- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Hangi markadan yapıyorsun? İnnovita çok net gösteriyor ovulasyonu.Ben de bundan korkuyorum ya sanki tam pik yakalayamiyorum saat yüzünden mi yoksa bir sorun mu var aklımı kurcaliyor hep. Peki bunu nasil öğrenebiliriz acaba hormon testleri ya da ultrason ile mi bilen var mi ?
Önemli olan pikten sonraki çatlama olan günler. Sen sinirini sinene çek. Hamile kalınca bunların acısınbir bir burnundan getirirsin onundeğerlendirin bu haftayı. Onlara hadi diyince olmuyo. süslen püslen, seksi bişiler giy, bırak o sana yanaşsın.
Evet evet bu akşam çoook önemli, tüm kozlarını masaya koy. en seksi haline bürün
Kizlar tavsiyelerinize kulak verdim. Bir çılgınlık yapip esimi eve cagirdim oglen arasiAma yakınmış gibi baya. Bu saatler adamı yakalama ihtimalin varsa değerlendirin
Ultrasonla yumurta takibi yaptirilirsa belli olur bence ama o da cok zor is ya her defasnda alttan muayeneBen de bundan korkuyorum ya sanki tam pik yakalayamiyorum saat yüzünden mi yoksa bir sorun mu var aklımı kurcaliyor hep. Peki bunu nasil öğrenebiliriz acaba hormon testleri ya da ultrason ile mi bilen var mi ?
Labaquic kullanıyorum aslinda ben emin olamiyorum mesela bu ekledigim pik mi ? Geçtiğimiz aydı bu.Hangi markadan yapıyorsun? İnnovita çok net gösteriyor ovulasyonu.
Çok zor ya özellikle çalışan insanlar içinUltrasonla yumurta takibi yaptirilirsa belli olur bence ama o da cok zor is ya her defasnda alttan muayene
Bu koyuluk innovita olsa degil anlamina gelirdi ama laboquic icin olabilir. Degilse bile max 2 saat sonra kesin pik benceLabaquic kullanıyorum aslinda ben emin olamiyorum mesela bu ekledigim pik mi ? Geçtiğimiz aydı bu.
Çok zor ya özellikle çalışan insanlar için
Kizlar tavsiyelerinize kulak verdim. Bir çılgınlık yapip esimi eve cagirdim oglen arasiisyerlerimiz yakin eve. Islem tamamdir yalniz esim çözmüş olayi diyor ki.. simdi bu kiyafetlerle böyle ama bir kac gune yüzüme bakmazsin kesin dedim libido-killer olarak gri esofmanimi çekerim sen de istemezsin zaten
Gerçekten çılgınlık olmuş tebrik ederim umarım sonucu güzel olur güzel haberleri alırızKizlar tavsiyelerinize kulak verdim. Bir çılgınlık yapip esimi eve cagirdim oglen arasiisyerlerimiz yakin eve. Islem tamamdir yalniz esim çözmüş olayi diyor ki.. simdi bu kiyafetlerle böyle ama bir kac gune yüzüme bakmazsin kesin dedim libido-killer olarak gri esofmanimi çekerim sen de istemezsin zaten
Anladım bakalım bu ay neler olacak bekleyip göreceğizBu koyuluk innovita olsa degil anlamina gelirdi ama laboquic icin olabilir. Degilse bile max 2 saat sonra kesin pik bence
Valla 2 yil once bugünü anlatsalar imkansiz derdim amaHarikasın valla
Insallah canım hepimiz aliriz bu ay guzel haberlerGerçekten çılgınlık olmuş tebrik ederim umarım sonucu güzel olur güzel haberleri alırız
Anladım bakalım bu ay neler olacak bekleyip göreceğiz
ben yumurta takibi yaptırdım aşılama için her şey güzel giderken çatlatma iğnesi yapılacağı gün yumurtamın biri sönmüş diğerinin şekli büzüşmüştüBu ovulasyonla anlaşılır mı? Yani pik görende de olabilir mi ki acaba?
2 yıldır deniyoruz ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok hsg ler temiz ama işte olmuyor sebep buymuş meğerseOlsa da sorun değil, hamileliğe asla engel değil, sadece daha zor hamile kalınıyor. Bir sürü bebişi olan var bu şekilde 40 ından sonra hem de.
Eğer mümkünde yarın akşam da ilişki olsun. Yatmayı unutma. Kalça altına yastık. Ayhh bana rahatlama geldi. Ve bebek yükleniyor reload.........Kizlar tavsiyelerinize kulak verdim. Bir çılgınlık yapip esimi eve cagirdim oglen arasiisyerlerimiz yakin eve. Islem tamamdir yalniz esim çözmüş olayi diyor ki.. simdi bu kiyafetlerle böyle ama bir kac gune yüzüme bakmazsin kesin dedim libido-killer olarak gri esofmanimi çekerim sen de istemezsin zaten
Pik bu. İkisi aynı renk ya da T koyu olacak. Her zaman T koyu olacak diye bir şey yok.Labaquic kullanıyorum aslinda ben emin olamiyorum mesela bu ekledigim pik mi ? Geçtiğimiz aydı bu.
Çok zor ya özellikle çalışan insanlar için
Anladım canım, o zaman doktorun vermesini bekleme. D vitamini, B12, omega3, inositol kullan mutlaka her gün.2 yıldır deniyoruz ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok hsg ler temiz ama işte olmuyor sebep buymuş meğerse
Betam gene yükselmişti. Doktor riske atmayalım dedi. Dış gebelik tehlikesinden dolayı.Kürtaj oldum bir de parçaların kalmaması için metotreksat iğne oldum. 2-3 ay dinlen dedi. Çok sağol düşündüğün içinMerhaba canım nasıl oldun doktor ne dedi. Merak ettim seni.
Ben regl iken gittim sadece bunlara bakıldı canım. Hatta regl iken alttan muayeneye çok şaşırdımMerhaba. Ben de bir dahaki adette hormonlarıma baktırcam. Bakılabilcek her şeye bakılsın. Kan tahlili, vajinal ultrason olur belki. Başka bişeye bakılıyor mu?
Ayy hadi insallah ya.. hepimize yuklensin artık o bebislerEğer mümkünde yarın akşam da ilişki olsun. Yatmayı unutma. Kalça altına yastık. Ayhh bana rahatlama geldi. Ve bebek yükleniyor reload.........
Geçmiş olsun. Hiç sıkma canını dediğim gibi bir kez olduysa birdaha olur. Demekki gebe kalabiliyorsun sadece yanlış yere tutunmuş. Bidahakine olacak inşallah.Betam gene yükselmişti. Doktor riske atmayalım dedi. Dış gebelik tehlikesinden dolayı.Kürtaj oldum bir de parçaların kalmaması için metotreksat iğne oldum. 2-3 ay dinlen dedi. Çok sağol düşündüğün için
Teşekkür ederim bu geçen aydı bilgi almak için örnek olsun diye attım. Bu ay dengesiz saatlerde yaptığım için daha silik gördüm hep ama ağrıyı hissediyorum yumurtladımPik bu. İkisi aynı renk ya da T koyu olacak. Her zaman T koyu olacak diye bir şey yok.
Geçmiş olsun en azından hamile kalabildiğini öğrendin düşük sonrası hamilelik şansı yüksek okuduğum kadarıyla. İnsallah bir sonraki sağlıklı olacakBetam gene yükselmişti. Doktor riske atmayalım dedi. Dış gebelik tehlikesinden dolayı.Kürtaj oldum bir de parçaların kalmaması için metotreksat iğne oldum. 2-3 ay dinlen dedi. Çok sağol düşündüğün için