- 3 Şubat 2022
- 1.239
- 2.417
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.221
İnşallah korktuğun gibi olmaz canım. Rabbim acil şifalar versin. Kötüyü düşünme lütfen. İnşallah testler temiz çıkarKızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
Sağol canım çok teşekkür ederim rabbim duysun sizlerin duasını inşallahİnşallah korktuğun gibi olmaz canım. Rabbim acil şifalar versin. Kötüyü düşünme lütfen. İnşallah testler temiz çıkar
Bu kürü yap canım enfeksiyona bire birTestte negatif çıktı kuzum daha dönmez burdan ve aylardır vajinal enfeksiyondan kurtulamadım aynı antibiyotik ve fitilleri kullanmaktan çok sıkıldım enfeksiyon geçmediği için tüplerime de baktıramıyorum belki tüplerde tıkanıklık var bilinmezdeyim yani
Ben göremedim canım.Kızlarrr bi bakarmısınız rica etsem regl son 8
canım gircek olursa falan nioli yağı damlatabilirsinYa kızlar haftasonu denize gitmek için plan yapıyorum eşim daha dr'a danismadik ya enfeksiyon va bişey olursa diyor havuza girmicem ki deniz yani aklım bulandı
Canım geç de erken de yumurtlasan çatlamadan sonra 12. Günde cikiyor, 9dan itibaren de çıktığı oluyor ama en net 12. Gün. Yarın 10. Günün sanırım test yap istersenKızlar merhaba. Şubattan beri bebek için uğraşıyoruz gerekli kontrolleri yaptırdık eşimdede bende de herhangi bir sorun yok. Ovülasyon testi yaptığım zamanlarda test bittiği için hiç yumurtlama yakalayamadım. Bu ay adet döngümün 21. Gününe kadar yapıp göremeyince bıraktım. Daha sonra 14 ağustosta tekrar yaptım daha koyu çizgi gördüm 15 ağustosta iyice kararmıştı ve pik gördüm 16 ağustosta ise ikimci çizgi silikleşmişti. Bu durumda geç yumurtlama yaşadığımı öğrendim. 15-16-17 ağustos tarihlerini değerlendirdik. Belirti olarak şu an sadece sırt ve biraz bel ağrım var. Sorum şu geç yumurtlama yaşayanlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz? Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olucak günler geçmek bilmiyor
Aktarda mi olur canım o yağ, bir de gebeliğe zararı olan bişey değil dimi kaş yaparken göz çıkartmıyımcanım gircek olursa falan nioli yağı damlatabilirsin
Bikinine
Negatif görmektende korkuyorum acaba adet tarihimi mi beklesem diyorum :)Canım geç de erken de yumurtlasan çatlamadan sonra 12. Günde cikiyor, 9dan itibaren de çıktığı oluyor ama en net 12. Gün. Yarın 10. Günün sanırım test yap istersen
Peki beta hcg değerin nasıl canım? Benim boş gebelikte iyi bir artış olmamıştı şimdi ona göre daha iyi yükseliş var.Canım ben de aynı korkulari yaşıyorum daha önce kürtaj oldum boş gebelikten ve şu an hamileyim, ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli insan bı kere yaşayınca hep öyle olacakmis gibi geliyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun bende beklemedeyim bugün yarın geliyorum arkandanBenimki aynı senin dediğin gibi söküldü valla bugüngeçen ay mfk almıştım bu ay için de sipariş verdim hadi inşallah Eylül bizim ayımız
Tamam kuzum etiketlerimmelegim can melisaa93 edahandro @maaaavi
Kızlar test yaptığınızda beni de etiketler misiniz? Sizi merak ediyorum gün içinde giriyorum ama çok sayfa birikmiş oluyor güzel haberlerinizi bekliyorum, unutursanız da sorun değil listeden bakarım
canım gircek olursa falan nioli yağı damlatabilirsinırYa kızlar haftasonu denize gitmek için plan yapıyorum eşim daha dr'a danismadik ya enfeksiyon va bişey olursa diyor havuza girmicem ki deniz yani aklım bulandı
Aktarda mi olur canım o yağ, bir de gebeliğe zararı olan bişey değil dimi kaş yaparken göz çıkartmıyım
Kullanma aşko boşver yaa denize girmessin doğu diyorsunnn sonuçta uçucu yağ kullanma hiçAktarda mi olur canım o yağ, bir de gebeliğe zararı olan bişey değil dimi kaş yaparken göz çıkartmıyım
Betaya henüz baktirmadim canım henüz bat gelmedi. Battan sonra gideceğim. Oncekinde de 2 defa baktirmistim kötü değildi 2 katı olmasa bile yakın artmıştı gibiydiPeki beta hcg değerin nasıl canım? Benim boş gebelikte iyi bir artış olmamıştı şimdi ona göre daha iyi yükseliş var.
yok canim doktor bana normalde günde ne yapiyosan onu yap dedi onun icin farkli hic birsey yapmiyorumÖyle gerçekten benimde aklımda hep o ama inşallah pozitifleri görürüzdikkat ettiğin birşey var mı peki doktor bana bişey demedi ama ben 3 gün pek kalkmamaya çalıştım şimdi normal hayatıma geri döndüm
ben folikasit ve magnezyum kullaniyorum okadar :)doğru diyorsun unutmaya çalısıyorum ama olmuyor :) peki yememde içmemde ekstra takviye vs ne yapmak lazım
Evet bende de aynı düşünce vardı :)) içine o şekilde sinecekse öyle yap tabii ama negatifse de adete yakın değişebiliyor hemen üzülmeNegatif görmektende korkuyorum acaba adet tarihimi mi beklesem diyorum :)
Boşa hayal kırıklığı yaşamayayım :)Evet bende de aynı düşünce vardı :)) içine o şekilde sinecekse öyle yap tabii ama negatifse de adete yakın değişebiliyor hemen üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?