- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.721
Var dimi ben yanılmıyorumVaaaaarrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var dimi ben yanılmıyorumVaaaaarrrrr![]()
var var görmüyor musun net var yani çizgi bariz belli ne gibi değişiklikler var sende bat demi senin bide bugün ayyyy heyecan yaptım çok sevindim kuzum yaaaaaaaVar dimi ben yanılmıyorum
Valla bugün bat ay heyecandan ölcem yaavar var görmüyor musun net var yani çizgi bariz belli ne gibi değişiklikler var sende bat demi senin bide bugün ayyyy heyecan yaptım çok sevindim kuzum yaaaaaaa![]()
Kan ne zaman vereceksinValla bugün bat ay heyecandan ölcem yaa![]()
Ay bariz çizgi var. Sen bir kan mı versen acabaKızlar ben rüyanın etkisine dayanamayıp test aldım geldin ağlamak üzereyim![]()
Eğer varsa bebek benim şöyle bir teorim var. Hani sen demişsin ya eşine yumurtlama dönemim geçti artık içime boşalabilirsin diye. O sıra yumoşuna denk gelmiş olabilri. Yani geç döllenmiş olabilir kuzum.3 dakkada çıktı bugün bat canım
Biraz bekleyeyim canım haftaya cuma tatıle gıdınce vereyım testle kontrol edeyımAy bariz çizgi var. Sen bir kan mı versen acaba
Aaa canım inşallah vardırKızlar ben rüyanın etkisine dayanamayıp test aldım geldin ağlamak üzereyim![]()
Kuzum ilk 1-2 dk da tetsin o bölgesi idrarı taradığı için biraz koyuluk olabiliyorCanım hemen çıktı 2 dk içinde ama şuan kayboldu kuruyunca anlamadım![]()
Banada öyle gelıyo canım hatta bı ara çok alıntım geliyo diye dert yanmıştım burdaEğer varsa bebek benim şöyle bir teorim var. Hani sen demişsin ya eşine yumurtlama dönemim geçti artık içime boşalabilirsin diye. O sıra yumoşuna denk gelmiş olabilri. Yani geç döllenmiş olabilir kuzum.
İnşallah canım inşallahAaa canım inşallah vardırçizgiyi gördüm gördüm. Korunduk deyince ihtimal vermemiştim ama var gibi hem de üç dakikada çıkmış
yarın sabah hemen yenile
Kesin öyle zaten o zaman.Banada öyle gelıyo canım hatta bı ara çok alıntım geliyo diye dert yanmıştım burda
Güncel Bat a ne yazalım canım?A Afratafrac durum bildiriyorum abla ben adet oldum çok şukur zamaninda insallah gelecek ay nasip olur , pozitif goren arkadaşlari tebrik ederim sağlikla kucaklarina alsinlar, Allah hepimize hayirli sağlikli salih saliha evlatlar nasip etsin gelecek olan eger hayirliysa varsin geç olsun beklemeye değer
![]()
Haftaya vericem canım benimKan ne zaman vereceksin![]()
21 agustosGüncel Bat a ne yazalım canım?
git gide bu kaçak göçek gizli olanlar cazip gelmeye başladıBanada öyle gelıyo canım hatta bı ara çok alıntım geliyo diye dert yanmıştım burda