- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.201
Of hiç deme ilk kez bu kadar çok değerlendirdik bir süre bana yaklaşmasın artıkİnsan zaten bıkıyor bir süre sonra
Evet evet ben de öyle düşünüyorum ama yine doktoruma da danisacagim gelmem gereken tarihi söylerİnşallah bebeğim.Erken gitmenin bir manası yok eğer bir kanama ya da ekstra bir şey yoksa da bence.
Çok sağol kuzumRabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla tertemiz çıksın testleriniz canım benimDualarım sizinle
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle düşündüm18 ci güne kadar 1 boş 1 dolu devam et
Bebeğim öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah anneciğinin sonucu çok iyi çıkar. Hepimiz dua ediyoruz annen için.Kızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
Ben de aralıksız 5. günde yanıma yanaşan kocamı dövcektim yeter diyeOf hiç deme ilk kez bu kadar çok değerlendirdik bir süre bana yaklaşmasın artık
Çok sağolun kızlar sizi çok seviyorumBebeğim öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah anneciğinin sonucu çok iyi çıkar. Hepimiz dua ediyoruz annen için.
Canım dualarım annenle inşallah tertemiz çıkar testleri güzel haberi verirsin bizeKızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
Amin kuzum çok teşekkür ederim inşallah Allah duysun dualarınızı inşallahCanım dualarım annenle inşallah tertemiz çıkar testleri güzel haberi verirsin bize
İyi ki de değerlendirmişsiniz yahuuuBen de aralıksız 5. günde yanıma yanaşan kocamı dövcektim yeter diyeama iyiki de o aralıksız 4 günü değerlendirmişiz. 5 çoktu
Canım olumlu yorumla ruyalarini kötü dusunme tersi çıkar gibi düşün bilinçaltına yerleşmiştir belki böyle bişey sen fark etmeden. Sonra da rüyanda görmüşsündürBen neden bu ay çok tuhaf rüyalar görüyorum.. Önce 2 kız çocuğu gördüm biri yüksekten düşüyordu. Sonra tekrar 2 kız çocuğu gördüm çok mutlulardı. Bugün de rüyamda eşimin çocuğu olmayacağını gördüm.
Dualarımız seninle canım benimKızlar dua istiyorum sizden annemden lösemi den şüpheleniyorlar bugün testte gönderiyorlar 3 de doktorumuz var lütfen öyle bi hastalığı olmasın anneannemi de o yüzden annem 12 yaşındayken kaybetmiş zaten morelim çok kötü kızlar
Amin canım çok sağol rabbim duysun sesinizi inşallahDualarımız seninle canım benimİnşallah temiz çıkar sonuçları
Hayra yor kuzum.Ben neden bu ay çok tuhaf rüyalar görüyorum.. Önce 2 kız çocuğu gördüm biri yüksekten düşüyordu. Sonra tekrar 2 kız çocuğu gördüm çok mutlulardı. Bugün de rüyamda eşimin çocuğu olmayacağını gördüm.
Hayra yoralım hayrolsun İnşAllahBen neden bu ay çok tuhaf rüyalar görüyorum.. Önce 2 kız çocuğu gördüm biri yüksekten düşüyordu. Sonra tekrar 2 kız çocuğu gördüm çok mutlulardı. Bugün de rüyamda eşimin çocuğu olmayacağını gördüm.
Hadi son bir gayretİyi ki de değerlendirmişsiniz yahuuubak şimdi sen 4 diyince bugünü boş geçesim gelmedi 4 uğurludur belki
AminnOlabilir hadi şifa olsun vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?