- 20 Ağustos 2022
- 4.158
- 3.466
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.441
Bebişim benimledir inşallahCanım ben keseyi göreceğine inanıyorumkendini göstermemiş olabilir ama lütfen moralini bozma. Bebeğin seninle tüm kalbimle inanıyorum ve dualarım seninle kuzum biliyorsun ki burada çok gördük, geç görülen keseleri, geç duyulan kalp atışlarını gönlünü ferah tutmaya çalış canım elinden geldiğince. Biz kafa dağıtman için destek olmak için hep buradayız
Sağol canım teşekkür ederimBizzat görümcem 6 . Hafta doldu 7. Haftanın içindeyken keseyi gördü canını sıkma sakın kendine ve bebeğine iyi bak ❤
Kuzum mutlaka ver testi ve ayrıca doktoruna gidip bizzat 2 kimyasal geçirdiğini söyle ve erkenden gitmen de fayda var doktor bana geç gittim diye kızdı bile öğrenir öğrenmez neden gelmedin dedi bende 2 ay önce kimyasal geçirdim hemen düşük önleyici iğneye başladı ve progestan kullanıyordum zaten günde 1 tane 3 tane ye çıkarttı tekrar düşük olmaması iyice tutunması içinKızlar bu progestan neden veriliyor? Her hamileye verilmiyor dimi? Düşük riski olanlara mı veriliyo? Mesela ben şimdi hamile olsam daha önce 2 kere kimyasal yaşadığım için bana da verilir mi merak ettim deMerve3553
Canım hikayeni bilmiyorum ama beynini olumsuza şartlama. İnancın bitmesin umut her daim var. Beynimizi neye inandırırsak öyle gider yanlış anlama lütfenEczanede freely marka erken gebelik testini 50 liraya aldım en 2 gün önce şimdi netten sipariş verdim daha uyguna geldi kargo gelmek üzere sabah yaparım galiba akşam ki çıkmaz gibime geliyo off ya da her türlü negatifi görüyorum alıştım artık
Yok neden korkuyorsun ben 5 haftadan başladım iğne kalçadan iğne göbekten ve fitil beni görsen var ya her yerim morlar içinde..sende bir tek progestan var düşün yani buna şükür et..ve bide bana kesin uzan dinlen demiş kaç haftadı ben öyleyimKuzum korktuğum o değil aslında o iğne verişi birde progestanı 3 doza yükseltmesiydi
Dönme kısmı gelse bizde de inşallahBen de 2018 de gittim oraya 2022 de döndük
Proluton du sanırım adı iğnenin ondan verdi bide kuzum 5 tane kullan duruma göre ekleme yaparım dedi değerlerin hep 3 katı arttı acaba sağlıksız da o yüzden mi bu kadar iğne hap verdi diyorumYok neden korkuyorsun ben 5 haftadan başladım iğne kalçadan iğne göbekten ve fitil beni görsen var ya her yerim morlar içinde..sende bir tek progestan var düşün yani buna şükür et..ve bide bana kesin uzan dinlen demiş kaç haftadı ben öyleyim
Hayır ya sen neden öyle düşünüyorsun proluton kullandım ben..neden sağlıksız olsunki bir sürü iğnelerim var benim ve ya tüp bebek yapanlar hamile kaldıktan sonra 9 ayına kadar iğne vurduruyorlar ve çok sağlamda bebişleri oluyor..benim doktorumda öyle mesela çok korkutdu beni 16 haftaya kadar kalkmıcan dedi hemen yatırdı hastaneye..ne güzel işte önlem amaçlı sana ilaçlar yazmış doktorun ve çok az yazmış gercekten.Proluton du sanırım adı iğnenin ondan verdi bide kuzum 5 tane kullan duruma göre ekleme yaparım dedi değerlerin hep 3 katı arttı acaba sağlıksız da o yüzden mi bu kadar iğne hap verdi diyorumayyy inşallah pazartesi görürüm keseyi içim rahatlar
Canım başka kullanan oldu mu bilmiyorum, bende de gebeliğe direkt etkisi oldu mu emin değilim. Biz eşimle şifa niyetine kullandık, eşim hergün sabah işe gitmeden aç karna bir tatlı kaşığı içti. Bende içtim ama çok düzenli olmadı. Sabah bir tatlı kaşığı pekmezi bir bardak suyla karıştırıp içine biraz limon sıkıp içiyodum. Limon pekmezin emilimini arttırıyor. Markette hangisi varsa onu aldım Hünnap markaydı sanırım. Umarım yardımcı olabilmişimdirHanımlar daha önce bu topikte keçi boynuzu özü ile hamile kalan okumuştum. Hangi marka kullandı ve nasıl kullandı acaba ismini hatırlayamadım
