- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.881
O zaman dün çatlamış olma ihtimali var tüh bende dün değerlendirmedim çatlamadı daha diye ama bi önceki gün ve bugün değerlendirdik belki yine de olabilir dimiYarın ve diger günde yüksek ateş çıkarsa düne çizgi çeker kuzum büyük ihtimal
Hayırlısı bakalım kuzum şuan zaten hamileyim inşallah saglıkla ilerlerse bişeye gerek kalmaz sadece doktora gözükür ameliyat gerekirse olurCanım benim eşimde ta lisede farkedip doktora gitmiş doktorda evlenip çocuk düşündüğünde doktor kontrolü lazım ameliyat lazım olabilir demiş bizde çocuk istediğimiz zaman gittik muayene etti ultrasonla baktı sperm testi yaptı ama tedaviye gerek görmedi ki düşün nerdeyse 15 sene olmuş ilk teşhisten bugüne. Aklında olsun mfk azoperm kullandırmasında eşim yinede sperm kalitesi daha iyi olsun diye sayısı ve hızı artmıştı mfk dan sonra
Tabiki olur kuzum bende çatlama günü degerlendirmedim bir gün öncesi ve sonrası iki gün degerlendirdimO zaman dün çatlamış olma ihtimali var tüh bende dün değerlendirmedim çatlamadı daha diye ama bi önceki gün ve bugün değerlendirdik belki yine de olabilir dimi
Aynen öyle sen içini ferah tut bebişin sağlıkla büyüyecek ve kucağına alacaksın farklı şeyler düşünüp kendini strese sokma sakınHayırlısı bakalım kuzum şuan zaten hamileyim inşallah saglıkla ilerlerse bişeye gerek kalmaz sadece doktora gözükür ameliyat gerekirse olur
Çok teşekkür ederim canım hadi inşallah arkandan gelicez bizde anneler grubunaTabiki olur kuzum bende çatlama günü degerlendirmedim bir gün öncesi ve sonrası iki gün degerlendirdim
14.gün çatlamış olabilir sanki canımBenim yumoşlar yemin etti galiba çatlamayacakmelisaa93 melegim can ne diyorsunuz bu duruma döngümün 16.günü bugün Eki Görüntüle 3298447
Son yorumun nedir cinsiyet içinÇok sevindim canım cinsiyet dedimi hani resmi nerde
Maşallah maşallah cinsiyet hakkında bi bilgi verdi mi peki kuzumKızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü
İnşallah canım da hangi iş kimin içine siniyor ki. Daral geldi yeminle.İçine sinen bi iş bulana kadar sabredin canım her şey çok güzel olacak inşallah toparlanacaksınız allahın izni ile
Yaaa maşallah ama bana kız gibi geldi
Öyle balımda bende değilim biliyorsun. Kimse kolay çalışmıyor.İnşAllah gönlüne göre bir iş bulurÇalışırken huzurlu olmak çok önemli
Bugün böyle kuzum yaptımZumruduanka96 canım bugün test yaptın mı senin ne durumda yumoşlar
Ateş de bu umudu destekliyor gibi ama bakalım bizd yine beklemek kaldıÇok umutlanmıştım ne yalan söyleyim. Belki daha erkendir canım bakalım regl olana kadar bekleyelim
Kız canım üç çizgisş var çıkıntı yok çok net çıkmamaış ama resim saglıkla gelsin inşallah bitanem
Canım yarın ki ateşine göre sana yorum yapıcamAteş de bu umudu destekliyor gibi ama bakalım bizd yine beklemek kaldı
Dün değerlendirdim bugünde değerlendiriyim mi napayım benÇok güzel koyulaşıyor gün gün