- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.421
Önemli olan artışı kuzumSağol kuzum benim biraz düşük ama önemli olan artışı değil mi ilk değer bir şey ifade etmez heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan artışı kuzumSağol kuzum benim biraz düşük ama önemli olan artışı değil mi ilk değer bir şey ifade etmez heralde
Bende seni buldummmm Sağol bebegım teşekkür ederim daha kan takibi yapmama gerek yok dimiMaşallah canım çok güzel bende seni arıyordum çıktımı sonucu diye
Süper kuzum maşallah maşallah ikiBen verdim kuzum 342 olmuş iyi dimiii 141 di
Amin kuzum Allah razı olsun bin kere Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSüper kuzum maşallah maşallah iki
Katından fazla artmış saglıkla devam etsin inşallah
Anammm çok minnoş saglıkla artsın inşallah kuzum bende ilk 60 ile ögrendimÇıktı sonuç
Ben 3 defa verdim kuzum içim rahat etsin diye birBende seni buldummmm Sağol bebegım teşekkür ederim daha kan takibi yapmama gerek yok dimi
Eşim şimdi geldi kuzum daha eve yemek yer çıkarızSağol birtanem gidince bizi haber et
Tamam merakta bırakma bizim net 750 bekliyorum benEşim şimdi geldi kuzum daha eve yemek yer çıkarız
Daha yeni geldi kuzum eşim yemek yer çıkarız etiket yaparım bebeğim sizleriYeni gördüm kuzum çıktımı sonucun Merve3553 sen verdin mi kan birde zeynep vardı etiket yapamadım
Yok mu arttıran ben nedense 900 diyorum hadi inşallah yaaTamam merakta bırakma bizim net 750 bekliyorum ben
Kuzum 650 bile gelse zaten iki katı ben 750 ve üzeri diyorum 1000ni geçmez daha en son 328 di demiYok mu arttıran ben nedense 900 diyorum hadi inşallah yaa
Sen deyince ben de evdeki çakşırı içmeye başladım. Ver ver siparişini aklında kalmasın. Yarın da çekinmezsem doktoruma şu kullandığım takviye vitaminleri soracağım. Yararı var mı yok mu. Doktordan habersiz kullandığım için çekiniyorum ama sormaya çalışacağım.Çok sağ ol bebeğim kolay bir yıl olur inşallah bu arada bir daha çakşır kökü suyu sipariş verdim. İadem gerçekleşti. Burda aktara sordum yoktu. Sağlam gelene kadar siparişe devam
2 gün var canım . Ben miyom aldırdım. 6 ay bekleyelim dedi doktorum. Sonrada femera ve folik asit verdi kullandım. Dayanamadım test yaptım ama yok sanırım.Kapağını açıp atsaydın ya kuzum fotosunu çok mu şey istedim şuan ne kadar var adetine
Herkes öyle diyor bakalım nasip neler olacak bugün birden kasığıma ağrı girince bende bilemedim göğüsümde de boynuma doğru olan üst kısımda batmalar oluyor hafif hayırlısı olsun inş seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin daha yeniiymişEvet canım daha yeni 4+3 günlük şuan rabbim hepinize nasip etsin bende çok pinpiriklilik yaptım olmıcak etmicek dedim ama rabbim verdi tekrar şükür daha kolay oluyor diye duydum kimyasaldan sonra kuzum
Çıktı mı canım? Güzel bi değer gelecek inşallahKolay gelsin yeni dönemin hayırlı olsun kuzum şimdi kan vericem çok gerildim ben niyeyse
Ay çıkmış maşallah kuzucumÇıktı sonuç
Bugün nasılsın kuşum?Evet canım daha yeni 4+3 günlük şuan rabbim hepinize nasip etsin bende çok pinpiriklilik yaptım olmıcak etmicek dedim ama rabbim verdi tekrar şükür daha kolay oluyor diye duydum kimyasaldan sonra kuzum
Önce en hafifini en düz vitamin gibi olanı söyle. Baktın ılımlı yaklaşıyor hepsini say dökülSen deyince ben de evdeki çakşırı içmeye başladım. Ver ver siparişini aklında kalmasın. Yarın da çekinmezsem doktoruma şu kullandığım takviye vitaminleri soracağım. Yararı var mı yok mu. Doktordan habersiz kullandığım için çekiniyorum ama sormaya çalışacağım.
Aynen aynen kuzum.. yarın için Yanıma koca bi çanta aldım içinde benim ve eşimin vitaminleri var. Tepkisine göre Önüne koyacağım. Ondan gizli femara içtiğimi de itiraf edicem, nasipse.. Yarın işim Zor, stres oldum. Muhtemelen birşey demez ama işte yine de tedirgin oluyorum. Suç işlemiş çocuk gibimÖnce en hafifini en düz vitamin gibi olanı söyle. Baktın ılımlı yaklaşıyor hepsini say dökül
Yaaa bizim bu sabırsızlığımız nolcak iki gün sonra mı verdin ikinciyi bebeğim, kaç çıktı?Anammm çok minnoş saglıkla artsın inşallah kuzum bende ilk 60 ile ögrendim