2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşallah korktuğun gibi olmaz canım. Rabbim acil şifalar versin. Kötüyü düşünme lütfen. İnşallah testler temiz çıkar

Bu kürü yap canım enfeksiyona bire bir

Eklentiler

• IMG_20230825_124227.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 76
KİZLAR.Buda ne demek oluyor üç güne silinir doğru benim vücut hızlı atıyor iğneyi
Frelly ama saçma bı freliymis buda 4. Gün iğneden sonra testlerine kavuştum fnd_50 edahandro melisaa93 ve diğer kizlar sizce ilki beş dakika ikincisi onbeş dakika beklemiş halı

Eklentiler

• IMG_20230825_124729.webp
    44 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230825_125718.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Şubattan beri bebek için uğraşıyoruz gerekli kontrolleri yaptırdık eşimdede bende de herhangi bir sorun yok. Ovülasyon testi yaptığım zamanlarda test bittiği için hiç yumurtlama yakalayamadım. Bu ay adet döngümün 21. Gününe kadar yapıp göremeyince bıraktım. Daha sonra 14 ağustosta tekrar yaptım daha koyu çizgi gördüm 15 ağustosta iyice kararmıştı ve pik gördüm 16 ağustosta ise ikimci çizgi silikleşmişti. Bu durumda geç yumurtlama yaşadığımı öğrendim. 15-16-17 ağustos tarihlerini değerlendirdik. Belirti olarak şu an sadece sırt ve biraz bel ağrım var. Sorum şu geç yumurtlama yaşayanlar hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz? Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olucak günler geçmek bilmiyor

Canım geç de erken de yumurtlasan çatlamadan sonra 12. Günde cikiyor, 9dan itibaren de çıktığı oluyor ama en net 12. Gün. Yarın 10. Günün sanırım test yap istersen

Canım ben de aynı korkulari yaşıyorum daha önce kürtaj oldum boş gebelikten ve şu an hamileyim, ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli insan bı kere yaşayınca hep öyle olacakmis gibi geliyor
Peki beta hcg değerin nasıl canım? Benim boş gebelikte iyi bir artış olmamıştı şimdi ona göre daha iyi yükseliş var.

Ya kızlar haftasonu denize gitmek için plan yapıyorum eşim daha dr'a danismadik ya enfeksiyon va bişey olursa diyor havuza girmicem ki deniz yani aklım bulandı
canım gircek olursa falan nioli yağı damlatabilirsinır
Aktarda mi olur canım o yağ, bir de gebeliğe zararı olan bişey değil dimi kaş yaparken göz çıkartmıyım
Aktarda mi olur canım o yağ, bir de gebeliğe zararı olan bişey değil dimi kaş yaparken göz çıkartmıyım
Kullanma aşko boşver yaa denize girmessin doğu diyorsunnn sonuçta uçucu yağ kullanma hiç

Peki beta hcg değerin nasıl canım? Benim boş gebelikte iyi bir artış olmamıştı şimdi ona göre daha iyi yükseliş var.
Betaya henüz baktirmadim canım henüz bat gelmedi. Battan sonra gideceğim. Oncekinde de 2 defa baktirmistim kötü değildi 2 katı olmasa bile yakın artmıştı gibiydi

yok canim doktor bana normalde günde ne yapiyosan onu yap dedi onun icin farkli hic birsey yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…