- 25 Ocak 2023
- 2.524
- 2.478
- 30
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.841
Benimde sırtım felaket ağrıyor 2 gündür. sabahtan baş ağrım oluyor mide bulantım gibi öğleden sonra göğsümde ağrı kasıklarımda batma oluyor bıçak saplanması gibi o da sürekli olmuyor ateşimde 36.8 oluyor gündüz ateş basması akşamları ayaklarım üşüyorEvet hemen anlatıyorum 2 gündür kasıklarımda ağrı var bildiğin adet ağrısı bugün bir kaç kere minik bi elektirik çarpar gibi bi his oldu kasıklarımda. Kasık ağrım bir kaç saattir üst bacaklarıma vuruyor ve gögüslerimde ağrılar var elleymce hafif hafif ağrıyor
Bugun de negatif çıktı canımİnşallah kuzumnegatif görsen bile daha çok erken aslında normalde 10-12 gün deniliyor test için. Moralini sakın bozma pozitif düşün pozitif olacak inşallah
İyiyim canım sen nasılsın? Sanki sıkıntılar çözülmeye başlamıştı bir şey mi oldu?Kızlar nasılsınız takip edemiyorum burayı bilenler bilir evde durumlar pek iyi değil. A Afratafrac iyi mi ?melegim can sen nasılsın kuzucumm melisaa93 da iyidir umarım. Bende ne oluyor bilmiyorum saldım bi kaç aydır hamileliği düşünemiyorum. Batımıda çok yok öyle 7 gün kaldı. Sizi habersiz bırakmam
Yok bebisim ya malesef gordum bunu da ama hic fikrim olmadigindan yazamadimCanimmm evet freely. İnşallah göz yanılmasi değildirhepimiz hamis çıkalım bu ay. Sperm testinden anlar mısın kuzum bu bir değişik çıkmış onceki ile kıyaslama yapamıyorum Dr a da gösteremedik
Yok kuşum eşim işe alışma evresinde alışamadı değişiklik olucak işte evde biraz durgunluk hakimBen iyiyim kuzum sen nasılsın gözükmüyorsun naptın nasıl gidiyor umarım bi sorun yoktur
Çok şükür iş buldu eşim ama yok çok sıkıntı okullarda açılıcak. İçine sinmedi tekrar arayıştayız.İyiyim canım sen nasılsın? Sanki sıkıntılar çözülmeye başlamıştı bir şey mi oldu?
İçine sinen bi iş bulana kadar sabredin canım her şey çok güzel olacak inşallah toparlanacaksınız allahın izni ileYok kuşum eşim işe alışma evresinde alışamadı değişiklik olucak işte evde biraz durgunluk hakim
İnşAllah gönlüne göre bir iş bulurÇok şükür iş buldu eşim ama yok çok sıkıntı okullarda açılıcak. İçine sinmedi tekrar arayıştayız.
Sağol kuzumYok bebisim ya malesef gordum bunu da ama hic fikrim olmadigindan yazamadim
Bilmiyorum canım ovulasyon testi yapmadım ama son gün bile yoktu çizgi adet günü çıktıÇatlamadan kaç gün sonraydı canım
Moralini bozma kuzum biraz daha bekle bazı kişilerde hcg idrara geç düşüyor. Hayırlısını diliyorum senin içinBugun de negatif çıktı canım
Ben de bugün başladım testlereEvettt
Güzel haberlerle gelirsin inşallh kuzum güzel güzel yumoşların olsun inşallahBen de bugün başladım testlereama birazdan doktora gidecek o zaten söyleyecek ne zaman çatlayacağımı ama işte test yapma aşkı böyle birşey
Bence oldukça iyi görünüyor kuzumCanimmm evet freely. İnşallah göz yanılmasi değildirhepimiz hamis çıkalım bu ay. Sperm testinden anlar mısın kuzum bu bir değişik çıkmış onceki ile kıyaslama yapamıyorum Dr a da gösteremedik
Ve canımfnd_50 kuzum ben hala msjlarına hiç denk gelmedim. İyi misin canım??
melisaa93 seni özlüyorummm
melegim can hamilelik nasıl gidiyor canım?? Yol arkadaşımm
Merve3553 canım gönlünü ferah tutabiliyor musun herşey yolunda ben inanıyorum o keseyi göreceğiizzz
Pkolu_anneadayi canım gelen giden var mı? Son durumun ne?
Kuzum içim ferah çok şükür korkularımı yendim pazartesi keseyi görücem eminim Allah’ımın izni ile sadece fazla giremiyorum kendimi kötü hissediyorum eline telefon alıp yazacak konuşmalara dahil olucak güç bile bulamıyorum kendimde ayrıca çok ağrılarım var doktor progestanı 3 yaptı ayrıca proluton iğne başladı onlarda sanırım halsizliğime etki etti devamlı kafam yastık dafnd_50 kuzum ben hala msjlarına hiç denk gelmedim. İyi misin canım??
Merve3553 canım gönlünü ferah tutabiliyor musun herşey yolunda ben inanıyorum o keseyi göreceğiizzz
Kuzum içim ferah çok şükür korkularımı yendim pazartesi keseyi görücem eminim Allah’ımın izni ile sadece fazla giremiyorum kendimi kötü hissediyorum eline telefon alıp yazacak konuşmalara dahil olucak güç bile bulamıyorum kendimde ayrıca çok ağrılarım var doktor progestanı 3 yaptı ayrıca proluton iğne başladı onlarda sanırım halsizliğime etki etti devamlı kafam yastık dafnd_50 kuzum ben hala msjlarına hiç denk gelmedim. İyi misin canım??