- 13 Aralık 2022
- 7.762
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.501
Anladım canım istersen dediğim gibi bi dene bakalım ne görücezFreely canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım istersen dediğim gibi bi dene bakalım ne görücezFreely canım
Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımCanım daha doktora gitmedim yarın gidecegim kuzum
Yarınmış kuzum yanlış hatırlamışımBugün müydü onun doktoru canım yarın diyebiliyorum ama merak ettim bak şimdi
Tamam canım alayım test eve giderkenAnladım canım istersen dediğim gibi bi dene bakalım ne görücez
Hadi bakalım bizi ne bekliyo heyecanlandım.Tamam canım alayım test eve giderken
BendeHadi bakalım bizi ne bekliyo heyecanlandım.
Kaçta eve dönüceksin
Altıda ama hemen yapar mıyım hemen bilmem korktumKaçta eve dönüceksin
İster onu sabah yap ısrar etmıcemAltıda ama hemen yapar mıyım hemen bilmem korktum
Kıyamam sende korktunİster onu sabah yap ısrar etmıcem
Koyu dimi sanki? Koyulaşacak canım benceedahandro bak canım bugün
Hıhı üzülmeni istemiyorumKıyamam sende korktun
Koyu koyu düne göre balım dün nerdeyse hiç yoktu denecek kadar az su çizgiKoyu dimi sanki? Koyulaşacak canım bence
Ay çok mutlu oldum ya. Çok şükür kuzum inşallah gerek kalmaz da çok iyi olmuşYa işte benim eşim askeri personel izni falan da önceden ayarlamak gerekiyor. Şimdi izni ayarlayıp oraya kadar gidip el boş dönersek çok canım sıkılır. Doktora instagramdan yazmıştım umutsuzca. Bugün dönüş yapmış hastane numarasını ve dahileriyle numarasını ayrıca kendi numarasını yazmış bana ve ekip arkadaşlarıma ulaşabilirsiniz diye.kaydettim numarasını.önümüzdeki ay randevu bulamazsam direkt numarasından ulaşmaya çalışacağım çok mutlu oldum ya.
Hayıt otu içtim canım ben de işe yaramadı o sular. Çakşır da içmiştim. Aslan pençesini de aldım ama yapmadım. Ben takviye vitamin kullanıyorum kuzum. Alternatif tıpta pek sonuç alamadım. Ama bu ay yine de evde var diye çakşır içiyorum. Umarım bir an önce kavuşursun kuzum bebeğineBenim 7 yaşında bir kızım var birde 2018 de kürtajım var boş gebelikten . 2022 de de sprali çıkardım . Haziran ayında yani 1 seneyi geçiktir korunmuyorum . Yumurta rezervim düşük çıktı 0,89 doktor 2 ay deniycez olmazsa direk tüp bebek dedi aşılamayla zaman kaybedemeyiz dedi. Tüp bebek maliyetleri zaten çok yüksek biraz zor yani . Allahım isteyen herhese nasip etsin inşallah sen bu hayıt otu aslan pençesini galan hiç denedinmi onu aldım da deneyeyim dedim nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum tabi
Yerim ya çok tatlısın cansınHıhı üzülmeni istemiyorum
Aynı durumdayız belirti bişi varmıKızlar yumurtlamanın 6. Günündeyim ya ne zaman test yapmalıyım sizce
Evet kasıklarımda batma göğsümün koltuk altı kısmında hafif ağrı var dün gece çok üşüdüm bugün sıcak bastı hafif baş ağrım var 1-2 damla akıntım.. senin var mı canım belirtinAynı durumdayız belirti bişi varmı