- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.121
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaarrrrr
Dün test yaptın mı ☺ 11.güne iğne etkisinin bu kadar kalacağını sanmam ama iki günlük test kıyası yapsak daha doğru olurKızlar günaydıııınçatlama iğnesinin 13. Günü aşılamanın 11. Günü.hala iğnenin etkisi mi sizce
Erken gebelikte gayet belliKızlaarrrrr
Allah'ım ikisinde de var gözün aydıınn
Ikı dakıkada nasıl anladın bunu bekle bıraz dıycektım kııı cıkmıııs bak bekleyınceKocaman bir negatif oysakı o test benı biraz umutlandırmıştı
Allah razı olsun bebeğim çok teşekkür ederim darısı en güzel şekilde hepinizin başına inşallah git gide koyulaşır inşallah kımyasaldma sonra çok korkuyorumAllah'ım ikisinde de var gözün aydıınninan çok mutlu oldum yaa
Hayırlı olsun canım,valla belli belli besbelli işte.
daha önce kimyasal oldu mu hiçAllah razı olsun bebeğim çok teşekkür ederim darısı en güzel şekilde hepinizin başına inşallah git gide koyulaşır inşallah kımyasaldma sonra çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsunHayırlı olsun canım,valla belli belli besbelli işte.erken bakmışşsın ilk önce.çok sevindim.Sağlıkla ilerlesin,Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
1 kere Mayıs dadaha önce kimyasal oldu mu hiç
Tebrik ederim canım yumurtlamadan sonra kaçıncı günün belirtilerin var mıAllah razı olsun bebeğim çok teşekkür ederim darısı en güzel şekilde hepinizin başına inşallah git gide koyulaşır inşallah kımyasaldma sonra çok korkuyorum
Kurban olurum Rabbim en güzel şekilde nasip edecek sanaSende görünce gidip koyduğum yere bende baktım tekrar belki çıkmıştır bişey diye
Hayırlı olsun canım var gayet güzel görünüyor
Günaydın kuzum.Canım bencede yerleşme sendeki hemde bak azalıyorGünaydın kızlar lekem çok az silince uçuk kahve az az ateşim 36.7 çıktı demekki inşallah yerleşme düşüşü bu lekelenmeler. Testimide yaptım atim sizede @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac Niqu @tweeetyyy @bitkin96 Linakiz @golden-snitch etiketi yapamadıgım benim için telaşlanan bütün güzel kalpli kızlar.1. Test dün yaptıgım
Çok teşekkür ederim bebeğim yumurtlamadan sonra 13. günüm göğsümde ağrı vardı sol kasık ve bel ağrısı vardı erken gebelikte daha belli ikamette silikETebrik ederim canım yumurtlamadan sonra kaçıncı günün belirtilerin var mı
KasetteÇok teşekkür ederim bebeğim yumurtlamadan sonra 13. günüm göğsümde ağrı vardı sol kasık ve bel ağrısı vardı erken gebelikte daha belli ikamette silik
BitanesiinnKurban olurum Rabbim en güzel şekilde nasip edecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?