- 13 Ekim 2022
- 4.641
- 6.302
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.761
evde testle takip edebilirsin canım koyulaşmayı takip etmiş olursun ama yinede sen bilirsinEvet aşkım cuma baktiricam işteemin ol bende çok zor tutuyorum kendimi ama diyorum sürekli test yaparsan eline bir şey gecmicek falan zor tutuyorum yani
canım bence de testle koyulaşma takip et kafan daha net olur hem .inşallah koyulaşır ve çok cuma gittiğinde de beta çok çok artmış olurEvet aşkım cuma baktiricam işteemin ol bende çok zor tutuyorum kendimi ama diyorum sürekli test yaparsan eline bir şey gecmicek falan zor tutuyorum yani
Aslında bende öyle düşünmüyor değilim ama bilemedim kafam karıştı gidip alsam mj almasam mievde testle takip edebilirsin canım koyulaşmayı takip etmiş olursun ama yinede sen bilirsin
İnşallah canım teşekkür ederim gidip alayım o zamancanım bence de testle koyulaşma takip et kafan daha net olur hem .inşallah koyulaşır ve çok cuma gittiğinde de beta çok çok artmış olur
Sabırla bekliyoruz vallahiEvet aşkım cuma baktiricam işteemin ol bende çok zor tutuyorum kendimi ama diyorum sürekli test yaparsan eline bir şey gecmicek falan zor tutuyorum yani
Cnm koyulaşma evde takıp edecksen her gun yapmaAslında bende öyle düşünmüyor değilim ama bilemedim kafam karıştı gidip alsam mj almasam mi
İnşAllah yerleşmedir canımKızlar ben bu ay ovulasyon testi yapmadım uygulamada yumurtlama için geçen cumartesi diyordu. Son değerlendirmeyi perşembe yapmıştık. Dün hafif kasik ağrım oldu ve kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda çok çok az bir daha gelen giden yok zaten adete 10 gün var neden olabilir sizce ya aklıma takıldı
Sen nasıl bir profesyonelsin böyle senden çok şey öğrendim canım artık zırt pırt kan verip delik deşik olmak yokCnm koyulaşma evde takıp edecksen her gun yapma
2 gunde 1 yap
Hergun yapılan testlerde koyulaşma pek belli olmuyor
Bnce zaten 2 gune kana gıdeceksen hiç strese gırme bekle
Dün değerlendirdim canım vallahi o yorgunluğuma rağmenseninde sayılı kalmıştır artık nasıl gidiyor kacak göçek işler
Amin kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın evde test varsa yap merak ettim birde nerde kan verdin kuzumBugün kan verdim biraz önce inşallah hamileyimdir ya okadar çok kan verdim ki yıllarca artık bu son olur inşallah ya lütfen duan edin bana bende hepinize edicem isteyen herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim
Bende de oldu bu ve hayla sebebini bilmiyorumKızlar ben bu ay ovulasyon testi yapmadım uygulamada yumurtlama için geçen cumartesi diyordu. Son değerlendirmeyi perşembe yapmıştık. Dün hafif kasik ağrım oldu ve kahverengi lekelenme gördüm çamaşırımda çok çok az bir daha gelen giden yok zaten adete 10 gün var neden olabilir sizce ya aklıma takıldı
Ama ilişki bu kadar tazeyken yerleşme kanaması olabilir mi ya da regl sonrası ilişkiden tutar mı kafam karıştı çok inşallah öyledir tabiiDün değerlendirdim canım vallahi o yorgunluğuma rağmençarşamba günü gelecek misafirlerim salı geldi o yoğunluğa yorgunluğa rağmen gece 12 de değerlendirmeyi de yaptık
Bu ay mı oldu canım peki ?Bende de oldu bu ve hayla sebebini bilmiyorum
Sen nasıl bir profesyonelsin böyle senden çok şey öğrendim canım artık zırt pırt kan verip delik deşik olmak yokkoyulaşma takibi 2 güne bir.eğer koyulaşırsa kan ver koyulaşmazsa kimyasal.kafam net artık çok teşekkür ederim sana burdan
al canım al bizimde gözlerimiz şenlensin testlerinleAslında bende öyle düşünmüyor değilim ama bilemedim kafam karıştı gidip alsam mj almasam mi
Bilemiyorum ki canım devam ederse doktora gidersin bir ihmal etme amaAma ilişki bu kadar tazeyken yerleşme kanaması olabilir mi ya da regl sonrası ilişkiden tutar mı kafam karıştı çok inşallah öyledir tabii
Bu ay mı oldu canım peki ?
Farkettim canım
bu sefer hayal kırıklığı olmasın inşallah güzel haberlerle gelinİnsallah kuruma degildir ilk defa yapiyorum bayadir bekliyorum bir kere daha hayal kirikligi olmasindan korkuyorum
işte senden beklenen perfonmans ay çocuklar olaydıDün değerlendirdim canım vallahi o yorgunluğuma rağmençarşamba günü gelecek misafirlerim salı geldi o yoğunluğa yorgunluğa rağmen gece 12 de değerlendirmeyi de yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?