- 13 Ekim 2022
- 4.385
- 5.944
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.781
maşallah kuzum erken görmüşsünBen 4+5 de vajinal gördüm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kuzum erken görmüşsünBen 4+5 de vajinal gördüm canım
Gördüm aşkım bebek olusmaya baslamıs.kese dolu.sen üzülme kuzum gececek.sadece dınlen bol bol.bırde ıgne nıye yapmadılar anlamadım,bebek var sonucta,dıs gebelık degıl bısey degıl.her dr un kafasına gore yorumlamasını hıc anlayamıyorum yaEvet kuzum gördün mü sende bebegi doktor söylemedi ama ben o soldaki nokta gibi olan şeyi bebege benzettim hemde plesentası solda bebek sagda erkek oluyor inşallah kanamam geçer gerçi dün kırmızı oldu bugün kahve geliyor sildikçe
ay canım benim ben bugün şokunu atamadıgım için kendine diyorsun sandım o üzgün ifadeni de hemen kaldır kuşum daha hem kendine hem bana yorum yapacaksınKız yok ne erkegi herkeze yorum yapıyorum ya ğzüntümden kendime bişe diyemedim. Ben mi görüyorum sadece dedim ama gören oldu saglıkla tutunsunda önemli olan o görünene göre yorum yaptım sadece hiç bir sorun olmadan yapmak isterdim ama olmadı
Canm alttan alsan daha etkili progestan .Yok kuzum daha 5+0 zaten bugün karından kese görmeye gidecektim dün akşam kanamam olunca sabah gittim progesteron içiyorum sabah akşm
Doktor bebek kalp atışı olmadan igne vermenin bi anlamı yok dedi. Belkide o bebek degil biz öyle gördükGördüm aşkım bebek olusmaya baslamıs.kese dolu.sen üzülme kuzum gececek.sadece dınlen bol bol.bırde ıgne nıye yapmadılar anlamadım,bebek var sonucta,dıs gebelık degıl bısey degıl.her dr un kafasına gore yorumlamasını hıc anlayamıyorum ya
Alttan dedi kuzum hatta toplu igne ile del öyle kat dediCanm alttan alsan daha etkili progestan .
Doktorlar o şekilde öneriyor
Bebek o mınnosum.daha once bınkez gordum yolk kesesı olusmus ıste.dolu gebelık demek bu.neyse bekle bakalım bır ıkı gun daha.Allahım ınsallah devam etmez leke fln.cok guzel olcak ben emınım.ayrıca bebegınde olusuyor gecenkı ultrsondsn bu tarafa buyumus resmenDoktor bebek kalp atışı olmadan igne vermenin bi anlamı yok dedi. Belkide o bebek degil biz öyle gördük
5+2 yim canım evet kese de bir sorun yok sadece eski sezeryan yerimin yanına aşağıya yerleşmiş yukarı çıkmasını beklicezçok geçmiş olsun canım kacıncı haftada keseyi gördün resimlerde hiç sıkıntı görünmüyor umarım sağlıkla kucagına alırsın
Evet büyümüş canım ama dün acile gittigimde daha büyüktü kese bugün küçülmüş geldi belkide ultrason farkıdır ama dün içi bomboştuBebek o mınnosum.daha once bınkez gordum yolk kesesı olusmus ıste.dolu gebelık demek bu.neyse bekle bakalım bır ıkı gun daha.Allahım ınsallah devam etmez leke fln.cok guzel olcak ben emınım.ayrıca bebegınde olusuyor gecenkı ultrsondsn bu tarafa buyumus resmen
İlk gittiğin devlet karından baktı gözükmedi alttan baktı gördük az küçük bişey ikinci gittiğin özeldeki doktor direk gözükmedi alttan baktı gitince alttan bakalım dedi oda baktı direk gördü sezeryan dikişinin altında kalıyor o yüzden karından görememiştir dediVajinadan mı gördün kuzum sen bana karından baktı
Evet canım devlet bitti artık gitmem bir daha bu doktor tanıdık iyi de ilgilendi beğendim hem evime de çok yakın sadece çok ciddi dan dan söylüyor kanamalı bir gebelik olcak hazırlıklı ol dediMerve3553 kuzum özele de giderek çok iyi yapmışsın. Bolca dinlen kalkma. Allah ın izniyle sağlıkla devam edecek
Sağlıklı olsun da Allah ın izniyleEvet canım devlet bitti artık gitmem bir daha bu doktor tanıdık iyi de ilgilendi beğendim hem evime de çok yakın sadece çok ciddi dan dan söylüyor kanamalı bir gebelik olcak hazırlıklı ol dedi
daha var o zaman canım sen sıkıntı yapma bebişide güzel bi şekilde görürsün inş.5+2 yim canım evet kese de bir sorun yok sadece eski sezeryan yerimin yanına aşağıya yerleşmiş yukarı çıkmasını beklicez
İnşallah canımSağlıklı olsun da Allah ın izniyle
Amin canım inşallahdaha var o zaman canım sen sıkıntı yapma bebişide güzel bi şekilde görürsün inş.
Ayyyyy peki koltuklarım kızlaaaar şimdi bakınca fark ettim tiftik tiftik. Alır almaz oldu hem de nolcak bu böyle atasım var haaa sinirlendimmelegim can bak geldim eve gram halim yok sen kötü düşünme diye kendiminkileri atcam şimdi sana bak bana bu görüntülere 2 kese dedi. Ama biri kan pıhtısıymış biri keseymişEki Görüntüle 3299494 Eki Görüntüle 3299495
Suan silik çıkması normal kaç günde bir adet oluyorsun genelde 13 14 arası koyulaşıyor9.günün bu kadar silik olması normal mi daha çok mu erken ay bu ovulasyon da ayrı bi stresmiş
Uygulamalara güven olmuyor nadiren tutturuyorlar doğru günü14. 15. Ya da 16. Gun gibi oluyor genelde canim. Uygulama 16si olarak gosteriyor ama bakalim testler dogrulayacak mi?
Canım içini ferah tut ve bol bol dinlen inşallah bir sorun olmayacak. Sen kendine dikkat et ama zorlayacak hareketler yapma yorma kendiniBen geldim kızlar neler yaşadım neler ufak bi özet geçeyim size. İlk devletteki doktoruma gittim ve keseyi yine göremedik alttan baktı belli belirsiz bi kese dedi geri gelişimi dedi çok korktum hemen özel bilindik bi doktorun muayenesine gittik ve çok şükür orda net gördük riskli bi gebelik ama hastasıyla uyumlu içinde yolk bile olduğunu söyledi korkulacak bir durum yok şuan için dedi ama eski sezeryan yerime yakın biraz aşağıya yerleşmiş 2 haftaya belli olucak herşey dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı lütfen dua edin de bi sorun olmasın kanama olabilir düşük olabilir hazırlıklı olun herşeye dedi ama şuanlık iyi maşallah
Çok alemsin yorumuna çok güldüm ketenler de sıkıntı olabiliyor ama maalesefAyyyyy peki koltuklarım kızlaaaar şimdi bakınca fark ettim tiftik tiftik. Alır almaz oldu hem de nolcak bu böyle atasım var haaa sinirlendim
İnşallah şifa bulursun aşkım ben hala düzenlemedim içimde hep bir korku ama dinleniyor dün bu süreçteAlttan dedi kuzum hatta toplu igne ile del öyle kat dedi