Canım çok teşekkür ederim bende o markaya bakmıştımCanım başka kullanan oldu mu bilmiyorum, bende de gebeliğe direkt etkisi oldu mu emin değilim. Biz eşimle şifa niyetine kullandık, eşim hergün sabah işe gitmeden aç karna bir tatlı kaşığı içti. Bende içtim ama çok düzenli olmadı. Sabah bir tatlı kaşığı pekmezi bir bardak suyla karıştırıp içine biraz limon sıkıp içiyodum. Limon pekmezin emilimini arttırıyor. Markette hangisi varsa onu aldım Hünnap markaydı sanırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bebişine hiçbir şey olmayacak, kese görmek için daha erken bence. Ben ilk çocukta 7 haftalık falandı gördüğümde. Dr tedbir amaçlı vermiştir verdikleriniDoktor randevum vardı bugün keseyi göremedik karından alttan da doktorum bakmak istemedi daha önce kimyasalım olduğu için alttan baksam bu değerle görürüm dedi proluton iğne başladı 2 günde bir progestan kullanıyordum 3 e çıkardı pazartesi tekrar çağırdı kese görmeye çarşamba günü beta 2850 çıkmıştı dua edin pazartesi göreyim içimde bi korku olmadı değil
Bunu direk bizim gruba yazmışAl sana hocanın cevabı aşkım hahahaha
Benim de hep her olayda önce eksiyi olumsuzu düşünme huyum var hani derler ya can çıkae huy çıkmaz o hesapCanım hikayeni bilmiyorum ama beynini olumsuza şartlama. İnancın bitmesin umut her daim var. Beynimizi neye inandırırsak öyle gider yanlış anlama lütfenkalbindeki seni bulsun en kısa zamanda inşallah
Canım örneğin gece pik olmuştur sabaha çatlamıştır yakalayamamışsındır belkiNedense bebek ihtimali bu ay aklıma gelmiyor ya ovülasyonda tam pik göremedim ama aldığım kişi yumurtlama bu dedi
Bak arkadaşlarımız sana bir sürü cevap yazmış. 5000lerde kese görünüyormuş. Doktorun önceki kimyasal sebebi ile sadece önlem alıyor bence haklı olarak. Daha erken kuzumBebişim benimledir inşallahhissediyorum ama doktor düşük riskin var diyince çok korktum kuzum iğneyi az önce vuruldum geldim iki günde bir 5 tane vermiş progestanı 3 yaptı yat uzan diyor ben böyle diyince tedirgin oldum artış çok güzel diyordum ama düşük için doktorun temkinli yaklaşıyor
Çok mantıklı geldi şuan öğrenir öğrenmez gitmek. Eğer tekrar öğrenirsem hemen doktora gidicem ben de muhtemelen bana da verir onlardan. Kesenin gözükmesini beklemeye çalışmak çok riskli, tedbirli olmak lazım. Çok teşekkür ederim canım valla aydınlandım sayende. Bu ay gebelik belirtileri yaşıyorum eğer idrar testinde pozitif görürsem hemen doktora gideyim de ne gerekiyorsa verir artıkKuzum mutlaka ver testi ve ayrıca doktoruna gidip bizzat 2 kimyasal geçirdiğini söyle ve erkenden gitmen de fayda var doktor bana geç gittim diye kızdı bile öğrenir öğrenmez neden gelmedin dedi bende 2 ay önce kimyasal geçirdim hemen düşük önleyici iğneye başladı ve progestan kullanıyordum zaten günde 1 tane 3 tane ye çıkarttı tekrar düşük olmaması iyice tutunması için
Rica ederim canım. Ben de çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Yazmaya başladım araya bi iş girdi daha erken cevap verecektim, faydası olur zararı olmaz kullan bence de şifa olsun inşallah.Canım çok teşekkür ederim bende o markaya bakmıştımhamileliğin hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına al. Buradan cevap gelmeyince 2 dk önce konu açmıştım
Gece yaptım testi koyuydu ama tam pik değildi uygulama %65 gösterdi. Ama 1 saatlik idrarla yapmıştım belkide onun etkisi vardır. 20. Günümdeyim devam ettim test yapmaya koyuluk görmedim. Belkide dediğiniz gibi olduCanım örneğin gece pik olmuştur sabaha çatlamıştır yakalayamamışsındır belki
Olur canım neden olmasın herşey yolundaysa illa bigün olur en hayırlı zamanda gelecek belli ki. Benim de 7 yaşında bir evladım var hamdolsun bende kardeşi olsun istiyorum yalnız olmasın. Ki kızım bizzat kendi dua etti,ediyor hep. Allahın izniyle kardeşleri olacak bebelerimizinBenim de hep her olayda önce eksiyi olumsuzu düşünme huyum var hani derler ya can çıkae huy çıkmaz o hesapyoksa psikolojiyi bozacak kadar kötü değilim Allah sağlık versin bi evladım var binlerce şükür ben gibi tek cocuk kalmasın isteğim o ben tekim büyüynce bi kardeş bi abla abi aramasın dileğim ben gibi Allah büyük gerisi de nasip kısmet