- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.561
Ay ben de ben de. Gündüz sıkılıyorum sayfa yenileyip duruyorum pek bir şey konuşulmuyo. Akşam bi yemek bulaşık faslından sonra bakıyorum 10 sayfa birikmişValla konuşulmuştur kuzum şaka yapıyorum ya herkesin yazdığını kaçırıyorum bazen hızınıza yetişemiyorum
Yok ya yaparsın ben o gazla fazlaca yedim sen bizim yazdıklarımızdan ötürü gaza gelmezsin olur biterYarın gücüm gelirse deneyeceğim bakalımama anlattıklarınız hiç iç açıcı değil
Oldu canim hemen üretelimAy benim de hahahaho zaman 200 mg’lık bi folik asit daha ekle
Ben şuan hem yemek yapıp hem yazıyorum mesela maşşalahı var herkesinAy ben de ben de. Gündüz sıkılıyorum sayfa yenileyip duruyorum pek bir şey konuşulmuyo. Akşam bi yemek bulaşık faslından sonra bakıyorum 10 sayfa birikmiş
Yapboz yapar gibi birleştirelim bütün parçalarıOldu canim hemen üretelim
Aşkım orda hava karardı mıAy ben de ben de. Gündüz sıkılıyorum sayfa yenileyip duruyorum pek bir şey konuşulmuyo. Akşam bi yemek bulaşık faslından sonra bakıyorum 10 sayfa birikmiş
İyi yetişiyosun valla ben iki işi aynı anda yapamıyorumBen şuan hem yemek yapıp hem yazıyorum mesela maşşalahı var herkesin
Ohooo çoktann kuzum saat 11’e geliyoAşkım orda hava karardı mı
Birinin eksiğini diğeriyle kapatmaya çalışıyoruz. Biz niye doktora gitmiyoruz artik belli 'çok biliyoruz'Yapboz yapar gibi birleştirelim bütün parçaları
Napayım ya valla bağımlılık oldu bura bende gözümü burayla açıyorumİyi yetişiyosun valla ben iki işi aynı anda yapamıyorum
Ayyy ne güzel gevur memlekette gündüz yaşamaktan sıkıldımOhooo çoktann kuzum saat 11’e geliyo
Canım bende yeni başladım. O yüzden sorduğun sorulara cevabım yok. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırızKızlar 4 ay önce doktora gidip ultasonla baktırdım smear verdim doktorum temiz herşeyin dedi. 2 ay sonra devlete gittim hormon için gerek yok 1 yıl dene zaten düzenli adet görüyorsan normaldir dedi yapmadı. Bu ay olmazsa 4 ay deniyor olacağı gün aşırı bazende her gün denedik yani öyle değerlendirememe yok.
Şimdi ben diyorum ki bu ay olmazsa özele gideyim vitaminlerme hormonlarıma baksın parayla. 1 yılı geçti deniyoruz derim. Rahim filminide sorayım ama erken mi ? Ben pek anlamıyorum ilaç isimleri yazıyorsunuz doktormu öneriyor sağlıklı yumurtalar için ben acaba bilinçsizmi ilerliyorum kaygılandım açıkçası. Ovulasyon yaptım 3 ay her ayda iki adet ortası pik ve çatlama gördüm 2 gün pik şeklinde. 2 buçuk yıl korundum vücudum alışıyorda olabilir ama yinede varsa doktora git şu tarz ilaç işte bunları kullan tutunmasına yardımcı şunu önersin dediğiniz varsa açığım.
Ne kadardır korunmuyorsun balımKızlar 4 ay önce doktora gidip ultasonla baktırdım smear verdim doktorum temiz herşeyin dedi. 2 ay sonra devlete gittim hormon için gerek yok 1 yıl dene zaten düzenli adet görüyorsan normaldir dedi yapmadı. Bu ay olmazsa 4 ay deniyor olacağı gün aşırı bazende her gün denedik yani öyle değerlendirememe yok.
Şimdi ben diyorum ki bu ay olmazsa özele gideyim vitaminlerme hormonlarıma baksın parayla. 1 yılı geçti deniyoruz derim. Rahim filminide sorayım ama erken mi ? Ben pek anlamıyorum ilaç isimleri yazıyorsunuz doktormu öneriyor sağlıklı yumurtalar için ben acaba bilinçsizmi ilerliyorum kaygılandım açıkçası. Ovulasyon yaptım 3 ay her ayda iki adet ortası pik ve çatlama gördüm 2 gün pik şeklinde. 2 buçuk yıl korundum vücudum alışıyorda olabilir ama yinede varsa doktora git şu tarz ilaç işte bunları kullan tutunmasına yardımcı şunu önersin dediğiniz varsa açığım.
Ben doktora gidip sorucam sorularımı bilgilendirirm canım. Vardır güzel zamanı. Doktor bana stres yapma sadece dedi. Kız nasıl yapmayalım stres her günümüz kaosCanım bende yeni başladım. O yüzden sorduğun sorulara cevabım yok. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Canım şu 1 sene olayı her doktorun ağzına yapışmış. O 1 senenin devamı geldikçe geliyor kendi adıma konuşayım. Her şeyi zamaninda yapmaya çalıştık ama 2 buçuk yıl oldu hiç gebelik olmadı. Şuan yapmadığım bir tüp bebek kaldı. Özel- devlet farketmiyor iyi bir doktor varsa onun peşine düş. Mesela yaşadığım yerde üni hastanesinde özel muayene var prof. doktorların oldugu. En son bunlara gitmeye karar verdim. Çünkü özelde bakıyorum herşey para doktor 3-5 değere bakıp gerisine bakmıyor ama üni.hastanesinde tüm tahliller karşılanıyor ve detaylı bakıyorlar. Bahsettiğimiz takviyeleri kullanan arkadaşların doktorlarindan veren olmuş açıkçası biz de deneyecek bişey arıyoruz kendimizeKızlar 4 ay önce doktora gidip ultasonla baktırdım smear verdim doktorum temiz herşeyin dedi. 2 ay sonra devlete gittim hormon için gerek yok 1 yıl dene zaten düzenli adet görüyorsan normaldir dedi yapmadı. Bu ay olmazsa 4 ay deniyor olacağı gün aşırı bazende her gün denedik yani öyle değerlendirememe yok.
Kuzum kıyamam bende mayısta geçirdim bende aynı şekilde atlatamadimAyyyy heyecandan duramıyorum ki geçen ay kimyasal geçirdim 6 haftalıkken kanama başladı düştü onu atamadım hala üstümden
Cnm bnde ılk kımyasalımdan sonra 2. Kımyasalımda yumurtlamadan sonra doktor progstan 200lük ağızdan kullan demişti, 10 gun faln kullandım ama kımyasal olduTikabasa kuzum yumurtlamadan sonra progestana başladım kafama göre sen kullanıyormuşsun sanırım danışmak istedim bi zararı olur mu acaba kimyasal gebelik geçirdim geçen ay bu ay sıkı tutunsun istedim
Kızlar ne kadar gülmekte ne yazıkki bunu asla unutamıcazKuzum kıyamam bende mayısta geçirdim bende aynı şekilde atlatamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?