- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.401
Kuzum sakin ol ben de bu değerlerle gittim ilk kese güzel değil kese gibi değil demişti. Benim süreci hepiniz biliyorsunuz. Endişe etme hiçDoktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Bence de isteyeceğimKendini biraz daha toplayınca canın istemese bile istetadını çıkar işte güzel anılarınız olur kocanda mutlu olur Gözüne bakıyo bir şey istesen diye
Hayır korkma benim değerlerim 5000 bini gecmişti ilk giderken ama karından görememişti için rahat olsun görüceksin Allahın izniyleDoktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Ben de 2018 de gittim oraya 2022 de döndük2020 de kuzum
Hic korkma karından göreblmesi icin en az 4 binleri gecmesi gerekiyor merak etmeeDoktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Zaten bu ay doktor kontrolüyle ilerliyorum. 3 yaşına girmek üzere bi evladım var kardeş istiyoduk uzun zamandır olmayınca artkk bir kere de şansımı doktorla deniyorum. İki tane olgunlaşan yumurtam vardı doktorun yönergesiyle ilişki sıklığı oldu nasip kısmetYa bence yap ne oldugunu bil ona göre yolunu çiz her ay yeni bi umut
Ay inşallah sabırsızlanıyorum inşallah üzülmemCanım sen de sabah ilk idrarla yap inşallah çift çizgiyi görürüzbende bugün 12. Günümde yaptım, varsa çıkacaktır hayırlısıyla
Benimde 10 gün var canım aynı şey oldu gece 2-3 kere. Bugünde adet olacak gibi kasık ağrım var özellikle sol tarafta. Acaba yumurtlamamı dedim ama ovülasyon silikKızlar bat a 9 gün var kasığımda birden bıçak saplanır gibi oluyor bu normal mi ?sürekli bir ağrım olmuyor Sırt ağrım var birde..
Canım ben keseyi göreceğine inanıyorumDoktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Ovülasyonumda yok hiç kuzum ay bilemedim noluyo bizeBenimde 10 gün var canım aynı şey oldu gece 2-3 kere. Bugünde adet olacak gibi kasık ağrım var özellikle sol tarafta. Acaba yumurtlamamı dedim ama ovülasyon silik
28inde hsg çektirdim acaba ondan mı ağrı bilmiyorum ki ya vallaOvülasyonumda yok hiç kuzum ay bilemedim noluyo bize
Akıntı falan oluyormu takip ettim mi ? Belki akıntım varsa geç yumurtlamadır. Adetlerin düzenli değilse tabiOvülasyonumda yok hiç kuzum ay bilemedim noluyo bize
Şimdiye hsg ağrısı kalmaz bence ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor dur belki kuzum. Umarım bebiştir28inde hsg çektirdim acaba ondan mı ağrı bilmiyorum ki ya valla
Nedense bebek ihtimali bu ay aklıma gelmiyor ya ovülasyonda tam pik göremedim ama aldığım kişi yumurtlama bu dediŞimdiye hsg ağrısı kalmaz bence ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor dur belki kuzum. Umarım bebiştir
Bizzat görümcem 6 . Hafta doldu 7. Haftanın içindeyken keseyi gördü canını sıkma sakın kendine ve bebeğine iyi bak ❤Doktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Dün ve evelsi gün oldu 1-2 damla kadar bugün yok benim adetlerim düzenlidir hepAkıntı falan oluyormu takip ettim mi ? Belki akıntım varsa geç yumurtlamadır. Adetlerin düzenli değilse tabi
O zaman yumurtlama değildir herhalde canım bekleyelim bir kaç günde başlarız testeDün ve evelsi gün oldu 1-2 damla kadar bugün yok benim adetlerim düzenlidir hep
Yerim seni kızzzzOy maşllah benim minnoşuma maşallahhhh