- 24 Şubat 2023
- 2.398
- 2.322
- 63
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.481
Yaaa canım bnm bn bıraktim tüp bebeğe başlicaz iki ay sonra bu ay kafamıza göre takıldık hep femara kullandım beş gün sonra iğneyi kafamiza göre yaptirdik ya bilmiyorum ne oldu ne bitcekHappen94 Kuzum nerelerdesin sen ne yaptın. 20 sinde gidicekti eşin. Yumurtlamaya denk geldi mi bu ara?
Evet canım mayıs topigiKızlar site kuralları gereği sosyal medya hesaplarına davet, whatsapp grubu kuralım gibi şeyler yazmayalım lütfen. Bunlar yasak. Geçtiğimiz aylarda bir topik böyle kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Patlamasın topik sonraLütfen paylaşmayın hiç bir şeyinizi.
Ay bir de süpriz yapıyormuş ve bu ay tutuyormuş. Bat ın ne zaman? Belli olmaz bu işler.Yaaa canım bnm bn bıraktim tüp bebeğe başlicaz iki ay sonra bu ay kafamıza göre takıldık hep femara kullandım beş gün sonra iğneyi kafamiza göre yaptirdik ya bilmiyorum ne oldu ne bitcek
Yine cok yazisma olmus yetisemedimBazılarını tutturuyom bazılarını tutturamıyorum
İn şa Allah canım uzun yazamïyorum 5 saat oldu kolumda seryum var sabaha kadarda duracakNiqu canim cok gecmis olsun canim. Ama endiselenme. Kanama saglikli gebeliklerin azimsanmayacak kadar cogunda oluyor demisti kadin dogumcum bana. Benim ilk gebeligim de cok kanamali geçmişti. Saglikla da dogdu şükür. Insallah sen de kucagina alacaksin hayirlisiyla
Kız kimseyi tahmin etmedimYine cok yazisma olmus yetisemedimA Afratafrac canimcim beni de tahmin et. Benim nedense bu ay icimde anlamsiz bir umut var. Anlamsiz derken gereginden sanki bir doz fazla gibi. Insallah kendimi cok kaptirmam bu duyguya. Bir dayanak noktan var mi derseniz yok derim niye boyle oldum hic bilmiyorum
Olsun yazma yorma kendini. sabah guzel haberler verirsin insallahİn şa Allah canım uzun yazamïyorum 5 saat oldu kolumda seryum var sabaha kadarda duracak
O anlamsız güzel duygular hep olsun, olmalı da. Ne kadar güzel. Hiç bir zaman kaybetmezsin umarım hayatının her alanında bebişimYine cok yazisma olmus yetisemedimA Afratafrac canimcim beni de tahmin et. Benim nedense bu ay icimde anlamsiz bir umut var. Anlamsiz derken gereginden sanki bir doz fazla gibi. Insallah kendimi cok kaptirmam bu duyguya. Bir dayanak noktan var mi derseniz yok derim niye boyle oldum hic bilmiyorum
Yok canım hiç umudum yok sperm değerleri iyi değil sonra tüpte küçük küçük yapişikliliklar vardi o sebeple zannetmiyorumAy bir de süpriz yapıyormuş ve bu ay tutuyormuş. Bat ın ne zaman? Belli olmaz bu işler.
Ağustos diyorumSence ben ne zaman hamile kalırımbana farketmez hoş benim her ay kabulüm
Kuzum ben daimi devam ediyorumTamam canim benim aldığım bu değil, ben de adette basliyim diyorum da yumurtlamadan sonra devam edip etmeme konusunda kararsız kalmıştım
teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Teşekkür ederim kuzumKuzum yeni gördüm bendeNiqu Rabbim yanında olsun stres yapma sakın herşey güzel olacak inşaallah
tweeetyyy cnm seni tebrik ettim mi inanın unuttum burayı çok stresli bir gün oldu benim için
Başka hamiş olan kim var ise yeni öğrenen tebrikler ederim
Bence de bir wp grubu kurmalıyiZ bilgi akisimiz daha hızlı olur :)
Bu arada burda bu arkadaş Merve Nur sanırsam kür paylaşmıştı şuan yapmaya başladım inşallah sonuç alırım hayırlısı ile
Önce kuzum. Ben hep Regl olmadan bi hafta önce başlar ağrılarımPeki bu ağrılar adet günü geçtikten sonra mı başladı yoksa daha öncesinde mi kuzum
172 çıktı kuzum
Tutturuyorum dedinKız kimseyi tahmin etmedimay bayılazaaaammm
Hayırlı olsun. Ben sana hep diğer anne topiklerinden ziyarete gelmiş gözüyle bakıyordum nickini ilk gördüğümde. İsim benzerliği olmuştu heralde. Ne güzel doğum martta olacak değil mi? Ay ne güzelKuzum ben daimi devam ediyorum
Teşekkür ederim kuzum
Önce kuzum. Ben hep Regl olmadan bi hafta önce başlar ağrılarım
172 çıktı kuzum
Evet geçen ay ara verdi zaten yumurtan catlatmamis tedaviye devam edersek kist yapar diyeBugün de yeni bişi öğrendim. Ye kuzum havuç başla madem. İğne de yapılmış zaten. İlişkiye de başlıyorsunuz.
Teşekkürler kuzumHayırlı olsun. Ben sana hep diğer anne topiklerinden ziyarete gelmiş gözüyle bakıyordum nickini ilk gördüğümde. İsim benzerliği olmuştu heralde. Ne güzel doğum martta olacak değil mi? Ay ne güzel
Benim de adet günlerinde küsesim geliyor sonra dayanamıyorum tekrar giriyorum burayaTeşekkürler kuzumben hayata küsmüştüm olmuyor diye girmeyi bırakmıştım vallahi hiç bilmiyorum ki ne zaman oluyor nasıl yarın doktora gidince netleşecek inşallah
Ben henüz yapmadım şekerimGüzel kızlarım sizler ne durumdasınız, çok az kaldı Bat larınızaerkenden test yapan var mı? Ya da yapacak olan?
@hatice3 @hayhay123 @outoffit B Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava
Oh ne güzel döngünün kaçıncı günüKuzum ben daimi devam ediyorum
Teşekkür ederim kuzum
Önce kuzum. Ben hep Regl olmadan bi hafta önce başlar ağrılarım
172 çıktı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?