- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.781
İnşallah bi gelsin poposuna poposuna vurucam pıt pıt sen beni beklettin nerdeydin dicem ısırsam küçücük totosunuTamam işte bebiş te gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bi gelsin poposuna poposuna vurucam pıt pıt sen beni beklettin nerdeydin dicem ısırsam küçücük totosunuTamam işte bebiş te gelecek![]()
Ayy gerçekten mi çok sevindim şu an teşekkür ederim :) inşallah artar sağlıklı bir gebeliğe dönüşürCok dusuk oldugu icin oyle demis kuzum hamilesin banada doktorum 3 gun once 65 öğrenmiştim oyle söylemişti zaten doktorlara kalsa kalp atisini duyana kadar sana dogru duzgun hamile gozuyle bakmiyorlar iki gunde bir kan ver yada adetinin gecmesini bekle ozmn ver
Canım söylediklerini tam anlayamadım sanırım. Adet gördüm, test yapayım mı deyince. Dün negatif gördün sandım. Aklında soru işareti varsa ve testin varsa yapabilirsin tabikiAma ben daha test yapmadım ki negatif olsun. Yazdıklarıma mı acaba negatif dediniz
Yorulmakla aslaaa bu benim için bi keyif olur çünkü insan sevdiği kişinin iyi olup olmadığını merak eder ben sana hergün yazarım merak etme sen unutturmam kendimiBiraz yorcam sizi bebeğim ama buna ihtiyacım varçok sağolun
Bir yere gitmiycem bebeğim buradayım sadece etiketlendiklerime bakıcamBen burda daha çok yazmazken sen ve edanın yazışmalarını okuyordum yokluğun çok belli oluyor ama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen tabiki onu yap canım seni seviyoruz![]()
Yok yok stres yapma sakın eğer yumurtlamani anlayabiliyorsan ağrı vs. istersen teste ara ver sonra bir belirti gördüğünde hemen yaparsın, ben iki defa yapmıyorum diye bıraktıktan 3-4 gün sonra yumurtlama gordumValla böyle görünce stres oldum bende bu ay yumurtlama olmıcak diye düşünmeye bile başladım ya işte sırf bu yüzden ovulasyon testi kullanmadım kaç aydır
Kaçıncı gün kız bugün? Nereye gidiyor bu çizgi? Çatlamış olabilir misin acep?Birşeyler oldu koyu çıkan testler silikleşti iyiceönceliklerinde ekliyorum canım
Rabbim sana hayırlıolan en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin canım. Önemli olan sensin ve kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yapman hakkın. Bu topikte seni çok seven bi sürü insan var biri de benimİnşAllah bebeğimBeni çok iyi anladın. Modumu düşürmeden sizden kopmadan burada olmamın yolu bu bence
İnşAllah nasip olur
![]()
İşte ilk başladığım zaman ağrı akıntı yaşadım şuan yok pek bişey ben yapayımda her gün sonra neden yapmadım diye vicdanda yapmayayımYok yok stres yapma sakın eğer yumurtlamani anlayabiliyorsan ağrı vs. istersen teste ara ver sonra bir belirti gördüğünde hemen yaparsın, ben iki defa yapmıyorum diye bıraktıktan 3-4 gün sonra yumurtlama gordum
Çok sağol canım benimmelisaa93 canım sen bu topiğin en anlayışlı en pozitif en empatiklerindensin.Bana yazdığın o uzunca mesajı halen ara ara okuyup kendime çeki düzen veriyorum.Burda birbirini görmediği halde kalpten ve manevi olarak bağlanan bir sürü anne adayımız var.Biz her zaman senin yanındayız. Ne derdin sıkıntın olursa paylaşabilirsin. Buranın pozitifliğiyle az da olsun kendine geliyor insan.Lütfen üzülme.Rabbim senle ben dahil olmak üzere tüm anneliği gerçekten hakeden anne olmak için elinden gelen herkesin kucağına sağlıklı yavrular nasip etsin. Umut hep var ,evet zaman zaman kötü olucaz depresif olucaz çünkü insanız ama düştüğümüz yerden kalkmak olmazsa olmazımız olmalı
eğer burdaki mesajlar seni etkiliyorsa bence hepsini okumama kararın çok iyi olmuş,seviliyorsun,seviliyorsunuz kızlar![]()
2 Eylül adet bitti teste başladım işte kuzum bende anlam veremıyorumKaçıncı gün kız bugün? Nereye gidiyor bu çizgi? Çatlamış olabilir misin acep?
Seni unutur muyum hiçYorulmakla aslaaa bu benim için bi keyif olur çünkü insan sevdiği kişinin iyi olup olmadığını merak eder ben sana hergün yazarım merak etme sen unutturmam kendimi![]()
Yok unutmadınız hakkınızı yiyememSeni unutur muyum hiçtatilde haftalarca yok oldun unuttuk mu
![]()
Amiiin bebeğim İnşAllahRabbim sana hayırlıolan en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin canım. Önemli olan sensin ve kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yapman hakkın. Bu topikte seni çok seven bi sürü insan var biri de benimherkese elinden geldikçe cevap ve destek verdin. Umarım en kısa zamanda pozitif haberini alır seni tebrik ederiz
![]()
İyi sevindim canımBir yere gitmiycem bebeğim buradayım sadece etiketlendiklerime bakıcamsen test yaptın mı çok merak ediyorum.
8. Gün daha. Anlam veremedim. Ama bence geri koyulaşacaktır ya. O zaman sen iki gün önce mi çatladın? Hiiiç sanmam. Kahveyle alakası olabilir gibi geldi. Akşam 5 gibi yap testi. İyice sıkış2 Eylül adet bitti teste başladım işte kuzum bende anlam veremıyorum