- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.561
Aynen canım bende her fırsatta dinleniyorum, uzanıyorum . Zaten istesemde çok enerjik olamıyorum. Normal bunlar,geçecek inşallahBu haftalar hep böyle demek ki kuzum. Kasık ağrısı zaman zaman beni korkutsa da iyi düşünüyorum bol bol dinleniyorum
Allah hayırlı güzel sonuçlarla gelmeni nasip etsin canımYa evet dün çatladı bakalım nasip
Ben o hissi hiç yaşayamadığımdan bilmiyorum bacımBen de pek dikkat etmezdim de en az 3 aydır sağ ağırlıklıydı Soldan gelince hemen fark ediliyor.
Niye salı. Şimdi aç. Sen diyosun hep kızlara şimdi test yap diye ben de sana dicem şimdi açSalı günü açıcam kızlar
Çok yeniyim ama hepinizin bende çok tatlı ayrı bir yeri varÇok teşekkür ederim canım, bana kendimi özel hissettirdin. Haklısın, eskisi kadar aktif değilim. Bu hafta okul başladı. Bana ağır geldi. Çok halsizim kendimi bitkin hissediyorum. Okuyorum sürekli ama çok geç kalıyorum. Muhabbet bitmiş oluyor ben okuyana kadar. Yeni tempoma alışmam biraz zaman alacak galiba. Sen nasılsın iyi misin
Canım kocam. Bey gelmek üzere yumoş büyüdü işim var bugünNiye salı. Şimdi aç. Sen diyosun hep kızlara şimdi test yap diye ben de sana dicem şimdi aç
Evet ağrılar çok benzer canım, ben erken regl olcam sanmıştım bi an. Burda bi arkadaşımızın heP aynı taraftan yunurtladığını okuyunca farketmiştim ki her ay reglde aynı taraf ağrıyor hiç öbür tarafım ağrımadı. Haliyle bende bi şüphe oluştuNasıl anlıyorsunuz helal olsun valla. Ben asla anlamam. Normalde de ağrılar olduğu için pcos tan. Hamileliği de anlamadım zaten. Hiç farkı yok bence
Amin canım benimAllah hayırlı güzel sonuçlarla gelmeni nasip etsin canım
He tamamCanım kocam. Bey gelmek üzere yumoş büyüdü işim var bugünyarında izinli en güzel kafa rahat salı
Biliyorum o duyguyu bende hemen sahiplenmiştim burdaki arkadaşlığı. Sağolsun tüm arkadaşlar da o samimiyeti hissettiriyorlar. Hatta öyle bir noktaya geldi ki reeldeki arkadaşlarımı aramaz oldumÇok yeniyim ama hepinizin bende çok tatlı ayrı bir yeri var
Aile ortamı gb sıcacık naif sohbetleriniz insanın tadını damağında bırakıyor
Bir anda sessizleşince de insan arıyor
Öğretmenlik çok güzel bir o kadar da sabır isteyen bir meslek kutluyorum sabrınızı da her bir çocuğa olan emeğinize de
Çok şükür canım bakalım rabbim ne zaman nasip ederse tevekküldeyim ve beklemedeyim
Aç kız açRakip topik açayım mı
Aminnn canım çok sağolAmin canım benim
Rabbim seninde hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bebişini
Dimi ya sonsuza kadar topik yapmışlarZaten o topik çok belirsiz olmuş sonu bile yok
Aynen yaDimi ya sonsuza kadar topik yapmışlar
Değil mi insan burda güzel bir ortam yakalayınca kendini buraya ait hissediyoBiliyorum o duyguyu bende hemen sahiplenmiştim burdaki arkadaşlığı. Sağolsun tüm arkadaşlar da o samimiyeti hissettiriyorlar. Hatta öyle bir noktaya geldi ki reeldeki arkadaşlarımı aramaz oldum
Rabbim en güzel zamanı bilir. Hep söylüyorum biz hep olmasında hayor arıyoruz, oysa olmamasında da var bir hayır, gecikmesinde de. Ama insanoğlu sabırsız işte istiyorki istediği hemen olsun. Rabbim kimseyi fazla bekletmesin inşallah hayırlıyla herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah balım şimdi öpüyorum sizi Salı günü bomba gibi topicle geleceğimHe tamamhadi bebiş yerleşsin bugün inşallaaahh
Kimse açmasın diye 2023 kapatılmış resmen şok oldumDimi ya sonsuza kadar topik yapmışlar
Fark etmez tabi canım. İstediği taraftan tutulabilirBen o hissi hiç yaşayamadığımdan bilmiyorum bacımneyse tutsunlar da sağ mı sol mu farketmez dimi
İyi yapmışsın canım sen nasılsın nasıl gidiyorKimsenin sesi çıkmayınca bir el atıveremde yokluyim herkeşii dedim gari