2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

fnd_50 aşkım ben de hala pozıtıf dusunuyorum bu attığında da sankı goruyorum
Oğlumda ben 7 gun kala başlamıştım hergun hergun yaptım ve bı anda 10.gün yokken 11.yada 12.gün o çizgi beliriverdi ben hala olumsuz bakmıyorum , ve benımde oğlumda ilkkez ateşim 37.2 cıkmıstı bır kez sonrası dusuktu bende ısrarla ates yuzunden umutluydum

Çok sevindim eşinin tavrının değişmesine. Bence tüm erkekler evlendiklerinde bir süre ailesinde gördüğü alışkanlıkları devam ettirmeye çalışıyor. Ama öyle olmuyor işte, iki aile arasında muhakkak farklılıklar oluyor. Eşinin seni anlayıp sana göre davranması, önceliğinin sen olması ve ailesine de bunu yansıtması çok önemli. Sigaraya verecekleri parayı ve zamanı kendileri için ayırsınlar istedikleri gibi gezsinler. Bunu söylesen işlerine gelmediği için yine sen kötü olursun. Zaten hayat çok pahalı sizin bebeğiniz için çok masrafınız olacak. Bunu düşünerek özellikle geri durmalılar hatta destek olmalılar. Böyle düşüncesiz ailelere şaşıramıyorum artık bence tüm erkek aileleri aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…