- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.881
Bata kaç gün var aşkım senin15.dk tam tahmin ettıgım gibi kuruma çizgisi
Sen inşallah sabah pozitiften ağla
Amin amin amin inşallahVereceksin vereceksin valla ben hissediyorum
Suya tuttum geldimBu kuruma çizgisine benzemiyor canım ya bi suya tutsana bakalım dağılacak mı
Eşim hala işte gelmedi bugün geç oldu ondan ağladım sanırım ama şuan düzeldim iyi gibiyimİlgi bekliyoruz galibaben de bilmiyorum herşeye ağlıyorum diyorum
Ben senin yerinde olsam şuan nöbetçi eczane arıyodumSuya tuttum geldim
Yani bu kuruma değil bence deSuya tuttum geldim
Pozitif görürsem bağıra çağıra ağlarım komşular başıma toplanır sonra kesinSen inşallah sabah pozitiften ağlaben pozitif görünce ağlamıştım zaten sürekli ağlayabiliyoruz hamilelikle bu katlanıyor
Aşkım takvımde 9 Eylül görünüyor ama bugün çatlamanın 10.günüBata kaç gün var aşkım senin
Kuzum bence hamilesin sen bende de oluyordu kuruma ama bu kuruma gibi değil bide bu test 15 dakika filan anca oturuyor hemen atmamak lazımSuya tuttum geldim
Çok gelgitli bir hal gerçekten hamilelikEşim hala işte gelmedi bugün geç oldu ondan ağladım sanırım ama şuan düzeldim iyi gibiyim
Başka test yok mu kuzum kurumaya benzemiyor yaaSuya tuttum geldim
Sen yarın mutluluktan ağla kuzucum inşallah
Pozitif görürsem bağıra çağıra ağlarım komşular başıma toplanır sonra kesinilk gebeliğimde afedersin pijamamı çekeledim ne halt ettiğimi bilmeden test elimde koşturdum durdum evin içinde ağlaya ağlaya tektim de ne komiktim ama aşırı duygusal oluyor o an
Ben bakmadan direk atmışım ama aldığım sayfaya attım bakım ne sıcakKuzum bence hamilesin sen bende de oluyordu kuruma ama bu kuruma gibi değil bide bu test 15 dakika filan anca oturuyor hemen atmamak lazım
Ah yok aşkım ya birtane vardı bilerek dün yaptım ki elimde olmasın test aklıma gelmesin belki de bozuk testtirBaşka test yok mu kuzum kurumaya benzemiyor yaa
O zaman umudunu kaybetme hemen test al sabah dene benceAşkım takvımde 9 Eylül görünüyor ama bugün çatlamanın 10.günü
Eyvah ben şimdiden böyleysem yandık bu hamileliğim de zor geçecek belki ki ama bi yandan seviniyorum böyle bişeyler hissetmeme kimyasal geçirdiğim de diyordum ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum 3 hafta sonra bebiş gitti zaten ama bunda şuan sol kasığım ve bacağım kopuyor oy ne güzel ağrıyor diyorum delirdim sanırımÇok gelgitli bir hal gerçekten hamilelik
Yaaa koyamaz sen kimyasaldan ne kadar süre sonra hamiş oldun balımben ilk kimyasal da öğrendim napacağım şaşırdım ev falan süpürdüm manyakça bunda da ağlayarak napcam diye eşimin yanına koştum
Öyle mı diyorsun yapayım mı yarın bence aşkım bu test bozukO zaman umudunu kaybetme hemen test al sabah dene bence
Şuan bi ovu testi yapar mısın kuzum gebelik testi yokdu dimi sende ovu yap bi bakalımBen bakmadan direk atmışım ama aldığım sayfaya attım bakım ne sıcak
Ah yok aşkım ya birtane vardı bilerek dün yaptım ki elimde olmasın test aklıma gelmesin belki de bozuk testtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?