- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.401
Çok minik daha çokAyy çorba çok tatlı, minicik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok minik daha çokAyy çorba çok tatlı, minicik
Kapağını açıp atsaydın ya kuzum fotosunu çok mu şey istedim şuan ne kadar var adetineŞuan da böyle sanırım yok
Maşallah kuşum güzel artmış140 dı aşkım 340 olmuş iyi dimiii
Oyyyy maşallah sana küçük mercimek katlanarak sağlıkla artsın kuzumÇıktı sonuç
Artarak devam etsin inşallah canım kan vermeye gittiğine göre eşine de söyledin ne yaptı çok şaşırdı mıÇıktı sonuç
Sağol kuzum benim biraz düşük ama önemli olan artışı değil mi ilk değer bir şey ifade etmez heralde
Ah aşkım gözün aydın korkma benimde ılk böyleydı sonra arttı sağlıkla hayırla artsın inşallahÇıktı sonuç
Sağol birtanem gidince bizi haber etMaşallah kuşum güzel artmış
Ayy ne güzel söyledin, mercimek amin inşallah kuzum inşallah artar güzelceOyyyy maşallah sana küçük mercimek katlanarak sağlıkla artsın kuzum
Küfürlü tepki verdi önce eli ayağı titredi başka odaya gitti geri geldi ağladı sarıldı napacağını şaşırdı o kadar güzel bir andı kiArtarak devam etsin inşallah canım kan vermeye gittiğine göre eşine de söyledin ne yaptı çok şaşırdı mı
Çok doğal bir tepki olmuş maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Küfürlü tepki verdi önce eli ayağı titredi başka odaya gitti geri geldi ağladı sarıldı napacağını şaşırdı o kadar güzel bir andı ki
İnşallahhh kuzum inşallah sen kaçla öğrendinAh aşkım gözün aydın korkma benimde ılk böyleydı sonra arttı sağlıkla hayırla artsın inşallah
Bende 41 ile öğrendim canımİnşallahhh kuzum inşallah sen kaçla öğrendin
İnşallah bebeğim hepimize sağlıkla nasip etsinÇok doğal bir tepki olmuş maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ahhh nasıl rahatlattın beni bir bilsenBende 41 ile öğrendim canım
Yeni gördüm kuzum çıktımı sonucun Merve3553 sen verdin mi kan birde zeynep vardı etiket yapamadım2 saat tutup yaptım ama öncesinde aldığım sıvılar etkiledi demek ki, inşallah öyledir kızlar. Kan vermeye geldim şimdi dua edin
İçini ferah tut sakın kötüyü çağırma tamam mı hersey çok güzel olacak bunu unutmaAhhh nasıl rahatlattın beni bir bilsen
Ben verdim kuzum 342 olmuş iyi dimiii 141 diYeni gördüm kuzum çıktımı sonucun Merve3553 sen verdin mi kan birde zeynep vardı etiket yapamadım
Maşallah canım çok güzel bende seni arıyordum çıktımı sonucu diye140 dı aşkım 340 olmuş iyi dimiii