- 3 Şubat 2022
- 1.229
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.661
Canım ben hiç kullanmadım. Kullanan kızlar yardımcı olur sanaA Afratafracfnd_50 @melegim can IADK melisaa93 edahandro kızlarrrr sizin engin bilgilerinizden yararlanmk istyrm infolic doktor yazmadan kullanabilirmiym bide mavi kutu pembe kutu diye ayrımımı var farkını neki canımlar
6.hafta sonunda kuzumCanım senin belirtilerin ne zaman tam olarak başladı, yani minik minik belirtilerim oluyor ama bazen hamile olduğumu unutuyorum öyle çok zorlayan bişey olmuyor muhtemelen şu an 4+4'um
Yani şu anki halim normal mi6.hafta sonunda kuzum
3 tane yaptım 2 sini attım böyleydi hepsi aynıydı silik ortası renkliydiCanım test bozuk, başka varsa hemen tekrarla. İdrarı da fazla damlatma. Üstünde ne yazıyorsa o kadar damlat.
Bebeğim çıktımı sonucunGeç dolaş istediğin gibi miisss hayat
Bende hemen regl olsam modundayım bebeğim dört gözle regl bekliyorum. 2 gün önce ağla ağla içim çıkmıştı ama bugün rahatım. Regl olup hafiflemek istiyorumBakalım bi kaç güne şu üstümdeki depresifliği atabilirsem takla bile attırırım ona da işte çok içime kaçtım. Birşey yapmak istemiyorum. Bir iki güne toparladım inşallah funda gibi. Sen nasılsın kelebeğim?
Sen de yarın daha iyi hissedeceksin eminimBakalım bi kaç güne şu üstümdeki depresifliği atabilirsem takla bile attırırım ona da işte çok içime kaçtım. Birşey yapmak istemiyorum. Bir iki güne toparladım inşallah funda gibi. Sen nasılsın kelebeğim?
Doktor da trip yapar mı canım ilginçler cidden. İnsanın kafası karışıyor tabi herkes farklı konuşunca. Sen guvendigin bildiğin doktordan devam et ozaman en iyisiınsallah canım cok tesekkur ediyorum sana.. bu geçici doktordu aslında. hem ozele gıdıyordum hem de devlete.. kımsenın dedıgı bırbırını tutmuyor. bu bence neden bana gelmedın dıye trıptrıp oldu sanıyorum..
Hadi hayırlısı ozaman ne diyordu denizciler vira bismillah miAldım ben demelisaa93 m yardımcı oldu sağ olsun iki şişe aldım. Birlikte içeriz eşimle. Ovu testi de ilerleyen günlerde alırım inşallah hadi bakalım yeni ay yeni umutlar
Test bozuk canımArkadaşlar testim böyle çıktı lekelenmem var hamilelik var mı
Hayır canım çıkmadı ebe de göremedi yarın için tekrar çağırdı sonuç yok oldu resmen anlamadımBebeğim çıktımı sonucun
Sağlık ocağınamı verdın aşkım testi ertesi güne çıkmıyormuş sonuçlar normaldeHayır canım çıkmadı ebe de göremedi yarın için tekrar çağırdı sonuç yok oldu resmen anlamadım
Yüksek dozda alma canım günde 400ug iyidir4 gün var daha bişey olsa silik de olsa çıkardı dimi freely test almıştım. Ona göre siparişlerim veriyim bende Çakşır kökü ve çörek otuna başlıcam birde ilk defa ovulasyon testlerine başlıcam hangi test daha iyi ona göre alıyım. Birde hamile bir arkadaşım doktor söylemeden folik asit almamamı söyledi bebek de problem yaratabiliyormuşfnd_50 birde böyle deneyelim bakalım Eylül ayı kazananları da biz oluruz belki edahandro
Gelde sinirden dellirme.ben olsam dayanamazdım gıder hemen ozelde kan verırdımHayır canım çıkmadı ebe de göremedi yarın için tekrar çağırdı sonuç yok oldu resmen anlamadım
Olabilir kuzum tabi ki. Benim bulantım var ama kusma vs yok. Bazıları hastanelik oluyor biliyorsun. Herkesin farklı. O haftalarda çok midem yanıyordu hala yanıyor felaketYani şu anki halim normal mi
Marketten al herhangi bir bal hiç yoktan iyidir bence. Türk marketi yok mu balparmak fln alsanYav ben bı düzgün bal bulamadım şuan sadece elimde çörek otum var@Afratafrac melisaa93 ne yapayım ben şimdi bu kendi başına bi işe yararmı
Yaa bugün bana eczacı 600lük verdi çok mu yüksek olur kiYüksek dozda alma canım günde 400ug iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?