- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.441
İşte yapılıyo yapılmaması gerekiyor anam onca ay almadım ceza yakınlaşmış gibi hissediyorum cezaya kendimiDaha önce de Ağustos Eylül topiği açmışlardı bizim temmuz Ağustos topiğimiz varken. Yapıyorlar malesef
Seni çok özlüyoruzzGünaydın kızlar, herkese iyi Pazarlar. Çok aranızda olamıyorum malum hemen durum özeti geçiyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdilik. Sadece hala iyi değilim. Ayakta 2 dk dursam hemen gözlerim kararıyo başım dönüyo. Mide bulantılarım da fena, Allahtan Prilam biraz olsun rahatlatıyor. Ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum bu ara psikolojim bozulmaya başladı bu rahatsızlıklar yüzünden. 7+5 olduk bugün. 18 Eylül e doktor tekrar çağırdı. Şimdilik benden bu kadarsizlere her gün dua ediyorum inanın. Alllahın izni ile güzel haberler alacağınız zamanlar gelecek.
Evettt sevgili kızlar, Bat tarihleriniz yaklaştı sizlerde durumlar nedir.
@Medala @beyons @Nurrkaya @pempbepsikolog @banukhurb @yasemin9191Basakbasak1 @cans16
Timem şşşş boşviiirrr.. yarın ilk sen mi çatlarsın ben mi çatlayayım? Sen bana onu söyleİşte yapılıyo yapılmaması gerekiyor anam onca ay almadım ceza yakınlaşmış gibi hissediyorum cezaya kendimi
Aynı anda çatlayalımTimem şşşş boşviiirrr.. yarın ilk sen mi çatlarsın ben mi çatlayayım? Sen bana onu söyle
aaa evet bak sana onu diyecektim. Havuç ye. Ben geçen ay ne yemiştim tabak tabak. Turuncu olacaktı rengim bi ara. Havuç mühim. Keşke şimdi varsa yesen aslında.Aynı anda çatlayalımyarın bol bol havuç yicem
Var var yiyim miaaa evet bak sana onu diyecektim. Havuç ye. Ben geçen ay ne yemiştim tabak tabak. Turuncu olacaktı rengim bi ara. Havuç mühim. Keşke şimdi varsa yesen aslında.
Ye tabi. Senin pik şuan. Çatlamasına yardımcı olur.Var var yiyim mi
Aaaa tamam ben gene çatlayınca yicem diye aklımda kalmış.Ye tabi. Senin pik şuan. Çatlamasına yardımcı olur.
Çatlamadan önce çatlasın diye yeniyorAaaa tamam ben gene çatlayınca yicem diye aklımda kalmış.
İşte benim saflığımÇatlamadan önce çatlasın diye yeniyorafiyet olsun
Kaç günün var kuzum yumurtlama tarihini biliyomusun yadaKızlar bat geçmeden kaset test yapsak çıkar mı kaç gün kala yapılmalı
bat a 7 kaldı kuzum. Yumurtlamamı takip etmiyorum ovü ile uygulama dersen pik i 30 ağustostuKaç günün var kuzum yumurtlama tarihini biliyomusun yada
4 gün kala deneyebilirsin canım. Çatlamadan sonra da 10. Gün itibari ile çıkabilir.Kızlar bat geçmeden kaset test yapsak çıkar mı kaç gün kala yapılmalı
Uygulama doğruysa şuan 11 gün desin canım o zaman yumurtlama olduysa çıkma ihitimali var ama net emin olamayız ovulasyon yapmadığın için ama istersen yap testi görmüş olursun ama çıkmazsa üzülme daha gününe var yumurtlamayı bılmediğin için çıkmama ihtimalini unutmabat a 7 kaldı kuzum. Yumurtlamamı takip etmiyorum ovü ile uygulama dersen pik i 30 ağustostu
2 ader erken gebeliğim çok kaset testim var ondan sorayım dedim bugün 11. Gün yapıp geleyim en iyisi4 gün kala deneyebilirsin canım. Çatlamadan sonra da 10. Gün itibari ile çıkabilir.
Gebelik hesaplamada 2 eylük görünüyor gebe kaldığım tarih onuda düşünüyorum 30 ağustosudaUygulama doğruysa şuan 11 gün desin canım o zaman yumurtlama olduysa çıkma ihitimali var ama net emin olamayız ovulasyon yapmadığın için ama istersen yap testi görmüş olursun ama çıkmazsa üzülme daha gününe var yumurtlamayı bılmediğin için çıkmama ihtimalini unutma
Oğlum zorunlu sezaryen kuzum zaten , bunu sezeryan sonrası normal doğum istedim ama bütçem elvermedi diyim. O yüzden kızım da sezaryen olacak muhtemelenAyyyy doğuma birşey kalmamış kuzumnasıl doğuracaksın? Planladın mı?
Kimyasaldan sonra çoğunlukla yakın zamanda hamile kalınıyo canım2 ader erken gebeliğim çok kaset testim var ondan sorayım dedim bugün 11. Gün yapıp geleyim en iyisi
Gebelik hesaplamada 2 eylük görünüyor gebe kaldığım tarih onuda düşünüyorum 30 ağustosudabelirtilerimde var sabahları mide bulantısı ve baş ağrısı kasığımda bıçak saplanması bel ağrım Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok erken test yapasımda yok ama aşırı merak ediyorum yapayım bir kaset test
Allahım bende onlardan olayımKimyasaldan sonra çoğunlukla yakın zamanda hamile kalınıyo canımne zaman yapıcaksın
Ay yap da bize de fotosunu at kuzum inşallah bebeğin seninledir2 ader erken gebeliğim çok kaset testim var ondan sorayım dedim bugün 11. Gün yapıp geleyim en iyisi
Gebelik hesaplamada 2 eylük görünüyor gebe kaldığım tarih onuda düşünüyorum 30 ağustosudabelirtilerimde var sabahları mide bulantısı ve baş ağrısı kasığımda bıçak saplanması bel ağrım Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok erken test yapasımda yok ama aşırı merak ediyorum yapayım bir kaset test