- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.461
Hadi dene bakalım bekliyorum o zaman erken gebeliğimi yapsan acabaAllahım bende onlardan olayımyani ondaki gibi tam kasıktaki kemiğin altında değil bu kez ağrı çok daha altta vajinamın üstünde şuan tutunduysa diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla şimdi kaset deneyeyim yarın sabah bi erken gebelik ile deneyeyim olmadı 6 gün kalmış olacak hem çıkar mı erken gebelikte acaba
Bizden başka kimse yok topikteAy yap da bize de fotosunu at kuzum inşallah bebeğin seninledir
Çokk çokk çok aminAy yap da bize de fotosunu at kuzum inşallah bebeğin seninledir
Kaseti yaptık şimdi o da freelynin erken gebelikte o marka .. erken gebelik daha mı hassas oluyor canımHadi dene bakalım bekliyorum o zaman erken gebeliğimi yapsan acaba
Mail adresine mail gidememesi durumunda bile ceza alabiliyorsun canım o tarz bir şeyler olabilir belkiAynennn aynen ceza almış neden almış bilmiyorum bi dün girmedim ortalıktan yok olmuş
Olsun canım yapmışsın sonucu at burayada olurmuÇokk çokk çok aminrabbim hepimizin kucağını doldursunn aratmasın
Kaseti yaptık şimdi o da freelynin erken gebelikte o marka .. erken gebelik daha mı hassas oluyor canım
Aaaa daha neler öğrencem bakalımMail adresine mail gidememesi durumunda bile ceza alabiliyorsun canım o tarz bir şeyler olabilir belki
Daha erken olabilir kuzum bata 7 gün mü var demiştim? Çok erken
O zaman erken gebeliği 2 gün sonra mı denesem ne dersinDaha erken olabilir kuzum bata 7 gün mü var demiştim? Çok erken
Çatlamadan 10 gün sonra, bata 4 gün kala test gösterebilir kuzum. Bence yarın hala erken olacaktır ama çok testin varsa sen bilirsinO zaman erken gebeliği 2 gün sonra mı denesem ne dersin
Hayırlısıyla gelsin kuzumOğlum zorunlu sezaryen kuzum zaten , bunu sezeryan sonrası normal doğum istedim ama bütçem elvermedi diyim. O yüzden kızım da sezaryen olacak muhtemelenHaricinde henüz gün almadım ama ekimin ilk günleri doğma ihtimali yüksek
Erken gebeliğim 2 tanecik var olmadı alırım ama her gün deneyerek delirmek istemiyorumÇatlamadan 10 gün sonra, bata 4 gün kala test gösterebilir kuzum. Bence yarın hala erken olacaktır ama çok testin varsa sen bilirsin
Sende bitanem şaka maka 3 ayı deviriyorsunuz sizdeHayırlısıyla gelsin kuzumsağsalim kucağına al inşallah
Canım bence daha erken biraz daha sabret bakalım. Bir de ilk idrarın değil sonuçta çarşamba perşembe kesin sonuç çıkar sanırım. Rabbim hayırlısını versinKızlar test yaptım yine negatif çıktı kaset test. Erken gebeliği çarşamba denicem kendi kendime kuruntu yapmak istemiyorum hiç
Vallahi öyle bugün tam 12 hafta oldumSende bitanem şaka maka 3 ayı deviriyorsunuz sizde
Amiin kuzum amiin senin içinde öyle yapmıcam test deyip deyip yapıyorum dayanamıyorumCanım bence daha erken biraz daha sabret bakalım. Bir de ilk idrarın değil sonuçta çarşamba perşembe kesin sonuç çıkar sanırım. Rabbim hayırlısını versin
Geliyor geliyorrr havalı geliyorrOkul açıldı giremez oldum buralara. Malzeme etiket hafta sonu da okula hazırlık ile geçti. Başım çok ağrıyor. Şu yoğunluğa alışıp düzenimi bir oturtsaydım alışırdım. Hepsini okuyamaz oldum arada kaçırdıklarım olursa af buyursunönemli şeylerde beni de etiketleyin mutlaka.Dünkü ve Bugünkü ovu testimi paylaşıyorum kızlar. @melegim can @melisaa93 edahandro @simurgggg tweeetyyy Papatyamaviss O ozgeeeee1 ve diğer canlarım