- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.521
Bir de ben varım 5.gününde yada 6.günündeyim ben. Kasık ağrım var arada da belim ağrıyor. Haftaya bugün falan test yapıcam sende belirti var mıAynı durumdayız belirti bişi varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de ben varım 5.gününde yada 6.günündeyim ben. Kasık ağrım var arada da belim ağrıyor. Haftaya bugün falan test yapıcam sende belirti var mıAynı durumdayız belirti bişi varmı
Test mi yapiyorz kiz benide etiketle merak ettimTamam canım alayım test eve giderken
Bugün adetin 5. Günü ama bakalım deneyeceğiz artık her yoluEvet evet biliyorum ondan şaşırdımm ne güzel yetişmiş bu bir işaret olmalıııı
Ben kullanmazdim canım, eğer çok ileri safhadaysa dr'a görün istersen gebelik şüphen olduğunu da söylersin ona göre bir tedavi uygular ama kendin bir ilaç kullanma bence bu süreçteKızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana
Ovulasyon testini mi diyorsun kuzum valla bakalım bu ay da böyle olsun dedim kuzum yaa
İnşallah kuzum tüm kalbimle istiyorumSabırsızlıkla bekliyorum kuzum
PardonKızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana
Predictor olabilir roll olabilir Albi bebetime miratech fln da var ama çok bilmiyorum o testleriÖyle mi yapsam her eczanede her marka olmuyor kesin sonuç verecek öneri var mı paraya kıyıp prosedüktör mü alsam onun yanılma payı var mı
Dr a bi danış canım nosu olan varsaKızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana
Benim çok bilgim yok bebeğim daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Eğer çok rahatsız eden bir durum varsa doktora git benceKızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana
Predictor güzel bir test ama freely ile aynı zamanda çıkartıyor demişti birisi sanki yani boşuna para verme istersen ama predictor varsa net gösteriyor kuruma yapıyor mu emin değilimÖyle mi yapsam her eczanede her marka olmuyor kesin sonuç verecek öneri var mı paraya kıyıp prosedüktör mü alsam onun yanılma payı var mı
Doğru diyorsun riske atmamak lazım, sirke falan kullanayım bari. Biraz bekleyim umarım geçer kendiliğindenBen kullanmazdim canım, eğer çok ileri safhadaysa dr'a görün istersen gebelik şüphen olduğunu da söylersin ona göre bir tedavi uygular ama kendin bir ilaç kullanma bence bu süreçte
Doktoruma sorup ona göre kullanırdım kuzum.Kızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana
Tamam canım ilerlerse gideyim artık mecbur napalımBenim çok bilgim yok bebeğim daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Eğer çok rahatsız eden bir durum varsa doktora git bence
Henüz bir doktorum yok kendime bir doktor edinsem iyi olacak bu zamana kadar bi ona gittim Bi buna. Devlete gittim bir de en son. Biraz bekleyim bakalım kendiliğinden geçer inşallah. Sirke falan yapcam. Naturel çözümlerDoktoruma sorup ona göre kullanırdım kuzum.
Her bünyede değişebilen bir durum olabilir ben genel olarak her gün bir sade filtre kahve içerim, eşimin çayla pek arası yok o icmeyince ben de çok içmiyorum, tutunma haftası arkadaş görüşmeleri vs derken çayı çok fazla tükettim bence dikkat edilmeli ama yine de tutundu şükür filtre kahve sutluymus zaten çok sıkıntı cikartmaz diye düşünüyorum 2 fincan açık çaydan da aynı şekilde problem çıkacağını sanmıyorum tabii bir uzmana da danışmakta fayda varMerhaba Kızlar,
Günde 2 fincan açık çay ve bir sütlü filtre kahve içen birisi gebe kalabilir mi sizce?
Açıkcası regli olmadım, kahve ve çay içiyorum bu engel olur mu sizce? Doktorlar çok değil miktar diyor, ama benim kadar kahve ve çay tüketip gebe kalan var içiniZde merak ettim.
Gebe arkadaşlarım bana cvp verir misiniz
Benimde günlerim böyle adeti beklemek istiyorum aslında geçen ay kimyasal yaşadığım için korkuyorum erken yapmayaBir de ben varım 5.gününde yada 6.günündeyim ben. Kasık ağrım var arada da belim ağrıyor. Haftaya bugün falan test yapıcam sende belirti var mı
Aynı günlerimiz umarım güzel sonuçlanır göğsünde hassasiyet var mı ?Kızlar ya bişey sorcam. Bugün yumurtlamanın 6. Günü kasık ve bel ağrılarım var. Çok umutlanmak istemiyorum ama bariz ağrıyor yani. Her neyse ben sık sık vajinal mantar olurum. Şimdi gene olmuş, evde funit hap ve gyno máx var. Gebelikte bunların kullanımı kötü diye biliyorum. Gerçi gebelik var mı ondan da emin değilim. Siz olsaydınız napardınız edahandro melisaa93 @hamileyimmmm Zumruduanka96 A Afratafrac O ozgeeeee1 Linakiz golden-snitch ve aklıma gelmeyen diğer kızçelerim
Akıl verir misiniz bana