- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.521
Canım adetten 3 gün önce test yaptımBenımde bugün yumurtlamadan sonra 12.gün kaçıncı gün test yapıp öğrendin canım benim
Amin canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağlıcakla doğsun inşallah benim değerim 7336 iken 2 gün sonra acile gittim 1000büyük işareti vardı kafama takıldı sabahında özel hastanede buldum kendimi dedim kese vardı ama bebek yoktu dr da dediki biz keseyi gördükten sonra artık betayı kade almıyoruz onun için unut artık betayı dedi sende öyle kese gözükmüş takma kafana
İnşallah öyledir boşuna üzülmüşümdur ama doktorun tekrar beta istemesi beni cok düşündürdüCanım öncelikle hayırlı olsun bebişin sağlıcakla doğsun inşallah benim değerim 7336 iken 2 gün sonra acile gittim 1000büyük işareti vardı kafama takıldı sabahında özel hastanede buldum kendimi dedim kese vardı ama bebek yoktu dr da dediki biz keseyi gördükten sonra artık betayı kade almıyoruz onun için unut artık betayı dedi sende öyle kese gözükmüş takma kafana
Bunların hepsi aynı hepsi.Kocalarından göremediklerini oğullarından bekliyorlar. Kızları olsa bu kadar üstlerine düşmezlerdi. Benim de korkum aslında, doğum yapınca gelip bizde kalmaları karı koca. Çünkü adam yalnız evde kalamıyor eşimin babası. Ve karı koca ikisi de o kadar çok sigara içiyolar ki anlatamam. Balkonumuz var evde ama benim yatak odamdan çıkılıyor balkona, ne zaman gelseler sürekli oradalar. Ben de rahatsız oluyorum ister istemez ama bişi de diyemiyorum.Kızlar lütfen biraz kv dedikodusu yapalımya benim kocamı 5 yaşında falan sanıyor galiba. Böyle bir şey olamaz. Elinde olsa valizini bile hazırlayacak. Heee bir de bize gelmek istiyor. Gelmek derken Kısa süreli değil baya uzun süreli. Hamileyim diye aç kalacak diye düşünüyor galiba çıldırmadan şu kv evinden ayrılabilirim umarım çok sıkıldım
Yaaa kuzum çok sevindim tebrik ederimBen hamileyimm
Ben orda çizgi görüyorum, galiba hamilesin canımKızlar ben yine dayanamadım ya döllenmeden sonra 8. Gün Eki Görüntüle 3293779
Ay ben göremedim canım sankiBen orda çizgi görüyorum, galiba hamilesin canımGöğüs şişin, göğüs hasasiyetin ya da belirtin var mı?
Ay hadi inşallahhhhAynenya da öyle bi belirti yaşayacağım ki soluğu sabah pet bardakla beraber tuvalette alıcam
Kuzum ya bende çatlamadan sonra 9.gün yaptım negatif bugün 10.gün kasık ağrım göğüs ağrım falan oluyor adet olcam galibaBen orda çizgi görüyorum, galiba hamilesin canımGöğüs şişin, göğüs hasasiyetin ya da belirtin var mı?
Bende 9.gün yaptım ama en az 12.günde falan çıkıyormuş erken olabılır canımAy ben göremedim canım sanki
Amin inşallah canım ben bu ay olmaz diye düşünüyordum degerlendiremedik bile.. benim için mucizeYaaa kuzum çok sevindim tebrik ederimSağlıkla büyüsün ve doğsun, anlat detayları herkese
Benim böyle olduğunda gebelik yoktu.. inşallah senin vardırKızlar ben yine dayanamadım ya döllenmeden sonra 8. Gün Eki Görüntüle 3293779
fnd_50 fundiişş hadı kalk bebısm
Hani nerde bu sabahın pozitif testleriBen bu sabah yapıcaktım ama eşim sağolsun dün almadan gelmiş kargoyu yarın sabaha kaldık
Alın bu tablom bu da testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?