2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eklentiler

  • IMG_3957.jpeg
    IMG_3957.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_3967.jpeg
    IMG_3967.jpeg
    168,6 KB · Görüntüleme: 110
fnd_50 fnd_50 aşkım ben de hala pozıtıf dusunuyorum bu attığında da sankı goruyorum
Oğlumda ben 7 gun kala başlamıştım hergun hergun yaptım ve bı anda 10.gün yokken 11.yada 12.gün o çizgi beliriverdi ben hala olumsuz bakmıyorum , ve benımde oğlumda ilkkez ateşim 37.2 cıkmıstı bır kez sonrası dusuktu bende ısrarla ates yuzunden umutluydum
 
Bunların hepsi aynı hepsi.Kocalarından göremediklerini oğullarından bekliyorlar. Kızları olsa bu kadar üstlerine düşmezlerdi. Benim de korkum aslında, doğum yapınca gelip bizde kalmaları karı koca. Çünkü adam yalnız evde kalamıyor eşimin babası. Ve karı koca ikisi de o kadar çok sigara içiyolar ki anlatamam. Balkonumuz var evde ama benim yatak odamdan çıkılıyor balkona, ne zaman gelseler sürekli oradalar. Ben de rahatsız oluyorum ister istemez ama bişi de diyemiyorum.

Hatta ilk defa evimizde yemek verdik, onun anne babası ve benim annem geldiler. Yemek yendi, bunlar hızlıca balkona gittiler sigara içmeye. Çaylar oldu falan bunlar hala yok, eşim aldı çayları yanlarına götürmeye kalktı ben de kızdım. Annem burada tek başına oturuyo çağır artık gelsinler, ayıp dedim. Eşimin suratı düştü bu sefer anasına babasına laf ettim diye. ama ben haklıyım. Soonra annemle sohbet etmek yerine eşime tv de haftalık dizileirni açtırıp onu izlediler. Annem ne kadar laf etmeye çalışsa da sohbet edemediler bi türlü, annemin de canı sıkıldı.

Ama eşim bunları görmüyo. Onun için anne ve babası kutsal. Sanki bizim annemiz yer mantarı. Ama sonradan eşim de anladı herhalde beni çok değişti. Şimdi hep benim yanımda laf ediyo.

Hatta sürekli eşimden kendilerini gezdirmesini bekliyolar, hiç düşünmüyolar paraları var mı yok mu. Senin evlat olarak görevin diyolar. O da kızdı bu hafta, "benim kendi ailem var onla ilgileniyorum sen de kendi ailenle ilgilen baba, al karını gezdir" dedi. Ben şok. Bebeği öğrendikten sonra hele o kadar üstüme düşmeye başladı ki bulutlarda gibiyim.

Eğer bir oğlum olursa çoğu konuda daha farklı yetişmesi için elimden geleni yapıcam.
Çok sevindim eşinin tavrının değişmesine. Bence tüm erkekler evlendiklerinde bir süre ailesinde gördüğü alışkanlıkları devam ettirmeye çalışıyor. Ama öyle olmuyor işte, iki aile arasında muhakkak farklılıklar oluyor. Eşinin seni anlayıp sana göre davranması, önceliğinin sen olması ve ailesine de bunu yansıtması çok önemli. Sigaraya verecekleri parayı ve zamanı kendileri için ayırsınlar istedikleri gibi gezsinler. Bunu söylesen işlerine gelmediği için yine sen kötü olursun. Zaten hayat çok pahalı sizin bebeğiniz için çok masrafınız olacak. Bunu düşünerek özellikle geri durmalılar hatta destek olmalılar. Böyle düşüncesiz ailelere şaşıramıyorum artık bence tüm erkek aileleri aynı
 
X