelicekse gelsin ama yeterGelmicekkkkk
Hareket et bakalımGelmiyor ztn devamı yokk aaaa sinir oldum gelicekse gelsin ama yeter
Hamilelikle bebeğin için tamamen sağlıklı ve ölçülü beslenerek de kilo verebilirsin bebişim. HEm daha sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmiş olursun, her şeyi yeme sakın. Ayrıca her gün yürüyüş yap doktorun da onaylarsa.Öyle vallahi kuzum. Ben kimyasal geçireli 1.5 sene olduüstüne hiç olmadı o yüzden modum falan çok düşüktü herşeyi saldım çok kilo aldım
Nasil haraket ediyimHareket et bakalım
YürüNasil haraket ediyim
Bu süper olmuş. Herkes kendine bir topik body si bulsun ve modu düşeni önce kendi body si bir silkelesin kendine getirsinVala ya bak harbiden çok kızarım bunun için strese girme ama biz niye hep strese giriyoruz oldu mu olmadi simdide oldu kimyasal mi olucak düşük mu olucak diyoruz bunun için strese giriyoruz aaaaa ama kuzum şimdi bunu düşünmenin sirasi değil güzel şeyler düşünelim bebisin güzel ilerlesin
Aynen ya ben buldum o benim ben onunBu süper olmuş. Herkes kendine bir topik body si bulsun ve modu düşeni önce kendi body si bir silkelesin kendine getirsin
Bilgisi olan yok mu? :/Bugün hormon testlerim yapıldı. Daha hepsi çıkmamış galiba. Çıkınca dr a atıcam.
Kendi bakmamla e2 ye takıldım 77 çıkmış. İnternette düşük yumurta kalitesi diyor. Doğru mu baktım bilmiyorum. Amh 2.4. Yumurta yeterli ama kötü kalite gibi bişey mi oluyor?
Ahahah vala şuan kendimi de bıraktım canım kankimin modunu yukesetmeye çalışıyorum çünkü o bitaneBu süper olmuş. Herkes kendine bir topik body si bulsun ve modu düşeni önce kendi body si bir silkelesin kendine getirsin
Ahahaaa yaaa noldu nerde yanlış yaptimBişey dicektim de neyse
Bende de 2 gün önce çatlama oldu senle birlikte takip ederiz İnşAllahçift çizgileri göreceğiz bu ay
Başucunda pet bardakla uyuKuzum vala heyecandan bekleyemedim ama inşallah yarın adet olmam yaparım tekrardan bu kez ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?