- 26 Aralık 2015
- 12.287
- 20.200
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.121
Çok şükür kuzum çok sevindim ya valla. Rabbim şükür yeter ki ol desin her şey mümkünKuzum ben başka inofolic kullanıyordum pcos var bende. Ben sonra hamile kalamıyorum diye tüm ilaçları bıraktım sene içinde ne beslenmeye dikkat ettim ne bişey. Sonra yaz tatili olup memlekete gelince doktor bana ilacı verdi bi ay kullandım 2.Regl olmadı şükür
Ayyyy hadi inşallahhhHerkesi etiketlerim heralde hamile çıksam
Hayır sürekli kimyasal olucak değil kuzum bu kez inanıyorum çok güzel bir şekilde ilerliycek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğim öyle düşünüp strese girme vala çok kizarimİnşallah ama korkuyorum kimyasal mı diye
Kuzum ben doktora gittim bugün. Progesteron baktı kimyasal değil oh dediKızlar kimyasal gebelik olup olmadığını nasıl ve ne zaman anlarız
Öyle vallahi kuzum. Ben kimyasal geçireli 1.5 sene olduÇok şükür kuzum çok sevindim ya valla. Rabbim şükür yeter ki ol desin her şey mümkün
Ay ne güzel maşallahKuzum ben doktora gittim bugün. Progesteron baktı kimyasal değil oh dedi
Hep benim sana kızcam bırazda sen bana kozHayır sürekli kimyasal olucak değil kuzum bu kez inanıyorum çok güzel bir şekilde ilerliycek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğim öyle düşünüp strese girme vala çok kizarim
Kuzum ben doktora gittim bugün. Progesteron baktı kimyasal değil oh dedi
Bende çok ümitliyim yaBenim bu ay ile ilgili çok güzel enerjilerim var. Çok inanıyorum aşırı inanıyorum. Hem kendim için hem gruptaki bekleyen tüm arkadaşlarım için. Ağustos çok güzel olacak kızlarımmm
Vala ya bak harbiden çok kızarım bunun için strese girme ama biz niye hep strese giriyoruz oldu mu olmadi simdide oldu kimyasal mi olucak düşük mu olucak diyoruz bunun için strese giriyoruz aaaaa ama kuzum şimdi bunu düşünmenin sirasi değil güzel şeyler düşünelim bebisin güzel ilerlesinHep benim sana kızcam bırazda sen bana koz
İyi düşün canım herşey bu kez yolunda gidecekİnşallah ama korkuyorum kimyasal mı diye
Ben de inanıyorummm. Tablomuz hamişlerle dolup taşacak. Hep birlikte anneler grubuna geçeceğizzBenim bu ay ile ilgili çok güzel enerjilerim var. Çok inanıyorum aşırı inanıyorum. Hem kendim için hem gruptaki bekleyen tüm arkadaşlarım için. Ağustos çok güzel olacak kızlarımmm
Hangi ilacı kullanmıştın canım sen bende inofolic combi hp kullanıyorum ama 4.kutudayım bir etki göremedim dahaKuzum ben doktora gittim bugün. Progesteron baktı kimyasal değil oh dedi
İnşallah balım benimİyi düşün canım herşey bu kez yolunda gideceksağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Tamam tamam bıraktım düşünmeyiVala ya bak harbiden çok kızarım bunun için strese girme ama biz niye hep strese giriyoruz oldu mu olmadi simdide oldu kimyasal mi olucak düşük mu olucak diyoruz bunun için strese giriyoruz aaaaa ama kuzum şimdi bunu düşünmenin sirasi değil güzel şeyler düşünelim bebisin güzel ilerlesin
Ümidimizi hiç kaybetmeyelimmBende çok ümitliyim yatam olarak içimden geçeni yazmışsın
AminnnnnBen de inanıyorummm. Tablomuz hamişlerle dolup taşacak. Hep birlikte anneler grubuna geçeceğizz
Aferim canimTamam tamam bıraktım düşünmeyi
Bende yine kahverengi akıntı var belli hasta olucamTamam tamam bıraktım düşünmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?