- 26 Aralık 2015
- 12.265
- 20.169
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.701
İnşallah canım beklemekten başka çarem yok. Keşke zamanı ileri alabilsek sonucu görebilsek ama işte mümkün olmuyor yaİnsallah vardır canım baya koyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım beklemekten başka çarem yok. Keşke zamanı ileri alabilsek sonucu görebilsek ama işte mümkün olmuyor yaİnsallah vardır canım baya koyu
Biliyorum kuzum ben de öyle çok topik görmüştüm. Geçen ay adete birkaç gün kala ben de ovu yapmıştım ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı. Bu ay böyle çıkması da enteresan geldi. Bekliyorum yaKuzum olabilir. Çünkü ovulasyonla takip eden de oluyor. Aslında ekran görüntüsünü almıştım ama eski telefonumda kalmış
Kuzum benim yüzümü bir sürü sivilce sardı adetten olmayadabilir sivilcenŞuan bana tek umut veren ateşim. Onun dışında adet sivilcem cıktı demiştim ya bugün ikincisi de cıktı. Bakalım kim galip gelecek. Ateş belki de birden çakılacak. İnan bu ayı bütün aylardan çok daha fazla merak ediyorum. Çünkü bu ay bütün aylardan farklı bir tablo ile karşı karşıyayım
Bende de tiroid çıktı kuzum o yüzden şu içsem kilo alıyorumBen de biraz tontik hamile kaldımsene içinde olmuyor zaten diye üzüntüden çok abarttım üzüntüm ağzıma vurdu yani. Hiç sallamadım
![]()
Bat 3 Eylül aşkımBebeğim bence sen hamişsin. Ateş böyleyken. Hem senin bat 4 Eylül değil mi? Daha çok var kuzum
Hastalık zamanı fln boyle olmustur bı senınde ta bende ateşe hep inandığım ıcın acaba dedırtıyor bana ısteKanka cidden çok ilginç ya hiç test yapmasam çoktan kendimi hamile ilan ederdim ben böyle tablo görmedim ki takip yapıyorum aylardır. Bu yüzden şok içindeyim. Sonu negatif ya da pozitif acayip merak ediyorum. Ateş birden mi çakılacak ne olacak diye
Evet pik gibi duruyor bence sen bugünü değerlendir yarında tekrar bak koyulaşabilir silikleşedebilir her ihtimale karşı bu günü değerlendir canımSizce bugün yumurtlama mı? 13.güne bakar mısınız? Döngüm 28 gün, Geçen ay 19. Günde pik görmüştüm ve 5 gün regl gecikmişti yani geç yumurtlamaydı. Bu ay çakşır ve çörek otu kullandım o yüzden erken mi oldu. Çok sevindim bu arada.
Pik canım. Bugünden itibaren başlayın değerlendirmeye.Sizce bugün yumurtlama mı? 13.güne bakar mısınız? Döngüm 28 gün, Geçen ay 19. Günde pik görmüştüm ve 5 gün regl gecikmişti yani geç yumurtlamaydı. Bu ay çakşır ve çörek otu kullandım o yüzden erken mi oldu. Çok sevindim bu arada.
Ya işte sende de iki yumurta olmuş görünüyor bu tabloda. Biri 15 te biri 18 de gibi. İkinci de tutmuş olabilir test koyu muydu çok net miydi o zaman bilmiyorum ama. İşte merak ediyorum yaHastalık zamanı fln boyle olmustur bı senınde ta bende ateşe hep inandığım ıcın acaba dedırtıyor bana ıste
Oğlumda yuksek ateşten 2-3 gun sonra pozitif görmüşüm yumurt 15. Gun dıye dusunuyorum bende cızgı yanlış![]()
Ama her adet dönemi mutlaka çıkar kuzum bir iki tane. Tek adet belirtim diyebilirimKuzum benim yüzümü bir sürü sivilce sardı adetten olmayadabilir sivilcen
Aaaa hala erken diyebiliriz o zaman sana10. Gün aşkım. Ama geç mi döllenme oldu ki bilmiyorum. Ateş bana umut veriyor beklemeye devam edeceğim
Teşekkür ederim canım. Havuç yemelimiyim sence çatlaması için. Geçen ay 3 gün pik gördümPik canım. Bugünden itibaren başlayın değerlendirmeye.
Evet pik mutlaka değerlendirin bugünü.Sizce bugün yumurtlama mı? 13.güne bakar mısınız? Döngüm 28 gün, Geçen ay 19. Günde pik görmüştüm ve 5 gün regl gecikmişti yani geç yumurtlamaydı. Bu ay çakşır ve çörek otu kullandım o yüzden erken mi oldu. Çok sevindim bu arada.
Benim de ayni her adet dönemi dudak çene bölgesinde 1 tane çıkar bu ay da çıktı onu görünce anlıyorum ben zaten adet olacağımı. Testim de negatif. Ama senin ateş tablon çok iyi gidiyor olursa seviniriz olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız birlikteAma her adet dönemi mutlaka çıkar kuzum bir iki tane. Tek adet belirtim diyebilirim
Öyle yapayım canım teşekkür ederimEvet pik gibi duruyor bence sen bugünü değerlendir yarında tekrar bak koyulaşabilir silikleşedebilir her ihtimale karşı bu günü değerlendir canım
Şşş kendini sakın dahil etme. Sen hamişsin bak görAşkım biz sanırım seninle bir sonraki aya kalacağız
Evet canım. Ben de bu ay erken yumurtlama gördüm. Çörekotu kürü kullanmıştım ben de ondan oldu galiba.Sizce bugün yumurtlama mı? 13.güne bakar mısınız? Döngüm 28 gün, Geçen ay 19. Günde pik görmüştüm ve 5 gün regl gecikmişti yani geç yumurtlamaydı. Bu ay çakşır ve çörek otu kullandım o yüzden erken mi oldu. Çok sevindim bu arada.
Kuzum eğer varsa ovulasyonun onla da takip etsene her günBiliyorum kuzum ben de öyle çok topik görmüştüm. Geçen ay adete birkaç gün kala ben de ovu yapmıştım ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı. Bu ay böyle çıkması da enteresan geldi. Bekliyorum ya
Ovu testim var biraz ama bu ay kullanırım diyordum boşa harcamış olursamKuzum eğer varsa ovulasyonun onla da takip etsene her gün
Allah ın izniyle boşa gitmeyecek kuzumOvu testim var biraz ama bu ay kullanırım diyordum boşa harcamış olursam![]()