- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.541
9. Günde yaptığın pozitif miydi canımBende 9.gün yaptım ama en az 12.günde falan çıkıyormuş erken olabılır canım
Kız benim ekranda görünmüyor çok ayrıntı, sen gorebildin mi ?Alın bu tablom bu da testim
melegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac @tweeetyyy @IADK @simurgggg @The Little Mermaid @Conqueror123 @hamileyimmmm @ozgeeeee1 edahandro Merve3553
Testte yine bir şey yok. Cidden ilk kez bu ay şüpheye düştüm. Ateş ısrarla yüksek, test ısrarla negatif bata son 4 gün kaldıKız benim ekranda görünmüyor çok ayrıntı, sen gorebildin mi ?
Ateşin yüksek olması çok umut verici
Canım ateşin çok güzel testin kapağını açıp çeksene bide gölgesi düşüyor testinAlın bu tablom bu da testim
melegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac @tweeetyyy @IADK @simurgggg @The Little Mermaid @Conqueror123 @hamileyimmmm @ozgeeeee1 edahandro Merve3553
Yok canım negatıf9. Günde yaptığın pozitif miydi canım
Ovulasyon testlerınj aldığım site bile 14.gün sonra gebelik testi yapın dediYok canım negat
Kuzum bi erken gebelik alıp denesen ? Bende de ilk çıkmadı 9 gün biliyorsun erken gebelik testinde daha bariz çıktı ateşin çok güzel çünkü şüpheliye düşüyor insanAlın bu tablom bu da testim
Anladım canım beklemek zor yaYok canım negatıf
Ateşin mükemmel gidiyor kuzum.daha batına çok var.ben hala pozıtıf dusunuyorum.test cunku bı bakıyosun bı anda cıkıverıyor.mesela dun olmuyor sabah bı bakıyosun cızgı belırmıs.o yuzden hergun denemeye devamAlın bu tablom bu da testim
Çok zor ama adet olucam hissi içimde bu ay da olmadı demekkiAnladım canım beklemek zor ya
Merve bebeğim sen çatlamadan kaç gün sonra pozitif çıktıKuzum bi erken gebelik alıp denesen ? Bende de ilk çıkmadı 9 gün biliyorsun erken gebelik testinde daha bariz çıktı ateşin çok güzel çünkü şüpheliye düşüyor insan
9 gün çıktı kuzum ama benim hemen idrara düşüyor tüm hamileliklerim de öyle oldu canım 5 değeri bile idrara düşüyor öyle öğrendim en son bebeğimiMerve bebeğim sen çatlamadan kaç gün sonra pozitif çıktı
Çok sevindim eşinin tavrının değişmesine. Bence tüm erkekler evlendiklerinde bir süre ailesinde gördüğü alışkanlıkları devam ettirmeye çalışıyor. Ama öyle olmuyor işte, iki aile arasında muhakkak farklılıklar oluyor. Eşinin seni anlayıp sana göre davranması, önceliğinin sen olması ve ailesine de bunu yansıtması çok önemli. Sigaraya verecekleri parayı ve zamanı kendileri için ayırsınlar istedikleri gibi gezsinler. Bunu söylesen işlerine gelmediği için yine sen kötü olursun. Zaten hayat çok pahalı sizin bebeğiniz için çok masrafınız olacak. Bunu düşünerek özellikle geri durmalılar hatta destek olmalılar. Böyle düşüncesiz ailelere şaşıramıyorum artık bence tüm erkek aileleri aynıBunların hepsi aynı hepsi.Kocalarından göremediklerini oğullarından bekliyorlar. Kızları olsa bu kadar üstlerine düşmezlerdi. Benim de korkum aslında, doğum yapınca gelip bizde kalmaları karı koca. Çünkü adam yalnız evde kalamıyor eşimin babası. Ve karı koca ikisi de o kadar çok sigara içiyolar ki anlatamam. Balkonumuz var evde ama benim yatak odamdan çıkılıyor balkona, ne zaman gelseler sürekli oradalar. Ben de rahatsız oluyorum ister istemez ama bişi de diyemiyorum.
Hatta ilk defa evimizde yemek verdik, onun anne babası ve benim annem geldiler. Yemek yendi, bunlar hızlıca balkona gittiler sigara içmeye. Çaylar oldu falan bunlar hala yok, eşim aldı çayları yanlarına götürmeye kalktı ben de kızdım. Annem burada tek başına oturuyo çağır artık gelsinler, ayıp dedim. Eşimin suratı düştü bu sefer anasına babasına laf ettim diye. ama ben haklıyım. Soonra annemle sohbet etmek yerine eşime tv de haftalık dizileirni açtırıp onu izlediler. Annem ne kadar laf etmeye çalışsa da sohbet edemediler bi türlü, annemin de canı sıkıldı.
Ama eşim bunları görmüyo. Onun için anne ve babası kutsal. Sanki bizim annemiz yer mantarı. Ama sonradan eşim de anladı herhalde beni çok değişti. Şimdi hep benim yanımda laf ediyo.
Hatta sürekli eşimden kendilerini gezdirmesini bekliyolar, hiç düşünmüyolar paraları var mı yok mu. Senin evlat olarak görevin diyolar. O da kızdı bu hafta, "benim kendi ailem var onla ilgileniyorum sen de kendi ailenle ilgilen baba, al karını gezdir" dedi. Ben şok. Bebeği öğrendikten sonra hele o kadar üstüme düşmeye başladı ki bulutlarda gibiyim.
Eğer bir oğlum olursa çoğu konuda daha farklı yetişmesi için elimden geleni yapıcam.
Bu testinde hafif bir gölge görüyorum canım İnşAllah koyulaşırKızlar ben yine dayanamadım ya döllenmeden sonra 8. Gün Eki Görüntüle 3293779
Canım ben 10. Gün negatif görüp 12. Gün pozitif görmüştüm hatırlarsan, bence moralini bozma belki de şu an göstermiyordu kendini, ateşin çok umut verici gözüküyorAlın bu tablom bu da testim
Maşallah canım koyulasmiiss11 dpo kızlar koyulaşma nasıl ? Dün öğlenden sonra ve bu sabah ?melegim can fnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac Tikabasa golden-snitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?