- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.721
Ben bu tarz testleri artık ciddiye almıyorum bebeğim valla. Baktığımda hemen görmüyorsam negatif diyorum. Seninkini de inceledim ama sanki iki gölge var hangisi çizginin olması gerektiği yer bilemedimEvet burda görünüyor mu sizce ?
İnşallah canım inşallah o kadar ilişkide yeter yeterki tutsun dualarım seninlehakketen nazar degdiyine olmuş ya sonuc önemli bizim için bizim bu ay rahim filmi çektik diye fazlada ilişki olmadı bakalım hayırlısı artık umarım hepimiz pozitifleri görürüz
Gözüm üstünüzdehakketen nazar degdiyine olmuş ya sonuc önemli bizim için bizim bu ay rahim filmi çektik diye fazlada ilişki olmadı bakalım hayırlısı artık umarım hepimiz pozitifleri görürüz
Aslında yumurtan baya büyümüş. Klomen e ihtiyacın yok gibi duruyor.Kızlar birşey sorucam geçen ay doktorda gittim herneyse herşey normal dedi ama gebelik gerçekleşmedi yumurtam 27 mm olmuş bana hiç ilaç falan vermedi doktor sizce klomen istesem mi doktordan
gölge var sanki ama canım biliyorsun gölgeler yanıltıcı olabiliyor bide daha cok varmış canım son 5 gün kala yada 4 kala yap senle aramızda 1 gün oynuyor bende pazar günü yapmayı düşünüyorumEvet burda görünüyor mu sizce ?
Oo daha cok varmis bende bugun arti med yaptim bende cizgi olustu ama korkuyorum benimde bata 3 gun var soltaki ilk halibsoldakide son haliArtımed7 gün var
inşallah kuzum teşekkür ederimDua et çiçeğim sen hamileymişsin şimdi gördümtebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Onu bende bilmiyorum işte siyah yaptığımda böyle çıkıyor başka enfekte aynı yer görünüyorBen bu tarz testleri artık ciddiye almıyorum bebeğim valla. Baktığımda hemen görmüyorsam negatif diyorum. Seninkini de inceledim ama sanki iki gölge var hangisi çizginin olması gerektiği yer bilemedim
Umarım hamilelik vardırOo daha cok varmis bende bugun arti med yaptim bende cizgi olustu ama korkuyorum benimde bata 3 gun var soltaki ilk halibsoldakide son hali
Yok kuzum valla yapmadım hiç dedim yine stres falan yapmayım ama gidip alıp yapsam mı bilemedimBugün test yaptın mı bebeğim nasıl gidiyorbize de at gözümüz gönlümüz açılsın
Ben bariz gördüm ama senin şişde benimki gibiGölgelik görüyorum aslında ama bende çıktığı için her testte güvenmiyorum
İnsallah sendede birsey varmi acaba testdemi kaynakliUmarım hamilelik vardır
İnşallah canım inşallah o kadar ilişkide yeter yeterki tutsun dualarım seninle
8 gün var canım pazar günü 4 kala yapayım diyorum hiçbi belirtide yok bilemiyorum artıkGözüm üstünüzdeİnşAllah sağlıkla nasip olur bu ay Kaç gün kaldı bata canım
Bağışıklığım düştü ben kolay kolay hasta olan insan değilim birde akıntım aşırı olunca yapayım dedim zaten bende hep gölge çıkargölge var sanki ama canım biliyorsun gölgeler yanıltıcı olabiliyor bide daha cok varmış canım son 5 gün kala yada 4 kala yap senle aramızda 1 gün oynuyor bende pazar günü yapmayı düşünüyorum
İnşallah aşkımmİnşallah kuzumm senden de alicaz bu ay güzel haberler inaniyorum ben
Ne kadar kaldi bataYok kuzum valla yapmadım hiç dedim yine stres falan yapmayım ama gidip alıp yapsam mı bilemedim
Maalesef mimliBen bariz gördüm ama senin şişde benimki gibi
Mimli degil mi kız
Zaten çok erken yapmışın canım biraz daha bekleyelim daha net bir sonuç çıkar İnşAllahOnu bende bilmiyorum işte siyah yaptığımda böyle çıkıyor başka enfekte aynı yer görünüyor
Geçen ayda yaptım bu testte diğer testler gibi kuruma çizgisi yapmadı yinede güven olmazİnsallah sendede birsey varmi acaba testdemi kaynakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?