- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.121
aminn insallah canimm görünürde sadece bir tane vardi ama bilemem tabiki hersey allahdanAa belki geç döllenmedir canım.bikaç yumurtan oluştuysa belki 2. 3. Çatlayanla döllenmiştir.amin aminnnn
Evet çok güzeldi tablon. Demekki bi dahaki 37.1 falan göreceksin inşallahEvet canım son günler çakılmaya başladı yanıltmadı. Ama bu ay 37 görmem beni umutlandırmıştı çünkü hiç 37 görmemiştim diye hatırlıyorum. Maksimum 36.9
Ya o kadar güzel söyledin ki o kadar doğru ki… Allahım beni affetsin öyle düşündüğüm için. Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır diyorHiç öyle düşünme bebeğim. 3 ü de hayırlı değilmiş. Ne ihtimaller var şu anda aklımdan geçen. En güzel seçenek buymuş demek ki. Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz şeyler var. Sana da gösterilse sende üçünün olamamasını tercih ederdin. Sabır göstermek acıdır ama sonu çok güzel olacak eminim
Yok öyle olsaydı bugün 36.6 ya düşmezdi aşkımEvet çok güzeldi tablon. Demekki bi dahaki 37.1 falan göreceksin inşallah
Havaların sıcak olması etkiliyor mu peki acaba?
Hamilelik olursa doğum sıcak aylara kayıyor amaBu ay olmadıysa demek ki olmaması gerekiyorduBiz de yeni ayda devam ederiz denemelere.
Ne de güzel yumurtlamışsın ki tuttuEvet evet ben de 18. Günde falan yumurtluyorum 21e kaymisti yumurtlamabu ay diğer yumurtaliktaydi sıra o 25-26yi buluyordu inofolic kullandım bir de 2-3 güne bir çörekotu karışımından yedim yumurtlamam 15-16. Gün gibi oldu
Ne güzel olur yumurtlama masajı challengi
İnşallah olur biz de sana katılacağızBen 2 gündür yapıyorum canım bi kaç gün geç başladım ama inşallah faydası olur
Etkilemiyor yani. Kısmetimizde önümüzdeki ay vardır belki de.Yok öyle olsaydı bugün 36.6 ya düşmezdi aşkım
Öyle tabiki bebeğimYa o kadar güzel söyledin ki o kadar doğru ki… Allahım beni affetsin öyle düşündüğüm için. Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır diyor
Afratafra reçetesiyle geçsin bakalım bir aycıkdaSon ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafracmelegim can melisaa93 @tweeetyyy edahandro golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss @beyons @Conqueror123 @Merve3553 @bitkin96
Bence güzel olurHamilelik olursa doğum sıcak aylara kayıyor amaOlsun napalım sıcak mıcak artık. Hem ikizler burcu da pek güzeldir, zeki, çevik, becerikli
Ben de Dr kontrolüne gittiğimde sağdan yumurtlayacaksin demişti o ay çocuk düşünmüyorduk bı kaç sonrası başlayacaktır hazırlık için gitmiştim o duruma göre baktığımda sağ erken sol geç oluyordu. Kürtajdan sonra erken oldu ben de kesin sağdir dedim, ilk hamilelik de sağa denk geliyordu, bu ay nasıl olsa sol Eylül'de tutacak muhtemelen soldan umudum yok diyordum ama takviyeyle oluyormus demek ki ben kendi kendime öyle teşhis koymuşumNe de güzel yumurtlamışsın ki tuttuben sanki hep sağdan yumurtluyormusum gibi o ayrımı yapamıyorum. Halbuki sağ yumurtlagimdan myom alındı sol daha sağlam inofolic devam ediyorum bu ay tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışacağım
Ne güzel olur yumurtlama masajı challengine diyorsunuz fnd_50 edahandro
İnşallah olur biz de sana katılacağız
Evet zaten oturarak çalışıyorum hareket sıfır en azından kan dolaşımı artar fayda göreceğime inanıyorumbliiss ben denemiştim yumurtlama masajını faydasını da gördüm. Büyümüştü yumurtam masajı yaptıktan sonra şiddetli yumurtlama ağrım oldu akıntım da geldi ben seviyorum o masajı ya zaten o bölgenin kanlanması cok önemli
oyy kıyamam ben sanaEvet hamile kalınca ınofolic içmeye gerek kalmıyor. Folik asitle devam ediliyor canım.
Benim sat 8 ağustosta ama ben erken çatladım kuzum
Benim de yapmadığım şey kalmadı malesef olmayınca olmuyor. Gittim kendime bir sürü bikini aldım bugün. İki senedir hamile kalacağım bedenim büyüyecek diye bikini almıyordum. Gittim aldım artık. Malesef moralim iyi değil kuzum. 17. Ay olacak benimki. Umarım sen bir an önce görrürsün pozitifini canım
Maşallah kuzum çok güzel artmışartık sana sağlıkla kucağına al diyebiliriz
sagol bitanem darısı sizlere olsun inşallahMaşallah kuzum çok güzel artmışartık sana sağlıkla kucağına al diyebiliriz
Amin kuzum inşallahAllahımmmm masallah masallahBizde sağlıklı artışlar görürüz inşallah
bikaç güne hayırlı haberler alırız inşallah canımaminn insallah canimm görünürde sadece bir tane vardi ama bilemem tabiki hersey allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?