- 22 Şubat 2023
- 9.765
- 10.861
- 37
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.501
Amin kuzum sağolasınYaaa en hayırlı şekilde bebiş haberini alırız inşAllahhhhh sağlıkla sıhhatle
Rabbim sanada bi daha ki aya bebişlee girmeyi nasip etsin inşAllahh
Evet dün çatladı yumurtam canım değerlendirdik bakalım nasip neyse o olsun inşAllah
Eşine geçmiş olsun kuzum ama sana da geçmiş olsunEşim hasta bebeğim sirkeli suda bezleri ıslatıp ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi bşraz daha iyi çok şükürSanki kocaman adama değilde 5 yaşında bebeye bakıyorum öyle bir naz niyaz
Antalya’da ev sahibimde böyle konuşurdu hiç anlamazdım ne dediğiniOlabilir kibi gelivereyo bana da gülüm, öyle ediverem olmazsa, kalıverembana da başka yere kitmek zor gelivereyo emme herkeşler giderse mecbur gidivecezz Zumruduanka96
Okuyorum sizleri kimler hamiş kimler yumurtlamis diyeBizden başka kimse yok topikte
Çok Sağol kuzum İnşalah sonrasında güzel haberlerimi de paylaşmak nasip olurAyy inşallah hayırlı olur güzel haberi alırsın
Üf aynen yaaAman bebek gibi oluyolar hastalanınca zaten ya
Türkçesi bozuk olan beni anladıysan sen meloşum herkesi anlarsınAntalya’da ev sahibimde böyle konuşurdu hiç anlamazdım ne dediğini
Kız senin duygusallığını yerimValla sorma o kadar modum düştüki o topiği görünce hayır bıde Eylül ayınıda almışlar sanki burda yok
Sağol bebeğim İnşAllah hızla toparlanırEşine geçmiş olsun kuzum ama sana da geçmiş olsunbakana da zor bacım. Bi de bu mevsimde hasta olunca geçmiyor bi türlü. Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun ilaçlarını ver duşa girsin ılık tabi girerse bide reddediyorlar ılık duşuÜf aynen yaaüstümü başımı parçalama noktasına geliyorum
Bizim belirtilerimiz aynı senle canım. Ani hareketlerde inanılmaz ağrıyor kasık bölgem. Bel ağrım var ara ara hafifleyip tekrar başlıyor, göğüs yanlarım acıyor,halsizlik ve uyku hali varHala aynıkasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı genel olarak ağrılar çok halsizleşmeye başladım ekstra olarak, hemen uykum geliyor
Çok aminn sağol kuzum inşallahYaa dualarım seninle bebeğim İnşAllah en hayırlı en güzel şekilde pozitif sonuç alırsın
Benim kocamda öyle. Çok nazlı. Anası başı ağrısa doktora götürdüğü için hasta olduğu zaman onla ilgilenim ister hep. Çok geçmiş olsun kuzumÜf aynen yaaüstümü başımı parçalama noktasına geliyorum
Ama öyle ayıp yaptıklarıKız senin duygusallığını yerim
Hoşuma gidiyo valla orda olduğunu hissediyorum belirti oluncaHamilelik vücudunu ele geçirmeye başlamışKoyver gitsin müsait olan her yerde uyu
Herkeşler kalırsa kalırız tabiGitcez mi gitmeyelim ya valla burdan konuşsak bolca Allah Allah