- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.821
Bana özelden yazmıştı 50 dak önce birazdan çıkacam yazmış gitmiş olması lazımKorkuyorum gitmek istemiyorum da diyordu yazmamış merak ettim
Çok teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olurmuşİnşallah güzel sonuclar alırsın kuzum dualarım seninle
Ben çok severim avokadoYeterince olgunlaştırmıyoz mu acabaseven de çok seviyor
Merve’ye bir şey mi oldu kaçırdım mı mesajları ?Korkuyorum gitmek istemiyorum da diyordu yazmamış merak ettim
Ayyy ben avakadoya limon sıkıyorum bolda sarımsak dövüyorum üzerine döküp öyle yiyorum başka türlü yiyemiyorumÇok teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olurmuş
Ben çok severim avokadoZumruduanka96 olgunlaşmış olanı balla da yiyebilirsiniz. Çöpe atmayın ay yazık bir tanesi olmuş 30 lira
Valla burda kaç para hiç bilmiyorum ki türkiyede herşey çok pahalı zaten ben orda yaşasam aç kalırım yücemden değil ama boşa masraf yapmaya bayılıyorum özellikle test almaya bayılıyorumÇok teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olurmuş
Ben çok severim avokadoZumruduanka96 olgunlaşmış olanı balla da yiyebilirsiniz. Çöpe atmayın ay yazık bir tanesi olmuş 30 lira
Hiç yoktan sarımsak bari tat verir kuzum ne tadı var ne tuzu ot gibi bişeyAyyy ben avakadoya limon sıkıyorum bolda sarımsak dövüyorum üzerine döküp öyle yiyorum başka türlü yiyemiyorum
O da olur her türlüsüne bayılırım sade bile yemisligim varAyyy ben avakadoya limon sıkıyorum bolda sarımsak dövüyorum üzerine döküp öyle yiyorum başka türlü yiyemiyorum
Aa doğru sen yurt dışında yaşıyordun. Burada hayat mücadelesi veriyoruz survivor mübarekValla burda kaç para hiç bilmiyorum ki türkiyede herşey çok pahalı zaten ben orda yaşasam aç kalırım yücemden değil ama boşa masraf yapmaya bayılıyorumbakalım dneıcem bu ay
Zorlıcam bakalım nasıl yıcem ben onu ne zaman yemelıyımO da olur her türlüsüne bayılırım sade bile yemisligim vardenemediysen balla deneyebilirsin
Aa doğru sen yurt dışında yaşıyordun. Burada hayat mücadelesi veriyoruz survivor mübarekçok faydalıymış ya zorla kendini azıcık
Valla bende öyle tarif işlerine falan giremiyorum açıkçası kahvaltıda süzme peynirle yiyorum yada salata yaptığımda içine koyuyorumBende avokadoyu hiç sevmem ama instada avokado satan sayfalar o kadar güzel gösteriyor ki , izledikçe canım çekiyor
Az önce verdim kuzum sonuç çıkınca yazarımMerve3553 kuzum naptın sen kan verdin mi
Yaaa ben en son tanesini 25 liraya aldım hafta sonuO da olur her türlüsüne bayılırım sade bile yemisligim vardenemediysen balla deneyebilirsin
Aa doğru sen yurt dışında yaşıyordun. Burada hayat mücadelesi veriyoruz survivor mübarekçok faydalıymış ya zorla kendini azıcık
Aha peynir tadını bastırır evet bu mantıklı peynırı severim hemValla bende öyle tarif işlerine falan giremiyorum açıkçası kahvaltıda süzme peynirle yiyorum yada salata yaptığımda içine koyuyorum
Kanmı vermeye gittin kuzum ters bı durum yok dımıAz önce verdim kuzum sonuç çıkınca yazarım
Aynen öyle bol limon tuz sarımsak bişeye benziyorHiç yoktan sarımsak bari tat verir kuzum ne tadı var ne tuzu ot gibi bişey
Tuz tansiyonunyükseltir sarımsak düşürür avokadoda ıkısını dengeler heraldeAynen öyle bol limon tuz sarımsak bişeye benziyor
Bende defalarca alıp ziyan eden biriyim yok gitmiyor yiyemiyorum.Valla bende öyle tarif işlerine falan giremiyorum açıkçası kahvaltıda süzme peynirle yiyorum yada salata yaptığımda içine koyuyorum
Çabalarının karşılığını alacaksın inşallah canımkızlaaaaar Plan kurdum kafamda. Şimdi çakşır kökü suyu sipariş vereceğim. Afranın mesajını favorileyen olmuş muydu bana kızacak şimdifavorileyen varsa bana yazabilir mi kullanım şeklini.
İnofolic kullanmaya devam edeceğim.
Ovu ve ateş takibi devam
Eşime keçiboynuzu da vereceğim bu ay.
Adetin 3.4 günlerinde doktora gideceğim artık o da ne derse yola devam. Mücadeleye devam.
A Afratafracmelegim can melisaa93 @edahandro @golden-snitch @Safransari @tweeetyyy Merve3553 bliiss @beyons @imagination forever Zumruduanka96 @IADK @hamileyimmmm @Conqueror123 etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Bak peynirli dedi oda çok mantıklıBende defalarca alıp ziyan eden biriyim yok gitmiyor yiyemiyorum.ama bu ay zorlarım
Gülmek garantiTuz tansiyonunyükseltir sarımsak düşürür avokadoda ıkısını dengeler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?