- 22 Şubat 2023
- 9.631
- 10.692
- 37
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.621
Aminn inşallah kuzumedahandro kuzum yarin güzel haberlerle gelirsin insallah cok kolay olur islem ve kavusursun bebisine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah kuzumedahandro kuzum yarin güzel haberlerle gelirsin insallah cok kolay olur islem ve kavusursun bebisine
Canım benim şimdilik bayrağı ben devralıyorım güzel haberler verebilirim umarım sizeÇok güzel geçsin aşılaman inşallah tutar inşallah
Oyy hangi tuşa basacağımı şaşırdımm nasıl heyecanlandımmmm canım evet hamilesin hamileee o kadar net ki şüpheye yer yok mucizen seninle ufak şokun ardından hemen bize bu ay neler yaptın anlat. Hsg'den sonra 3. Ay değil miKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Ay şuan şoktan çıkamadım canim ay ağlıyorum tutamıyorum kendimiOyy hangi tuşa basacağımı şaşırdımm nasıl heyecanlandımmmm canım evet hamilesin hamileee o kadar net ki şüpheye yer yok mucizen seninle ufak şokun ardından hemen bize bu ay neler yaptın anlat. Hsg'den sonra 3. Ay değil mi
Yaaa maşallah nasıl güzel başladık güne hayırlı olsun canım bebişin seninleKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Bu ay siz ne dediyseniz onu yaptım sonucuda takdiri ilahi bakalım canım benim☺ Biraz zorlu olsa da sonucu güzel olacak .
Ben şahsen o 3 gün üstüste olan ilişkide gebe kaldığımı düşünüyorum. Bizim kızlardan Allah razı olsun onlar dedi diye yaptım. İyi ki de yapmışım bak senden de güzel sonuçlar göreceğiz inşallah. Bir dolu birboş devam edebilirsin artık bence
Kız görüyon mu sende bendenmişsinBiz 4 gün üst üste değerlendiremedik bacım bizim de iflasımız kurumuştu
Kapanmıyor kuzum. Sohbete deavm edebilirsiniz. Ancak artık takip yapmayacağım tabloya isim ekle çıkar gibi.Bebişkolar bu ay bitince bu topic komple kapanıyor mu ben anlamadım orayı artık buraya msj atmak yasaklanıyor mu yani? Gitmeyiverin yeni topiğe hepimiz burda konuşmaya devam edelim ben de burayı çok seviyorum cidden mesele listeye isim yazdırmaksa yazdırmayıverin gari
Ayyyy ay ay neler görüyorum bedenim uyuştu resmen kuzum hamişsin hamişay çok şükür canım yalnış görmüyorsunBen ne dedim pes etmek yokKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Canım arkadasım masallaah cok mutlu oldumsaglıkla gelsın mınnosun canım benımKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
neler yaptın bu ay bebegım ve hangı gunlerı degerlendırdın onlarıda yaz bızeayyy cok mutlu oldum ya sabah sabahKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
ne güzel bi sabah maşallah maşallah :) çok sevindim canım benim.Kızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Ayyy tüylerim diken diken oldu Rabbim çok şükür nasip etti o kadar sevindim ki Allahım binlerce kez şükürler olsunKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Ohhh beeee erken uyanmaya değecek güzel bir haber gördüm gözün aydın canımmm Allah hayırla kavustursunnnnKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Allah razı olsun canım. Tüm bekleyenler kavuşsun inşallahRabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş herkesin sınavı ayrı ayrıı ve sen bunu şer olarak görsende rabbimin senin hakkında hayırlı kıldığı birşeyler var demek ki canım benim
Rabbim içini ferahlatsın ve umudun hep ilk gün ki gb olsun en kısa zamanda hayırlı o müjdeli haberi alırsın inşAllah
Ayyyyyy canimmmm muhteşem bir haber sağlıkla ilerlesin insallahKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
İnşallah canimmCanım benim şimdilik bayrağı ben devralıyorım güzel haberler verebilirim umarım size
Yaaa canım nasıl güzel bir haber bu. Çok sevindim çokkkk sağlıkla gelsin inşallah. Kız gözlerim doldu çok mutlu oldumKızlar uyanın bir yandan elim ayağım titriyor bir yandan ağlıyorum tam biri yılın sonunda mucizem geldi ben yanlış görmüyorum degilmi melisaa93 melegim can @zynocann edahandro @golden-snitch @fnd_50 Niqu ve heyecandan isimleride unuttugum diğer kizlarim
Öyle galiba canım hayırlısı olsun