- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.061
Ne zaman bitti hapın? Bittikten sonra 2 gün bi hafta arasında geliyormuş galiba. Bu arada tekrar test yapmayı düşünmez misin?Bende duphaston kullandım gecikme yapıyor mubir an önce gelsin diye bekliyordum
Buraya yazmışsın pardon. Test yapmayacak mısın başka?Biteli 4.gün benim bugün. Bugün ateşim düşmedi artık yarın regl olurum umarım
Gelecekse eli kulağında sır kuzumBiteli 4.gün benim bugün. Bugün ateşim düşmedi artık yarın regl olurum umarım
Ateşim yükselmiyor ki canım teste gerek yok o yüzdenNe zaman bitti hapın? Bittikten sonra 2 gün bi hafta arasında geliyormuş galiba. Bu arada tekrar test yapmayı düşünmez misin?
inşallah canım hepimiz göreceğiz umarım :)Hayırlısı olsun canım. Yakında pozitifi göreceksin İnşAllah
Şu kaset testte çizgi var ama yakınlaştırınca kayboluyor anlamadımGünaydın kizlar. Bugün 11. Günüm ilk kez test yaptım ama negatif. Zaten ilk başta sayfada yazan yanıltıcı olani almışım nettenerken gebelik testi de yaptim aynı anda onda da yok.
O zaman klomen in ateşi biraz artırdığını söyleyebilir miyiz? Hepimizi yanıttı. Hepimiz baya baya hamile sandık. Hiç önemli değil. Ben bu ay da çok umutluyum çok fazla kişiden. Sen doktora anlat. belki normalda çatlayan yumurtaların klomen ile çok büyüdü ve çatlayamadı kuzum. Bir baksınlar.Son ana kadar dayanabilsem aslında ateşim bana hep doğruyu söylüyor ama bu ay 37 leri görünce aldandım. Dayanamayıp test yaptım.Demek ki aldanmamak gerekiyormuş bunu da ateş ile tecrübe etmiş oldum yine. Bakın kızlar nasıl düşüşe geçti. Teste gerek yok.Adet iki güne gelir. Canım ateş takibim benim. @Safransari A Afratafrac @melegim canmelisaa93 @tweeetyyy edahandro @golden-snitch @ozgeeeee1 @hamileyimmmm @IADK @The Little Mermaid bliiss @beyons @Conqueror123 Merve3553 @bitkin96
bende kasette gördüm gölge ama yanıltıcı olanı almışım diye es geçtim :) ilk 5 dk da yoktu zaten sonra çıktıŞu kaset testte çizgi var ama yakınlaştırınca kayboluyor anlamadım
Bebişim daha Eylül ayı var. Sıkıntı yok.GUNOOO KİZLAR net negoooo yu gördük bu ay bende elendim 11.gun sıfır çizgi ile adayaaa veda eden isimlerden
Hadi yabende kasette gördüm gölge ama yanıltıcı olanı almışım diye es geçtim :) ilk 5 dk da yoktu zaten sonra çıktı
Gayet guzel meloşumKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac @golden-snitch @bitkin96 Merve3553 @beyons imagination forever @hamileyimmmm
Benim duphaston bittikten 3 gün sonra mutlaka geliyor kuzum. Bugün yarın gelir bence.Bende duphaston kullandım gecikme yapıyor mubir an önce gelsin diye bekliyordum
Canım yanıltıcı test markası doğru ama yanıltıcı olanda c yazan yerden daha ilerde oluyor cizgi seninki dogru olan ben iki tane almıstım sahte olanın c si ve yalancı pozitifi birbirine cok yakın cıkıyor seninki dogru olan ve niye negatif dedin ki ben erken olanda da kasette de gördümbende kasette gördüm gölge ama yanıltıcı olanı almışım diye es geçtim :) ilk 5 dk da yoktu zaten sonra çıktı
Şu kaset testte çizgi var ama yakınlaştırınca kayboluyor anlamadımbi
Aa ben yanlış hatırlıyorum o zaman gelsin bir an önce bakalım yeni aya yeni umutlarla başlaBugün 13.gün aslında daha gecikmedi ama ben duphastondan kaynaklı daha erken olur diye düşünüyordum
Bir şey sorucamda benim adetime dört gün Var test yapayım mı sizceCanım yanıltıcı test markası doğru ama yanıltıcı olanda c yazan yerden daha ilerde oluyor cizgi seninki dogru olan ben iki tane almıstım sahte olanın c si ve yalancı pozitifi birbirine cok yakın cıkıyor seninki dogru olan ve niye negatif dedin ki ben erken olanda da kasette de gördüm
Maşallah kuzum güzel artmış sağlıkla artsın inşallahKızlar beta sonucum gelmiş. İlk testim pazartesi verdim 60 idi. Bunu perşembe verdim @fnd_50melisaa93 @Niqu edahandro A Afratafrac @golden-snitch @bitkin96 Merve3553 @beyons imagination forever @hamileyimmmm
Ben de çatlamadan sonra ateş ölçmeye başlamıştım. Bu saatten sonra dalgalanmayı takip edeyim bari diye ama benim de çatlamadaki ateş kadar yüksek devam etmediAteşim yükselmiyor ki canım teste gerek yok o yüzdenBiliyorum yani olmadığını. Ateş yükselse biraz tekrar test yapardım
var canım fazla fazla aldım ama hepsi aynı markalar :):) 4 eylüle var daha hayırlısı bakalımHadi yaFazla testin varsa yarın bi daha yaparsın o zaman. Adet gelmeden umut kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?