-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.581
Az kalmis kuzum 2 gune pik görürsün senOkul açıldı giremez oldum buralara. Malzeme etiket hafta sonu da okula hazırlık ile geçti. Başım çok ağrıyor. Şu yoğunluğa alışıp düzenimi bir oturtsaydım alışırdım. Hepsini okuyamaz oldum arada kaçırdıklarım olursa af buyursunönemli şeylerde beni de etiketleyin mutlaka.Dünkü ve Bugünkü ovu testimi paylaşıyorum kızlar. @melegim can melisaa93 edahandro S simurgggg @tweeetyyy @Papatyamaviss O ozgeeeee1 ve diğer canlarım
Kim kapamış anlamadımKimse açmasın diye 2023 kapatılmış resmen şok oldum
2023'un tüm ayları için açılmış ondan bahsediyorum canımKim kapamış anlamadım
Asa ben onuda şimdi fark ettim kuzum merak etmeyin ben rakip olcam onlara2023'un tüm ayları için açılmış ondan bahsediyorum canım
Çok şükür canım benim dün çatladı minnoşlar ilk defa ovülasyon yapınca kızçelerimden yardım aldım bakalım hayırlısıİyi yapmışsın canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Hahaha Ağustosta da açmış sanırım ayni kişi baktı herkes burada toplanmış bir daha fırsat vermiyim diye tüm ayları almış herhaldeAsa ben onuda şimdi fark ettim kuzum merak etmeyin ben rakip olcam onlara
E bende açtım diyelim nolcakHahaha Ağustosta da açmış sanırım ayni kişi baktı herkes burada toplanmış bir daha fırsat vermiyim diye tüm ayları almış herhalde
Aç aç bir şey olmaz buradaki herkes oraya gelir zatenE bende açtım diyelim nolcak
Aynen öyle yapıcamAç aç bir şey olmaz buradaki herkes oraya gelir zaten
Çok güzel geçsin aşılamanBurdayım kuzum da pek aktif olamıyorum. Ben de yazılanları baştan sona okuyamamaya başladım. Etiketlenince görüyorum. Yarın aşılama olacağım onu bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın kuzum? Değerlendirebildiniz mi?
Rabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin canım benim dün mesajlarını okudum üzgün gördüm seni yazmayı fırsat olmadı üzülme umudunu kaybetme rabbim biliyor hakkında hayırlı olam vakti ve zamanıÇok güzel geçsin aşılamaninşallah tutar inşallah
Ben libidosu yüksek biriyimKızlar bişey dicem anacım siz dediniz diye 4 gün üst üste değerlendirdik dün çatlamıştı bugünüde değerlendirdik 4 gün üst üste iflahımız kurudu anacım bu nedir siz nasıl dayanıyosunuz kız
melisaa93 Merve3553 O ozgeeeee1 golden-snitch Zumruduanka96 L A L fnd_50 edahandro genc-anne
Canım bizimki tatil bebesi gibi olduKızlar bişey dicem anacım siz dediniz diye 4 gün üst üste değerlendirdik dün çatlamıştı bugünüde değerlendirdik 4 gün üst üste iflahımız kurudu anacım bu nedir siz nasıl dayanıyosunuz kız
melisaa93 Merve3553 O ozgeeeee1 golden-snitch Zumruduanka96 L A L fnd_50 edahandro genc-anne
Allah razı olsun canımRabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin canım benim dün mesajlarını okudum üzgün gördüm seni yazmayı fırsat olmadı üzülme umudunu kaybetme rabbim biliyor hakkında hayırlı olam vakti ve zamanı
Sonu güzel bebeğim sık dişiniKızlar bişey dicem anacım siz dediniz diye 4 gün üst üste değerlendirdik dün çatlamıştı bugünüde değerlendirdik 4 gün üst üste iflahımız kurudu anacım bu nedir siz nasıl dayanıyosunuz kız
Daha karnına düşmeden gezmeye başlamışda tatile çıkmış senin bebiş görüyon muCanım bizimki tatil bebesi gibi oldueve gelince yorgun olsak da yine de bugünü es gecmeyelim dedik 3 gün arka arkaya olmuş oldu, 4. Gün olmadı o gün de çatlama günüm sanıyordum sonraki gün olmuştu yani araya bir gün girmişti ama 3. Gün çatlamış muhtemelen 4. Gün biz de pes edip yapmamıştık, dışarı romantikli olmuştu ama eve gelince arka arkaya olunca görev gibi oluyo